Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądra przyroda

Błona dziewicza to znak jakości

Polecane posty

Gość mądra przyroda

świadczy o posiadaczcze ze jest to towar dobrej jakości tak to już przyroda wykoncypowała

Gość u wyjątkowej dziewczyny
nie jest to mało

Gość to towar niewiadomej
jakości bo niesprawdzony :D skad wiesz wilczyco czyzby z autopsji :P ?

Prawda nic dodać nic ująć ,który to już dzisiaj temat o dziewicach? Szkoda prawików że poszli w odstawkę,gdzie się wyżalą? :o

Gość sama jesteś
żałosna :o

"to towar niewiadomej jakości bo niesprawdzony skad wiesz wilczyco czyzby z autopsji ?" A co Cie interesuje moje krocze? Aż taka desperacja, że jakieś pasztety na kafe o błone wypytujesz?:P

"Wp pewnym sensie to jeden z dowodów na istnienie Boga, że tak to zostało mądrze pomyślane . . ." Ok, znak Boga w pochwie...a u facetów gdzie Bóg sie podpisal?

Gość wwrrr
Bog widocznie uznal jakosc mezczyzn za tak niska, ze nawet nie pofatygowal sie dawac jej oznaki 🖐️

nie interesuje mnie twoje krocze ani zadne inne krocze z forum :D tak pytalem z ciekawosci czy teoretycznie sie zawsze udzielasz czy jednak na podstawie czegos.pamietam twoj temat o pomocy w niesieniu bagazy wiec tak sobie pomyslalem czy teraz tez jakies badania byly czy swoje doswiadczenia czy moze cos innego :P

Gość reserved+ban
ale debil na potege :O

DKW a psychiatra cie badal ? jesli nie to pedz do niego szybko.

To towar niewiadomej, ano, na mieście tym razem z medyka studenci namiot zrobili i zapraszali młode dziewczyny:P Na podstawie faktów fizjologicznych:D Fikuśna, wąż powiadasz? Dzisiaj zbereźna jestes:P

a gdzie ten namiot ? zaraz poszukam jakiegos bialego fartucha i biegne udawac studenta :D

Gość reserved+ban
fikusna jakaś nerwowa dzisiaj

Ave Dave?:P to towar niewiadomej, Na Krzywoustego, obok kościoła. Księża się także przyłączyli by statystyki robić:P Czy jakość dziewcząt jest odpowiednia:classic_cool:

moze zacznijmy od tego jakie to miasto :D ja nie tutejszy wiec nie jestem oblatany w tym kto z forum gdzie mieszka. a wymiary,wage i przede wszystkim numery telefonow zapisywali ? jesli to daleko ode mnie to moze bylabys tak dobra i te liste z filigranowymi,ladnymi i zdrowymi bys skserowala i mi podeslala :D ? nie jestem dewiantem wiec nie musza byc dziewice :D

nie ma nic gorszego niż dziewica no chyba że tsunami jakieś :D

ty wyzej w solarium sie zaciales ?

Krzywoustego wszędzie pewnie jest, więc jakąś ulicę znajdziesz:P Ode mnie numeru nie wzieli:( Pewnie za gruba bylam;) AveDave, no wiesz księża niektórzy calkiem przystojni są, może się zainteresuj :) Zdanie starych pryków raczej mało istotne jest dla młodych dziewcząt :)

tak myslalem ze nie pomozesz. to z tymi bagazami to na pewno blef byl dzisiaj mialas okazje i nie pomoglas z lista :D gdybys byla taka uczynna jak ostatnio sie reklamowalas to pobieglabys liste skserowala a o numery sama pytala w koncu jak kobieta kobiete zapyta to kazda numer poda i nie bedzie nic podejrzewala. od biegania schudniesz skoro masz z waga jakis problem podwojna korzysc by byla ale ty wolisz siedziec i gadac w tematach zakladanych przez idioto-prawikow :P

Gość reserved+ban
aburabi - jesteś po 30+ i szukasz dziewicy ??

36 tak dla formalności :D dziewicom dziękujemy. A w solarium się nie zaciąłem, naturalna chorwacka opalenizna :D

Pfff, załóż se swojego temata i rekrutuj dziewuszki:P A nie w swatkę mnie zatrudniasz, żebym ja Ci co winna chociaż była:P Nic nie reklamowałam, się wymsknęło, ja to ta zła i wredna w końcu:classic_cool: Uhm, wolę siedzieć i odpoczywać, ciałem i umysłem po calym dniu:P

reklamowalas, a ja nie chce swatki to nie mialy byc formalne zwiazki tylko takie bez zobowiazan wiec bez obaw mozesz kserowac. jestes wredna fakt nawet namiarow nie dasz abym mogl jakas praktyke nabyc w dziedzinie medycyny :P gdybym zapytal gdzie torby daja do noszenia to na pewno bys podala :D ja tez wole siedziec i odpoczywac ale nie mam nadwagi wiec wychodzi na to ze jednak ty powinnas skoczyc po liste. poza tym facet moze miec nadwage kobiety podobno nie patrza na wyglad :D kobieta z nadwaga bedzie miala ciezko i bedzie musiala tak jezdzic za namiotem od miasta do miasta aby ktos ja podotykal :P to jak reflektujesz na ten sprint do namiotu po liste czy mam cie dalej przekonywac ze to dla twojego dobra ?