Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..._i odezwali sie sami

pragne szczerusia

Polecane posty

Gość a czemu ten babsztyl tak uparc
ie lata za ZS ? :D

tak, oczywiście brak natychmiastowej i bezdyskusyjnej reakcji na komendę zawsze szczerego z poleceniem opuszczenia jakiegoś tam durnowatego topa jest dowodem poniżenia, braku dystansu , braku pamięci i nie wiem, co tam jeszcze ZS ma bezsprzecznie ustalone boki można zrywać :)

Gość a czemu ten babsztyl tak uparc
chodzi mi o lizodupa windsor :D

Gość ona to robi nieświadomie
a Ty zupełnie świadomie ją prowokujesz takiego typa się ignoruje, szkoda czasu

No coz, jak ktos to tak pojmuje to automatycznie zasila zastepy ryb wszelakich Gratulacje! I oby pecherz plawny nigdy nie pekal :-)

W ignorowaniu mnie do zawodow powinny stanac nastepujace kobiety: Ike Nadziej8 Wiatrak Ptaszek Fiku Njunmiuj czy jak jej tam w skrocie niunia Wszystkie zastepy podszywow zuzanki Najwyrazniej lusia ma rowniez ochote na te zawody :-)

Gość ..,,,...,,,
kurwa co za bufon ,idz ty skocz do wisly kretynie

Gość ..,,,...,,,
spojrz na siebie jak zlamales swoje zasady bufonie a potem kogos pouczaj kretynie

Gość Lucy Wińdsor
Ale ja uwielbiam zapach smrodu starych skarpet ZS i cp zrobić :D

Gość Lucy Wińdsor
co * :D

tez chcesz startowac w tym konkursie szczekaczu?:-) bardzo bylem ciekaw jaka bedzie reakcja na moje wpisy w tym topiku udam zaskoczenie - o kurcze! naprawde tego sie nie spodziewalem! jak bum cyk cyk! :-)

Gość ..._i odezwali sie sami
tu nie da sie rozmawiac z moim szczerusiem

Gość ..,,,...,,,
heheh jasne jak sie nie ma jak "odszczekac " to sie trzeba jakos wybronic co nie bufonie?:D hipokrytyzm az cieknie ci po girach bufonie

Lucy Windsor tak, oczywiście brak natychmiastowej i bezdyskusyjnej reakcji na komendę zawsze szczerego z poleceniem opuszczenia jakiegoś tam durnowatego topa jest dowodem poniżenia, braku dystansu , braku pamięci i nie wiem, co tam jeszcze ZS ma bezsprzecznie ustalone boki można zrywać Tak Luśka jest to PONIŻANIE 99% (co najmniej) bywalców tego forum Ci to powie.Więc kto tu się myli ,większość czy może TY ? Dla mnie jest to nie do przyjęcia jak szczery Cię traktuje ,ma Ciebie za nic ,wstyd mi przynosisz , do Ciebie mówić to jak grochem o ścianę.Masakryczne żenua. Cytaty ze szczerego ,jeszcze ciepłe:zawsze szczery lusia, czy chcesz znow dostac nauczke? zawsze szczery napisalem ci dwa razy, zebys sie wyniosla, ale najwyrazniej jest to zbyt trudne zawsze szczery ok lusiu przypomnij mi o co poszlo poprzednim razem, pamietasz? czy tylko ceny sandalow jestes w stanie zapamietac na dluzej? zawsze szczery Lusia sie nie poniza, skad ten pomysl? Ona ma przeciez dystans do neta Dosc specyficznie sie on objawia ale skoro mowi, ze ma to pewnikiem tak jest Brak mi naprawdę słów ,jak można nie szanować samej siebie ,dziwny ten świat.

Gość ..,,,...,,,
tak tak pisz do niego a za jakis czas ten ze pajac napisze ze do niego meile piszesz caly szcerus konfident matke swoja by sprzedal za grosika :)

W ignorowaniu mnie do zawodow powinny stanac nastepujace kobiety: Ike Nadziej8 Wiatrak Ptaszek Fiku Njunmiuj czy jak jej tam w skrocie niunia Wszystkie zastepy podszywow zuzanki wszystkie spamiętałeś bejbe?:) bardzo ładnie:) to chyba przez ten twój osławiony dystans tak nas wszystkie spamiętujesz:) 🌻 bo przecież nie ze względu na brzmienie nicka:) kurwa mać jak to jest , że dystans powinni mieć tylko rozmówcy szczerego on już niekoniecznie:P co niejednokrotnie udowodnił:P czy pajac chce mi wmówić swój wyjątkowy dystans do np. nadzi?:)

mam powtórzyć, że swój ciągnie do swego:)? kretynku:)? czy nie trzeba:)? wystarczy, że ty powtarzasz się co 5 minut a nuż ktoś w końcu przyklaśnie:D:D:D

Gość ..,,,...,,,
sre przyglupie

zs przypominam ci o dystansie podejrzewanie kogoś o pakty (lub inne niecne zamiary) nie jest jego objawem:P to raczej mania:P więc bądź grzeczny i chociaż spróbuj dostosować się do własnych nauk:)

Gość ..,,,...,,,
a kiedy taki oszolom jak ty wkoncu zda sobie sprwe z tego ze nie jest pepkiem swiaita ?

Blu, nie obraź się, ale kafe szantaż emocjonalny na mnie nie działa dlatego też nie przestraszyły mnie dzisiejsze groźne zapowiedzi zawsze szczerego dotyczące zaliczenia mnie wkrótce w poczet kretynek, ryb, czy czego tam jeszcze :) a poza tym to przestała mnie bawić ta piaskownica, więc w razie coś do złapania w innym miejscu, pa

a poza tym to przestała mnie bawić ta piaskownica, więc w razie coś do złapania w innym miejscu, pa no wreszcie!!! ja pierdole, bo juz sie balem, ze na podobe ryby matki napiszesz lusia, ze swietnie sie bawisz :-)

jeśli ktoś tu jest wiatrakiem to ty jesteś największą chorągwią jaką widziała ta (kafeteryjna) ziemia i poruszał wicher chorągiewka gołąbki to przy topie pikuś, nic, zero, mały bubel ale przynajmniej w czymś wciąż jesteś dobry :classic_cool: