Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..._i odezwali sie sami

pragne szczerusia

Polecane posty

Gość ..,,,...,,,
ocho i lusi sie ulalo:D

kretyni tfu! panowie przodem :)

zawsze szczery nie mam zamiaru cię trolu karmić ,więc nie licz że więcej ci odpowiem niż raz ,dla mnie jesteś zwykłym chamem .Możesz mieć dziesięć fakultetów ,być oczytanym itd. co nie zmieni faktu że jesteś CHAMEM.Buenas noches :p

ptaszku, no dalej, musisz teraz zadbac o wariatke, inaczej na co jej trud, lusia strzelila focha i chyba w te rejony bedziesz mial zakaz wjazdu :-)

ike ty do niego nie pisz bo on cie ignoruje :D a ze trafiasz w sedno to sie biedak gubi i nie wie co pisac tak bylo zawsze,taki z niego "pan cieta riposta" jak mu wygodnie:D

topsz czas na zbyt trudne pytanie:) a ty co tu robisz szczery?:) już nie mówiąc o tym, że na topy o sobie nie wchodzisz :) i nad tym faktem całkiem poważnie kazałeś się niedawno jakiemuś tam towarzystwu zastanawiać:P:D to tak ogólnie po co przyszedłeś na ten top?:) nie potańczyć...czasem...? twoja hipokryzja, szczery, szczytuje:)

ike ty do niego nie pisz bo on cie ignoruje aaaaa zapomniałam!!! musi codziennie o tym fakcie uprzedzać, bo w praktyce niestety tego nie widać :P

szczery wymyśla jakieś konkursy?:) czyżby udawał, zwyczajem ryb, że się dobrze bawi ?:P

szczerus sie sam zagubil w tym "wielkim kafeteryjnym swiecie" :D a wieje zawsze jak jest cos dla niego niewygodne :D

Gość ..._i odezwali sie sami
taa rzucenie cieta riposta u niektorych jest pokazaniem swojej inteligencji,zenada szczerus uwielbiam Cie:)

no nareszcie ktoś jest za pajacem alleluja! i moje szczere gratulacje :P

za jakis czas wyjdzie kto bo szcerus sie pochawali na kafe kto do niego pisal :D

Gość to straszne jest jak dla
mnie przezycie :( nie zasne chyba dzis 😭 ike szczery wymyśla jakieś konkursy? czyżby udawał, zwyczajem ryb, że się dobrze bawi ? powaznie 😭

Gość to straszne jest jak dla
[zgłoś do usunięcia] zawsze szczery W ignorowaniu mnie do zawodow powinny stanac nastepujace kobiety: Ike Nadziej8 Wiatrak Ptaszek Fiku Njunmiuj czy jak jej tam w skrocie niunia Wszystkie zastepy podszywow zuzanki Najwyrazniej lusia ma rowniez ochote na te zawod :( na liscie mnie nie ma 😭 skoczę chyba po piwko :P