Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hemavvlori

Co sadzicie o topikach "miesiecznych"?

Polecane posty

Nie wiem, bo śledzę tylko jeden taki topik, więc nie mam porównania. W każdym razie pewnie na KAŻDYM znajdzie się osoba krytykująca i ubliżająca reszcie, oczywiście na pomarańczowo. Śmieszy mnie, jak ktoś nie potrafi wyrazić swojego odmiennego zdania na czarno, przecież wszystko można napisać kulturalnie :P

może jakaś podpowiedź na pomarańczowo o które topiki chodzi? haha :P ja to nie wiem o co chodzi bo nie wchodzę w jakieś miesięczniki - bo mnie to najzwyczajniej rozwala w świecie- termin styczeń roku pańskiego 2029 :P i opisy śluzu, porody, bąka i kupki :P:D w ciązy byłam nie wchodziłam na żadne fora, nie zapisywałam się w śmieszne topiki ciężarówek, na zdrowie mnie i dzieciowi to wyszło. Teraz wchodze by się pośmiać :D

Gość dorota765
ją próbowałam się wbić w taki topik, ale nie dałam rady; ma to sens, gdy pisze kilka osób i są w stanie ' poznać się'

pewno robwalce chodzi o pazdziernik 2012 bo sie wczoraj u nas wypowiadla :) co kmu przeszkadza ile i co sie pisze, wiele dziewczyn od nas siedzi w domu luz nawet lezy i jedyna rozrywka to kafe wiec nie rozumiem o co chodzi

eljotka-zgadłaś,ale nie tylko,poza tym wypowiedziałam się wczoraj w sposób kulturalny,nie obrażając nikogo!

skoro drazni cie czestotliwosc pisania to po co wchodzisz na taki topik, a moze wrecz przeciwnie chcialabys czesciej pogadac ale u was nikt nie jest tak aktywny i nie masz z kim, jesli tak to zapraszam do nas chetnie przyjmiemy :)

eljotka-dzięki ale wystarczy mi pisanie na naszym topicku-co jakiś czas jedna z nas wejdzie,coś tam dopisze i tyle,w weekendy praktycznie nie ma tam żadnej z nas,a tak jak napisałam wcześniej weszłam tam tylko wczoraj żeby zobaczysz,a raczej porównać terminy porodów-szczerze nie śledzę tego co piszecie,o czym itd.chodziło mi tylko o ilość bo przeganiacie powoli dziewczyny,które rodzą w lipcu-ale je to rozumiem,bo powoli zbliżają im się terminy-nasze Wrześniówki mają jeszcze czas więc tego nikt aż tak nie przeżywa jak u was!

Gość były takie topiki
ze laski takei szczegóły podawały ze masakra :o dawały linka do swojego profilu na nk :o adresy mailowe z imieniem i nazwiskiem :O :D niektorzy naprawde maja nasrane w glowach:D imie i nazwisko podaja, miasto, wiek i opisują swoje życie intymne :D oj jakie ja perełki juz czytałam nie uwierzylybyscie :D a jedna była nawet z mojego miasta i okazało sie ze znalam ja z widzenia :D tyle danych było podane ze skojarzyc było łatwo :D

no chyba troche klamiesz bo przed chwila przegladalam wasz top i wcale takiej ciszy tam nie wiedze a i chyba ty najaktywniejsza jestes i opisujesz wszystko co ci sie przytrafia, od rana po wieczór :P wiec ....lipcowki sa przy koncu wiec duzo objawow my na poczatku- polowie wiele pierwszy raz wiec nowosc i tym bardziej dzielimy sie przezyciami i martwiny rozbieznosciami.

Gość były takie topiki
lubiłam czyrać co u niej :p czułam sie jakbym ogladala big brothera :D

eljotka wiesz ja napisałam grzecznie,w waszym temacie wypowiedziałam się tylko raz,jak jesteś tak dobrze zorientowania to zobacz z jaką częstotliwością u nas się ktoś pojawia więc nie odwracaj kota ogonem,poza tym wyglądasz na jakąś sfrustrowaną przyszłą mamuśkę-bronisz waszego topicku jakby nie wiem co kto o nim napisał-wrzuć na luz!

Gość xperia sony eric
a mnie rozwala ZA KAŻDYM RAZEM po prostu za każdym jak powstaje taki nowy topik powiedzmy luty 2013 to momentalnie pojawiają się nawiedzone z lutego 2012, 2011, 2010 itd i piszą to samo ja jestem mamą z lutego 89778 sralalalaalala :D:D:D:D:D no żenada:D i zawsze są olewane z góry na dół, a za rok na lutym 2014 tez pobiegna napisac i tez zostaną olane :D:D:D taki standard kafe

Gość lololololloppp
co do tematu październik 2012 to dajcie spokój, bo tam same tygrysice i was zagryzą. Pazurami oczy wydłubią nawet przez monitor ;-) Szkoda, że laskom tak się miesza pod kopułą

Gość stokrotka090989
bardzo łatwo jest kogoś skojarzyć z topików miesiecznych, wystarzczy że któras poda swoje imie wiek i miejscowosc to łatwo ją znalesc na nk i fb bo albo ma na głównym zdjęcie z dzieckiem albo z brzuszkiem :0 i kilka kolezanek ze znajomych równiez z dziecmi i z innych miast. dlatego jak juz sie wypowiadam na jakims forum to nie podaje tak dokładnych danych.tylko miejscowośc i nick jakis wymyślny a nie podpisany własnym imieniem

robwalka wcale nie jestem sfrustrowana i wcale nie bronie topiku ale bylam u was i widze ze nie jest az tak zle jak piszesz i nic ci nie zarzucam bo nic takiego zlego nie napisalas, ale napisalas ze przesadzamy pomalu a ja ze u was wcale nie jest gorzej :D wiec to Ty moze wyluzuj :)

lolopooo co do rozdrapywania pazurami i mieszania pod kopułą- nie mierz wszystkich jedną miarą :D

Gość były takie topiki
jeszcze dodam ze ta dziewczyna która znalam z widzenia to troszkę ubarwiała swoje zycie pisząc do kolezanek :D ale co tam :p śmiac mi sie tylko troche chcialo ;) A ze na czarno pisze zawsze jedna ze stalych mam to standard :D a najsmieszniejsze jest to ze ta reszta tego nie widzi i oskarza pomarancze z zewnatrz :D smieszne to troche

Gość nic mnie tak nie
do xperia sony eric :D :D Już dawno nie przeczytałam tak trafnej uwagi

dla przejrzystości droga :D:D:D, wrzesien tez taka ma :)

eljotka no widzisz a pisałaś,że nie bronisz swojego topicku,a co rusz się udzielasz-zresztą to nie ja napisałam na początku o jaki topic mi chodzi tylko ty podałaś jego nazwę-dziewczyno zajmij się czymś i nie przeżywaj tego tak bardzo!

Gość xperia sony eric
:D:D ;) ;) no bo to zabawne jest :p .."jestem mamcią z poprzedniego roku, jeszcze rok temu byłma na tym etapie co wy, a ten czas tak słodko zleciał blabla bla bla ....:D i chyba oczekuje lawiny pytań, pochwal i gratulacji - a tu dooopa :D jeszcze nie widziałam, żeby któraś się podnieciła i odpisała (chyba że topik i nowy i poza założycielką jeszcze nikogo nie ma :D ) i tak co roku :D

przejrzystości czego????? żeby ktoś wiedział dokładnie i cię namierzył????

robwalka , puknij sie... smiesza mnie twoje wypowiedzi, odpowiadam tylko na pytania przedmowczyn, a sfrustrowana to raczej jestes ty i to bardzo bo chcialabys pogadac a nie masz z kim i tak samo cala reszta, zazdrosci ze mamy z dziewczynami dobry kontakt ktorego pewno wy ze sobą nie macie .

Gość były takie topiki
nie no wszystko ok ale powiedzcie mi jedno - dlaczego tyle danych osobowych jest podawane? linki ze swoimi zdjęciami? przecież świat jest mały, a one narzekają na teściowe, na własne matki, bratowe, szwagierki, mężów itdd... przecież ktoś to może wykorzystać przeciwko. Nawet przechodząc na prywatne tak naprawdę one się nie znają :D pomimo, że deklarują przyjaźń :D błagammmm :D ile zresztą takich prywatnych się rozpada ;) bo już nie można na pomaranczowo napisac co sie naprawde mysli i piszę się pod własnym nickiem coś co nie jest już cudowne i słodkie i aferzysko gotowe :D:D ale obłuda :D

dopisz sie kiedys do takiego topiku popisz troche to sie dowiesz co po co i dlaczego

eljotka już z tobą nie dyskutuję-co za obrażalska!i nie obrażaj mnie bo ja na twój temat nic nie napisałam-poza tym dziewczyno ile ty masz lat,że tak żyjesz tylko tą kafetrią?

idziesz na poczte wyslac list i tez podajesz swoje dane osobowe ktore czyta mnostwo obcych osob i nawet nie wiesz kiedy kto je wykorzysta, czasem podajecie swoje dane nawet o tym nie wiedzac wiec wyluzujcie kochane bo wam zylka peknie :D

w ciązy byłam a i owszem, ale nie sadziłam bzdetów i nie dopisywałam się nigdy do żadnych miesięczniówek i tabelki w stylu "kto ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" śmieszą mnie na maxa! dziecinada w pełnym wydaniu