Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coldBlooded

dziewictwo-faceci to hipokryci!

Polecane posty

pewnych rzeczy sie nei cofnie albo on cie kocha i akceptuje albo niech szuka swojej dizewicy, postaw sprawe jasno i jak kiedys jeszcze wspomni o tmy to uciekaj, bo to manipulant, który w ten sposób chce zniszczyć twoją samoocenę i wzbudzac poczuci winy czy neidoskonalosci w tobie :O

"ja przy nim jestem prawie dziewicą!" zajebiste :D :D :D nie zapomnij nam też napisać jak będziesz "prawie w ciąży" :D

Gość Livia_634
Zamiast się przejmować powinnaś roześmiać mu się w twarz i powiedzieć, że bardzo się cieszysz, że nie jesteś dziewicą, bo facet, który sypia z byle kim nie zasługuje na dziewicę! (Nie żeby ta, która miała kilku partnerów była w jakiś sposób gorsza.) Ten Twój jest po prostu śmieszny. Nie chciałabym być z facetem, który miał panny na jedną noc.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Offerma - masz grubą kielbache ?

"hahahaha nie zyją???? chyba w twoich marzeniach. " Na szczęście lubili eksperymentować z narkotykami i alkoholem. Jeden wykitował w sylwestra na serce. Dwoje innych rozbiło się po pijaku na drzewie. Inny utopił się w rzece. 4:0 dla Darkera. "taka nie będzie miała wielkiego powodzenia" To z twarzy nie zmywaj tapety bo jak cię facet bez tego zobaczy to psem poszczuje obcego :D "O ile pamiętam Darker nalezysz do klubu forumowych prawiczkow" Nie należę, prowadzę go. "dlatego też wszystkie niedziewice traktujesz jak szmaty" Nie. Tylko szmaty udające dziewice.

i nei wypominaj mu jego przygód (tez nei akceptuje jednonocnych przygod), ale jezeli chcesz z nim byc to musisz to zaakceptowac a nei traktowac to ajk kontrargument, tak samo on powinien akceptowac twoja przeszlosc a nie wracac, on am jakis ewidentny problem ze sobą

Gość do Darker
jakoś ostatnio pisałeś że oni mają bachory i płacą na nie alimenty 😴 pierdolisz jak pojebany, oni dalej żyją i śmieją ci się w pysk ;)

Gość coldBlooded
offerma, spokojna głowa, widać nie załapałeś żartu, bo chodziło mi o skalę porównawczą doświadczenia. najpiękniejsza_kobieta_na_kafe, chce wzbudzic poczucie winy we mnie albo leczy swoje kompleksy, o tym tez pomyslalam. oczywiscie oficjalnie on to akceptuje, ale kilka razy wyjechał mi z takim tekstem jak wspomniany w temacie, więc chyba sam nie wie o co mu chodzi. Livia_634, dokladnie to samo chciałam mu powiedziec! Nigdy w zyciu będąc dziewicą nie byłabym z facetem, który miał przygody na jedną noc (choc moj w zasadzie mial krotkie romanse, a nie typowe one night stand, zle sie wyrazilam w temacie, choc dla mnie to mala roznica) w sumie nawet niebędąc dziewicą mam z tym problem, ale staram się myslec o terazniejsznosci.

Gość coldBlooded
Darker, mam to szczęscie, że dobrze się prezentuje bez tapety, nie trafiłeś. To nie jest temat o szmatach udających dziewice, więc lecz swoje kompleksy w innym topiku :P najpiękniejsza_kobieta_na_kafe, absolutnie ich nie wypominam, na poczatku kiedy sie dowiedziałam było mi przykro ale mówiłam mu bardziej o swoich obawach czy będzie mi wierny. nie widzę sensu wałkowania przeszłosci.

"ale jezeli chcesz z nim byc to musisz to zaakceptowac a nei traktowac to ajk kontrargument," bo to nie jest żaden kontraargument. facet musi zdobyć laskę jak chce z nią uprawiać seks więc jeżeli udało mu się to z wieloma to świadczy że niezły z niego kozak. natomiast jak kobieta nie jest dziewicą to dla faceta który se taką weźmie rośnie tylko szansa na "kukułkę", czyli na to że będzie wychowywał nie swoje dziecko.

a co do wymagania od faceta zeby był prawiczkiem to przypominam że facet nie ma czegoś takiego jak "błona dziewicza" a kobieta owszem. więc o "równouprawnieniu" pod tym względem nie może być mowy.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Offerma - opisz mi swoją kielbache

Gość coldBlooded
piszesz tak, jakby dziewictwo było kwestią błony tylko i wyłącznie, a co z dziewczynami, które uprawiając oral i anal tytuułują się dziewicami (szmaty udające dziewice-coś dla Darkera).? jasne, ze nie ma rownouprawnienia pod tym względem, to wynika chocby z biologii i ja tego nie neguję, ale neguje pretensje kogoś, kto miał wiele dziewczyn do kolejnej, że nie jest dziewicą, jesli nie jest puszczalską.

"kto miał wiele dziewczyn do kolejnej" aaa, to co innego, skoro sama uznałaś się za kolejną dupę do zaliczenia to faktycznie, koleś jest mocno dziwny. bo od tego rodzaju panienek nikt rozumny nie wymaga dziewictwa, wymaga się go od panienki która ma być żoną i matką wspólnych dzieci.

Gość CO MOŻE WIEDZIEĆ PRAWICZEK O
SEKSIE?????????????????????????????????????????? BO WG MNIE GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zuzanna Amelia & 28
Offerma - chuja wiesz , taka prawda

Gość bedziesz mial co robic
babe se znajdz

to do offerma bylo . z baba nie bedziesz mial czasu tyle przesiadywac tu i schudniesz

nadwaga jest grozna dla zdrowia

Gość haha haha właśnie!
offerma schudnie uprawiając po raz pierwszy w życiu inny sport :D offerma chciałbyś pociupciać???? :D

Gość kilosy leca
sex niezle spalanie kalorii

Gość haha haha właśnie!
sex to jest niszczyciel zbędnego tłuszczyku na dupsku :D a za offermą ganiały i mp-30 i żeleczek, mógł którąś brać, oczywiście obie nie były z najwyższej półki ale przynajmniej były dziewicami, a on tylko na to patrzy, więc ok wymagania spełnione :D