Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Dlaczego dziewictwo tak wiele znaczy dla kobiet.

Polecane posty

Gość nieprawik

Nie rozumiem tego parcia dziewczyn na oddanie dziewictwa temu wybranemu. Przecież to tylko jakaś błona. Poza tym seks z dziewicą nie jest przyjemny. Jak poznałem moją niunie to nie była dziewicą i mi to odpowiadało. Ona ciągle mi powtarzała, że żałuje, że nie straciła dziewictwa ze mną. Po jakimś pół roku poszła na zabieg rekonstrukcji błony aby to ze mną przeżyć. Ja powiedziałem jej wtedy, że to dla mnie nie ma znaczenia a ona się popłakała. Dziwna jakaś.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Tu nie chodzi o zadna blona, tylko o stan psychiczny.

Gość Disco Salceson
Dziewictwo już dawno straciło jakiekolwiek znaczenie dla kobiet, teraz kurwią się z byle kim byle gdzie za kilka drinków ;]

Gość Livia_634
Tu nie chodzi o żadną błonę człowieku tylko o pierwsze zbliżenie!!! Jeśli to prawda co napisałeś to jakaś nienormalna ta dziewczyna. To że sobie zrekonstruuje błonę nie czyni jej na nowo dziewicą.

Przecież nie piszę, że wszystkich. Po prostu częściej się spotka faceta (niekoniecznie prawiczka) dla którego dziewictwo jest znaczące niż taka pieprznięta co to autor opisuje.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Naj - jara prawikow i katolikow , zwlaszcza ortodoksyjnych + zakompleksionych panow , ktorzy sami czuja sie mescy tylko przy bardzo niesmiales nieobeznanej dziewczynie.

Gość Zuzanna Amelia & 28
naj - ja pisze o dziewictwie seksualnym nie analnym , oralnym czy waginalnym. Jesli ktos jest swieze w danej dziedzinie to raczej nie bedzie na tym polu pewny siebie , a jesli widzi , ze wie o danej sprawie/temacie mniej niz inni to raczej bedzie sie czuc slabiej a nie mocniej. Obojetne jakiego obszaru by to nie dotyczylo.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Zawsze w takich tematach fajnie sie czyta jak kobiety usprawiedliwiaja swoje puszczalstwo. Dziewictwo to wspaniala rzecz, mozna je stracic tylko raz. Wiele kobiet stracilo za szybko, ze zla osoba, dlatego teraz pisza ze ono nic nie znaczy

Gość Zuzanna Amelia & 28
Fiku - nie wiem dlaczego mialabys sie poczuc gorsza. Kazdy kiedys bym dziewica czy to meska czy to zenska.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Dziewczyny - czy jezeli nigdy nie plywalyscie craulem i nagle na basenie macie przeplynac tym stylem 250m to bedziecie sie czuly slabiej czy mocniej niz ci co trenuja od pol roku dzien w dzien ?

Cóż skoro to dla Ciebie czysty sport no to jasne, ze doświadczenie jest najważniejsze. Ba, trzeba jak najwcześniej zacząć by być jak najlepszym.

Gość Zuzanna Amelia & 28
I dodam jeszcze jedno: dziewictwo nie ma znaczenia dla kobiety bo kobieta z blona czy bez i tak wie ilu miala partnerow i w jakich formach. To facet i tylko facet wymaga blony.

zuźka ja jestem na etapie, gdzie lubię siebie, swe ciało :) jeżeli znajdę osobę przed którą będę chciała się odkryć to się odkryję :) a że może nei bedzie to najlpszy seks w życiu, mam tego świadomość i nei mam takich ambicji by starać sie wypasc jak najlepeij :) za to bedize wyjątkowy i niezapomniany :)

Gość Zuzanna Amelia & 28
KW - po co robisz sie nieprzyjemna? Przeciez doskonale wiesz , ze nie o to chodzi.

Gość Zuzanna Amelia & 28
naj - i gwarantuje Ci , ze przy takim podejsciu mozesz sie okazac super partnerka. W tym naprawde jest 95% psychologii /o czym niestety wielu panow zapomina/

Gość Zuzanna Amelia & 28
naj - dla Ciebie byc moze tak. Ale facet nie ma jak Cie rozliczyc ze stanu umyslu bo najczesciej nie ma o tym pojecia. Natomiast z blony juz tak. O tym tez nie nalezy zapominac.