Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnaenaonA

Pewien niezrozumialy dla mnie fenomen

Polecane posty

no ja też często o takiej porze zaglądam, ale głównie czytam a autorko nie przyznasz się nam jaki masz ten biust w końcu? bo ciekawa jestem czy faktycznie jest jak mowisz, czy troszkę przesadzasz ;) ale obstawiam ze większego niż ja nie masz ;)

Matrony:P Spojrz na rzymskie rzezby, w rzymie idealem byla chlopieca sylwetka- waskie biodra, niezbyt duzy biust. Mamka to miala karmic dziecko. Na kochanki brali inne;)

równie dobrze można zapytać czemu kobiety lubią jak facet ma dużego penisa ;]

Nie mozna porownywac penisa do biustu. Penis nie ma sie podobac, tylko dobrze trafic w odpowiednie zakonczenia nerwowe.

nie rozumiesz. biust to atut kobiecości to raz a dwa instynktownie patrząc większy = może wykarmić więcej dzieci/kobieta nie będzie miała problemu z pokarmem ;]

Czemu atut? Kojarzy sie z ciezarna baba. To tak jakby ktos powiedzial, ze duzy brzuch jest sexy

oj , ze średniowiecza już dawno wyszliśmy :) bez względu na to jaki kanon urody wtedy panował :) zresztą na naturalny rozmiar biustu i tak nie mamy wpływu, możemy tylko zadbać żeby dobrze wyglądał mimo rozmiaru. Leviatan:) a kto powiedział że kobiety lubią duże penisy :P to porównanie jest dość kiepskie Polecony:) no w tym momencie to tylko ja tam zaglądam, zreszta zerknij to zobaczysz ile postów natrzaskałam, a tam zero oddzewu :D a ja oczywiście, ze pracowałam, harowałam jak wół od rana, normalnie urobiłam się po łokcie :D

Ruda -> kobiety tak powiedziały :P OnaenaonA -> normalnie gadasz jakbyś kobiety na oczy nie widziała ;] kobieta ma mieć krągłości a nie wyglądać jak chłopiec. polecony przedwczorajszy -> ponad 3 lata

Dlatego, ze kojarzy mi sie z laktacja.:O Kiedys zastanawialam sie nad operacja

Kraglosci zgoda ale nabrzmiale, wielkie wymiona!? co w tym moze sie podobac!??

POLECONY :) Nigdy nie pytałeś to i n ie wiesz :D a ile? dużo za dużo haha Leviatan :) 'hmm to znów jakis stereotyp niestety No właśnie zgadzam się z Leviatanem, strasznie dziwne masz podejście. Biust masz duży o się ciesz, zadbaj o niego, to nie będzie obwisły. A tak w ogóle to powiedz mi ile masz lat? no i zdradzisz w koncu jakiz to gigantyczny ten rozmiar? bo czuję, że jednak przesadzasz

Nie chce ie rozpisywac swoich. Temat mnhie ciekawi ogolnie, bo nie rozumiem tego. Zawsze zazdroscilam pieknym kobietom ze srednim biustem i pieknymi plecami. Zawsze chcialam moc zalozyc suknie odkrywajaca plecy. Nikogo nie chcialam obrazic. I przygadalam raczej samej sobie

ja rozumiem, ze nikomu nie przygadywałaś. A czemu nie miałabyś ubrać sukni z odkrytymi plecami? przecież jest różnego rodzaju bielizna, która na to pozwala

Gość ToldYouSo
A dlaczego kobiety wolą facetów z dobrze zbudowaną klatą?

dziewczyno sama sobie wmawiasz takie głupoty. skrzywione? czyli że jestes pochylona o 40 stopni? bo inaczej to sobie nie wyobrazam. nawet jesli masz wade postawy to tego nikt wokolo nie widzi. A do tego że masz skrzywione plecy nie przyczynił sie biust. Bo takich zniekształcen nabywa si ew dziecinstwie, a nie w okresie dojrzewania. Sama jak juz wspominałam mam duze piersi i bez problemu w zeszłym tygodniu na imprezę założyłam piękną sukienkę z odsłoniętymi plecami. A jak komus sie to nie podobało, to cóz, jego problem Polecony :) widzę że Cię ciekawość zżera :D:D:D ale co tam, mogę Ci powiedzieć, skoro chcesz wiedzieć. Mam rozmiar 70F

powiedział ten niezajęty ;) nie, drobna to ja akurat nie jestem niestety :( chociaż , co tam, nie widzisz mnie to se moge posłodzić :D taaa zajebista laska ze mnie, ruda, mała, z dużymi cyckami :D:D:D:D hahahahahaha ronyyyy głupota mnie bierze na koniec dnia :D

Nieco mniej zajety:-PNie badz skromna miss Bieszczad ;-) Nie chce wnikac ale skoro tylko 70 to do bardzo pulchnych nie nalezysz;-) Mi tez czasem odbija pod koniec dnia tzn humor dopisuje:-D

70 to miara pod biustem mój drogi, nie w pasie ;) no ale ok. Twoja wersja zdecydowanie bardziej mi sie podoba :) chudzinka ze mnie kurcze ;) ale z tym miss bieszczad to dowaliłeś nieźle :D:D:D hahaha umarłam :D no wiesz, zwykle tak na co dzień to ja mniej zajęta niż Ty :P nawet nie mam z kim sprzętów w domu pozaliczać, Ty tak ; :P ja sobie chyba dziś jeszcze jakiegoś drinka strzelę, będzie mi jeszcze weselej ;)

Ruda watpisz w moja znajomosc damskich rozmiarow przecie ja od lat zonaty a takie sprawy to mnie wiele wczesniej interesowaly:-P :-P :-P Widze,ze u Ciebie dobrze z pamiecia czyzbys miala ochote na te sprzety;-) I moze juz nie pij tych drinow bo fantazje wezma gore:-P