Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnaenaonA

Pewien niezrozumialy dla mnie fenomen

Polecane posty

Dlaczego? U wszystkich innych ssakow duze piersi samicy, sprawiaja, ze samiec przestaje sie nia interesowac, bo mysli, ze jest ciezarna.

Przeciez to nie ma zwiazku. Duze piersi obciazaja kregoslup, psuja postawe a w pozniejszym wieku siegaja do pasa:O

Bardzo dawny. Zawsze smukla sylwetka uchodzila za ladniejsza w kulturze europejskiej i na dalekim wschodzie. Juz w czasach rzymskich i egipskich

Juz Kleopatra stosowala diety, by dluzej byc atrakcyjna. Sredniowieczny idealem urody byla szczupla blondynka. Kobiety na sredniowiecznych obrazach maja zwykle maly biust.

masz aż takie kompleksy w związku ze swoim biustem? jaki masz rozmiar, że aż problemy z kręgosłupem przez niego masz?

Gość Kserksess_s
Inna sprawa, że dopiero rozwój cywilizacji doprowadził do powstania grubasów. Wcześniej grubas nie miałby szans na przeżycie :P

Gość dr.wlad
Dla mnie wielkosc biustu jest rzecza drugorzedna. Cipka jest dla mnie wazniejsza. Moj ideal to ogolona buleczka.

skoro Schudłaś z biustu to znaczy że schudłaś całościowo, więc duże piersi związane są u Ciebie z wagą. Ale to trochę dziwne co piszesz, bo musiałabyś mieć jakieś mega wielkie, żeby bolały Cię plecy. Sama mam duży biust, nawet bardzo duży, ale z moimi plecami i kręgosłupem wszystko w największym porządku. Więc może powiedz , jaki to rozmiar

Moja szczytowa waga to 60kg Biust urusl mi szybko, przez co czulam sie jak glupia dojara, wiec zaczelam sie garbic, zeby go troche ukryc

Polecony :) Ciebie o tej porze to też bym sie normalnie nie spodziewała ;) Onaenaona no ale jaki masz D? E? F? G? H?

WIESZ pOLEcony:) nie wiem czy będzie do czego, bo tam pustki, nikt nawet nie zagląda od dłuższego czasu. No ale Ty masz ten swój słynny potencjał, to może pobudzisz towarzystwo do życia ;)

Gość 123adam123
Duży być może jest popularny, bo tak lansują to media. Na szczęście ludzie mają swój gust. Poza tym duże piersi są jakby zapowiedzią wspaniałego seksu, bo to także jest przekaz z filmów i pism dla dorosłych i niestety zapowiedzią często na wyrost. Dlatego kobiety z dużym mogą paradoksalnie mieć większe problemy z poukładaniem sobie życia, gdyż są postrzegane jak element rozrywki a nie opcji na przyszłość...Dziewczyny, najważniejsze jakie jesteście i co macie w głowie, czy chce się z Wami spędzać czas. Biustami się nie przejmujcie ----------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział "Uczucia i Seks"