Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamana89

zapalenie pecherza, bakterie, cystoskopia nie ma poprawy

Polecane posty

Gość zalamana89

witam. w skrocie powiem mam zapalenie pecherza na tle bakteryjnym. od roku mam bakterie caly czas na przemian e coli z klebsiela... mialam ogolnie trzy miesiace poprawy i myslam ze juz jest dobrze ale niestety nawrocilo sie wszystko. moj problem polega na tym ze nie czuje pieczenia ani bolu pecherza tylk oczesto oddaje mocz. mialam wykonana cystoskopie (najpierw dostalam antybiotyk zeby mocz byl jalowy) a nastepnie mialam zrobiona cystoskopie bez wycinka poniewaz lekarz uznal ze nie trzeba. wyszlo ze mam przekrwiony pecherz ktory jest wynikiem bakteri w pecherzu ale moga to byc tez zmiany hormonalne . na skierowanie na takie badania ide dopiero do lekarza jutro. po tej cystoskopi dotslam antybiotyk ale zaczelam czesciej i tak sikac. pewnie znowu jakas bakteria jest. mam dopiero 23 a czuje sie jak stara baba. uciazliwe jest to czeste sikanie. jem zurawine od roku i nic nie pomaga wzielam juz kupe antybiotykow i lekarze nie chca mi juz ich dawac bo mam oslabiony orgaznim starsznie i nawracajace grzybice pochwy. pije ziolka ostatnio od bonifratow. ale nie wiem co robic. miala ktoras podobny problem??? moze powinnam zucic palenie bo slyszalam ze to podraznia epcherz. moze zurawian i za duzo witaminy c tez to podraznia. sama nie wiem. ja juz sie leczylam u 10 urologow i przy okazji u tylu samo ginekologw

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować