Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hemavvlori

Co sadzicie o topikach "miesiecznych"?

Polecane posty

ale ja sie wcale nie obrazilam :D i absolutnie nie chcialam obrazic Ciebie, ja zyje kafeteria?? raczej nie, moze Ty zyjesz bo tak zywiolowo odpowiadasz? !

Gość dziewczyny trochę ostrożności
:D to prawda, narzekacie na ludzi, obgadujecie rodzinę, wyzywacie lekarzy, plujecie na mężów.. zastanówcie się i nie płaczcie potem. Nigdy nie wiecie tak do końca z kim piszecie - nawet jeśli macie galerię - to jest nic :D nigdy nie wiecie czym, kiedy i komu nadepniecie na odcisk ;) Zobaczcie co się dzieje jak jest dyskusja o karmieniu mm lub naturalnie, jakie pieluchy, czy ubranka używane itd - Te same matki, które na tematycznych forach są bardzo tolerancyjne wobec siebie, wszystko akceptują, na pomarańczowo dają upust prawdziwym emocjom i jadą z koksem na całego :D:D dziwnym trafem na każdym "miesięcznym" topiku są takieee tolerancyjne i wyrozumiałe ;) Nie daje to wam nic do myślenia?

Gość dziewczyny trochę ostrożności
jakim trzeba być pustakiem, żeby porównywać dane osobowe napisane na kopercie do podawanych na forum internetowym na którym opisuje się całe swoje życie? :D jedzie po teściowej i mężu? :D na kopercie są tylko imię, nazwisko i adres :p na forum oprócz tego opisujesz nawet kolor swojego kału :D

e tam mowcie co chcecie. zawsze mozna sie czegos dowiedziec z kims porozmawiac. a ze mowi sie o sprawach prywatnych, nasza sprawa! idac za kims ulica tez mozna przez przypadek cos uslyszec i co bedziecie wykoystywac to przeciwko tej osobie? pazdziernik jest moim drugim takim topikiem i nie raz zagladam na wczesniejszy niestety sama zrezygnowalam z pisania na nim bo nie mialam juz tyle czasu co w ciazy. a wy mowcie sobie coc chcecie. najbardziej burza sie takie co kilka razy zostaly zignorowane (ja rózniej )i mimo to sie nie obrazam tylko pisze dalej az wreszcie z dziewczynami lapiemy wspolne tematy. sporo nas jest i nie kazdej uda sie odpowiedziec. a co do dziewczyn z innych terminow, same wchodza do nas i jakos ich nie gonimy. wrecz przeciwnie ja lubie poczytac o tym co mnie jeszcze czeka.

"Zobaczcie co się dzieje jak jest dyskusja o karmieniu mm lub naturalnie, jakie pieluchy, czy ubranka używane itd - Te same matki, które na tematycznych forach są bardzo tolerancyjne wobec siebie, wszystko akceptują, na pomarańczowo dają upust prawdziwym emocjom i jadą z koksem na całego dziwnym trafem na każdym "miesięcznym" topiku są takieee tolerancyjne i wyrozumiałe Nie daje to wam nic do myślenia? " święta prawda - na ogólnym forum ciąża, poród macierzyństwo- na pytanie o karmieniu czy pieluchach itp. zawsze są wyzwiska i obelgi na pomarańczowo, na tematycznych- miesięcznych cud, mód, orzeszki - i tylko znikome czarne nicki które pisza od serca prawdę a nie jadą na pomarańczowo!

z tego co mi wiadomo to wypowiadamy sie na FORUM jak ktos chce to prosze bardzo, jak nie chce to nie musi sie w danym temacie wypowiadac , ale dla mnie ludzie ktorzy obrazaja innych za to ze czesto rozmawiaja na dany temat np kolezanka :D:D:D i wysmiewają nie sa dla mnie ludzmi nader inteligentnymi, jak sama napisalas nie nalezalas do zadnego topiku a szkoda bo teraz po twoich wypowiedziach smiem sadzic ze bardzo tego zalujesz i przykro ci ze nie mialas okazji z nikim podzielic sie swoimi zmartwieniami, watpliwosciami i radosciami i troskami jak to robimy my. czasem latwiej jest wyzalic sie obcemu niz rodzinie , a skoro smiesza cie wypoedzi forumowiczek to po co wogole sie udzielasz i wypowiadasz chocby tutaj, skoro ta kafeteria taka glupia ??

imie nazwisko i sdres to juz sa wszystkie potrzebne ane zeby cie np okrasc, a szczerze mowiac to ja ze wszystkich osob piszacych w pazdzierniku znam tylko imiona 2 forumowiczek, wiec...

przeżywasz aż za bardzo, nie wyśmiewałam się z twoich wypowiedzi tylko z tabelek, które mnie śmieszą i tyle. Nie znam twoich wypowiedzi, zwróciłam uwage na fakt że w topiku tematycznym jest cudownie, a na główmy wątku podejrzewam te same osoby jada po innych za inne poglądy na pomarańczowo! zaprzeczysz? i to tu kogo wyzywa, pojechałas mi kobieto po inteligencji jak po łysej kobyle. Szczerze nie chce, nie mam zamiaru pisac w jakis topikach miesięczniówek, bo od moich obaw w ciąży, radościach i smutkach miałam męża oraz przyjaciółkę od serca, który sa dla mnie b.ważni i wspierający. Nie mam nic do ciebie, więc wyluzuj stwierdziłam fakt, a nie wyzwałam kogos presonalnie :O

nie zaprzecze ani nie potwierdze bo to pierwszy topik poza pazdziernikiem na ktory weszlam :)

jak nie chce to nie musi sie w danym temacie wypowiadac , ale dla mnie ludzie ktorzy obrazaja innych za to ze czesto rozmawiaja na dany temat np kolezanka i wysmiewają nie sa dla mnie ludzmi nader inteligentnymi," przeżyj moje posty czy ja tam wyśmiałam ciebie, urojenia? miałam ubaw z tabelek jak ktos mi nagle piszę i wjeźdza na inteligencje myląc nicki, bo to ktos na pomarańczowo pisał do ciebie chyba, to mi ręce opadają

niku nie pomylilam chodzilo mi o ciebie, nie napisalam tez ze wysmiewasz konkretnie mnie tylko nasz topik, a wiec wysmiewasz w ten sposob wszystkich ktorzy sie tam udzielaja

taaa wyślałam tabelki, to zapewne wyśmiałam cały topik, a że na topiku piszą rodaczki, to wyśmiałam cały Polski ród, a że Polska lezy w Europie to i wyśmiałam Europe a jak Europe to i poszło na świat :D nieeeee no położyłaś mnie na łopatki :D

"weszłam na ten październik 2012 i padłam ze smiechu, któras wstawia tabelke, i pod nią pojawia się 10 poprawek tejże baleki, bo nagle jedna nie zauważyła swojego nicka i jest napis: ojej nie ma mnie, ojej zapomniałyście!, zatem jeszcze ja, jeszcze ja i poprawia, na to zgłasza się kolejna: ale mój wiek się nie zgadza, bo rocznikowo jestem rok młodsza, a nie starsza! następna poprawia: fuck zmiana płci, będzie syn a nie córa itd, itp. Poprostu jak dzieci z przedszkola a piszą to dorosłe kobity, ubawiłam się!" ktoraś wstawiła...nagle jedna nie zauważyla....jezcze ja i ja...i kolejna... naastepna poprawia...- jak dzieci z przedszkola ubawilam sie- to wg ciebie jest wysmiewanie rzeczownika "tabelka" czy osób ktore ja tworza bo dla mnie to chyba to drugie

tak ubaw miałam z tabelek, że tak sa poprawiane po 10 razy, czy tak pisałam że wyśmiałam ciebie, czy poprawe tych nieszczęsnych tabelek??? weź wyluzuj, bo to widzę już chore się robi, tak zaciekle bronisz tego topiku, że zaraz pomyślę że trzeba dać za niego na mszę. Kurcze większych problemów nie masz?? niż obrona patriotyczna tabelek i ich poprawek???

Gość jsnaj
Ja byłam parę lat temu na takim topicu i raczej się już nie zdecyduję. Po uodzeniu dzieci przeszłyśmy na prv. Gdy okazało się, że jednej z nas dziecko jest chore usłyszała, że to zapewne dlatego, że na forum za długo siedzi. Wtedy pokazało się prawdziwe oblicze każdej z nas. Tamto forum prywatne już nie istnieje. Wraz z kilkoma dziewczynami w tym z tą z chorym synkiem przeniosłyśmy się na inne kameralne forum i utrzymujemy ze sobą kontakty. Te, co były na tym forum dokładnie wiedzą na pewno po opisie, że to o nich. Tak jak mówicie pitu, pitu, picie z dziubków i dwa oblicza. No ale z drugiej strony poznałam te fajne"wyłuskane" z plew dziewczyny, więc cięzko powiedzieć czy polecam czy nie. Raczej radzę być ostrożnym.

Gość urabura2
a co było temu dziecku?

Gość przeciez nie takmialo byc
ja tez byłam na forum prywatnym ;) ale zostałam z niego karnie wyrzucona :D a wiecie dlaczego? Bo oprócz forum miałam swoje prywatne życie, realne koleżanki, przyjaciółki i ogólnie zajęcia, pracę itd, więc nie mogłam siedzieć na forum 24 na dobę, no niestety. To się bardzo nie podobało, zaczeły się wyrzuty, zaczeło się pokazywanie prawdziwej twarzy, obłudne prywatne maile a co innego na forum publicznie ;) pozdrawiam

Gość jsnaj
A na jakim temacie byłaś? W głowie się nie mieści:)

Gość żęęęę
Przecież nie tak miało być, pewnie chodzi ci i kwietniówki 2011? Tam sobię tak kadzą na potęgę...

Gość przeciez nie takmialo byc
:D nie, nie na kwietniówkach ;) :D nie chcę do tego wracać... z tego co wiem to nie ja jedyna z prywatnego forum zostałam wyrzucona :D co roku jest ten sam scenariusz na jakimś prywatnym forum, bo wtedy wychodzi wielee rzeczy, które były wcześniej zrzucane na złośliwe pomarańcze ;) Niektórzy mają ograniczone umysły, a niektórzy to i chorą głowę (bo jak nazwać osobę, która ma malutkie dziecko, rodzinę, życie, pracę, znajomych, przyjaciół, a siedzi non stop na forum? (nie mówię będąc w ciąży na zwolnieniu, bo wtedy wiadomo ma się dużo czasu i fajnie jest popisać z dziewczynami, które mają podobny termin porodu). Ok niech siedzi - nie bronię, ale niech zrozumie, że nie każdy ma tyle czasu i szczerze mówiąc ochotę :) Ja mimo wszystko wolę spotkanie w 4 oczy i szczerą rozmowę, a nie siedzenie ciągle na necie i wirtualne przyjaźnie. Owszem fajnie chwilkę pogadać, obejrzeć zdjęcia dzieciaczków, ale trzeba mieć do tego jakiś zdrowy dystans. Poza tym jazda jest, jeśli twoje dziecko się w czymś wybije :D wtedy to już zapomnij o miłej atmosferze:D jeśli np dużo mówi, a inne dzieci nie, to nie masz wyjścia albo dokumentujesz wszystko filmikiem, albo kłamiesz :D Zazdrość o wszystko, bo zaczyna się również rywalizacja które dziecko jest NAJ :D:D dużo by pisać ;) aaa:D i na serio dobra rada - dziewczyny uważajcie, to TYLKO internet. Na moim byłym forum (pełnym wirtualnych przyjaciółek 😘 ) jedna mama bardzo się żaliła na męża i jego rodzinę. Ktoś ;) anonimowo skopiował wszystko i wysłał do męża ;) :D miło prawda?

Gość a pani marTusia
Dalej nie ma co robić tylko od kompa oderwać się nie moze

Takie tematy są po prostu potrzebne. Przecież każda kobieta nieco inaczej oczekuje ciąży i często coś, co dla kogoś z boku wygląda całkiem normalnie, to dla kobiety w ciąży koniec świata. A porównywanie... przechwałki.... To naprawdę dużo lepsze i piękniejsze od porad w stylu "tabletki wczesnoporonne". Dobrze wiedzieć że w dzisiejszych - coraz bardziej chorych czasach, tak wiele matek oczekuje dziecka z miłością i niecierpliwością. Nawet jeśli to bywa nieco męczące dla otoczenia :)

widze.ze tu nawet ludzie cała dobe siedza:PPbo z reguły o 4 to sie spi:)a ja oczywiscie mam mnostwo zajec,na necie nikt nie zabroni mi siedziec,ale czasu na pierdolenie innych nie marnuje tak jak na tym topicu sie robi !!!!!!!!!!!!

Gość do lunas 21
:o nie nauczyli w szkole czytać ze zrozumieniem??? żałosne :o daj tłumaczowi żeby ci streścił w kilku słowach o co chodzi :O

Gość śmieszne
laski, skoro dyskutujecie o miesięcznych topicach to znaczy, że wszytskie je podczytujecie? a udajecie, że macie awersje? co Wam to przeszkadza skoro same tego nie lubicie? nie wchodźcie i tyle! uważam, że po prostu każda z Was podczttuje z nudów lub z ciekawości a później z tych samych powodów dyskutujecie czy warto się udzielać. Wg mnie jesteście sfrustrowane i zakompleksione a na dodatek strasznie wam się nudzi. Niech każdy robi na co ma ochotę.

Gość śmieszne
a na dodateki jedna z Was pyta, który topic jest najgorszy, czyli przeczytała wszytskie, a dyskutuje nad sensem udzielania się. Co to za różnica, że nie piszecie skororo wszytsko czytacie. Same sobie przeczycie.

Gość śmieszne
strasznie się posrałam z podniecenia :p

Gość śmieszne
a ostatni post "strasznie się posrałam z podniecenia" (ktoś się podszył) potwierdza to, że część z Was, nie wszytskie, to głupiutkie, zazdrosne babska - żmijki po prostu. Przepraszam, nei chcę urazić wszytskich

Gość jahjhxccjxmbjcbm
a ty pisesz sama ze soba ???

Gość śmieszne
pisze bo juz mi hemoroidy w tylku pekaja tak sie wsciekam na was