Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Dlaczego dziewictwo tak wiele znaczy dla kobiet.

Polecane posty

Gość pytajaccy dzenntellmannn
dziewictwo to nei błona a stan umysłu DOKLADNIE

Zuza, ach, bo ja zwykle milusia jestem. No to o co Ci chodzi? Nie pasuje Ci co pisze naj o instynkcie, nie pasuje Ci traktowanie jak sport i zdobywanie skili. A tutaj rozmawiamy o czystej teorii i nie uważam by to było wybitnie przydatne dla osób powyzej 16roku życia.

Gość Zuzanna Amelia & 28
17:32 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe zuźka nie chcialabym faceta, który mnie rozlicza z dziewictwa No to omijaj facetow , ktorzy wykazuja jakiekolwiek tendencje do rozliczania /kogokolwiek/ z dziewictwa i miej udane zycie seksualne. Szczerze Ci tego zycze.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Na kogo ?

"No to omijaj facetow , ktorzy wykazuja jakiekolwiek tendencje do rozliczania /kogokolwiek/ z dziewictwa i miej udane zycie seksualne. Szczerze Ci tego zycze." słusznie, w ogóle najlepiej znaleźć takiego któremu nie będzie sprawiało różnicy kto cię dyma.

Zuzanna Amelia & 28 I dodam jeszcze jedno: dziewictwo nie ma znaczenia dla kobiety bo kobieta z blona czy bez i tak wie ilu miala partnerow i w jakich formach. To facet i tylko facet wymaga blony Zuzka tu nie chodzi o błonę jako taką,bo dziewczyna/kobieta z błoną może mieć już duze doświadczenie w seksie(oral ,anal ) Fiku ma rację co do tego że to stan umysłu,dla faceta sama myśl że jest tym pierwszym ,jest mega przyjemna .To że dziewczyna ma błonę ,nie jest czasem widoczne nawet przy defloracji i stąd się biorą zarzuty niektórych menów że dziewczyna dziewicą nie była ,choć tak naprawdę była. Krwawa Wilczyca Prędzej facetów to jara... A żebyś KW wiedziała że jara,a już napewno mnie. Zuzanna Amelia & 28 Naj - jara prawikow i katolikow , zwlaszcza ortodoksyjnych + zakompleksionych panow , ktorzy sami czuja sie mescy tylko przy bardzo niesmiales nieobeznanej dziewczynie. Nie jestem ani prawikiem ani ortodoksyjnym katolikiem czy zakompleksionym facetem i wyobraź sobie Amalio że dziewczyna/kobieta dziewica mnie jara chyba jestem nienormalny.A brak doświadczenia to żaden argument,każda kiedyś była bez doświadczenia..

Gość Zuzanna Amelia & 28
17:44 [zgłoś do usunięcia] BluMen orginal Nie jestem ani prawikiem ani ortodoksyjnym katolikiem czy zakompleksionym facetem i wyobraź sobie Amalio że dziewczyna/kobieta dziewica mnie jara chyba jestem nienormalny. Alez wierze. Pisales w jakims temacie do Lucy, zeby nie plakala , ze bolalo bo Ty bardzo lubisz "na ostro"

Gość Zuzanna Amelia & 28
17:44 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe ciekawi ile masz lat, ja z czasem mam coraz wieksze potrzeby i ciezej wytrwac To bylo do mnie czy do Offermy ?

Poped u kobiet wraz z wiekiem rosnie, do pewnego czasu, u facetow maleje, z tegp punktu widzenia faceci maja latwiej

Gość Zuzanna Amelia & 28
Masz jakiegos maila?

wlasnie zuzka, ile masz lat

Alez wierze. Pisales w jakims temacie do Lucy, zeby nie plakala , ze bolalo bo Ty bardzo lubisz "na ostro" Zuzka jesteś czepliwa i nie doczytałaś ,to Luśka chciała dreszczyka emocji.Ja lubię dłuuuugo i romantycznie, co nie znaczy że jestem a plemienia prawikusów ;)

Gość kgjurjf
klery sa jebnięte na puncie dziewictwa a durne baby o niewolniczej mentalnosci temu ulegaja

nieprawik Nie rozumiem tego parcia dziewczyn na oddanie dziewictwa temu wybranemu. To wytlumacz mi co w tym jest zlego? To nie chodzi o obrone blony a traktowanie siebie z szacunkiem. Ja wole miec sex, pierwszy sex ,z kims kto jest moim przyjacielem, pierwsza miloscia i partnerem niz podpita obciagac obsikanego penisa na dyskotece w toalecie jakiemus nieznanemu BO KAZDY TAK ROBI.

Gość virgania
czekanie na milosc moze skonczyc sie umarciem z błona w piczy

Gość virgania
lepiej dac chlopakom niz robakom

Gość virgania
80 , 90 letnia błona to atrakcja dla stdentow wmdycny aststujacych przy sekcji