Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia99999

Dziewica=kłopot.

Polecane posty

Gość statystyczny frajer
Kinia :D nie badz śmieszna, to facet ma gorzej tak naprawdę podczas pierwszego razu,bo chce wypasc jak najlepiej przed kobietą, często popełniają gafy podczas inicjacji, na pewno ma kazdy pewne obawy, ale nikt nie powinien się bać dziewic, ja się boję doświadczonych sportsmenek, nigdy nie wiadomo co maja jeszcze w gratisie:D

Gość dawca z Hokaido...
Ravinion twój romantyzm powala :)

Gość rhovanion jest
kaleka, sama pisala, z czym do ludzi??

Gość takJuzJest
Ktoś wcześniej pisał, że żadna dziewica nie zechce prawiczka. A co za problem? Co z tego, że nie wyjdzie za 1 razem? Jeśli to zbliżenie będzie z osobą, którą się kocha to nieistotne są umiejętności-czy ich brak.

Gość dawca z Hokaido...
A prawda której nikt niby nie ujawni to fakt że każdy marzy o dziewczynie która nie ma porównań z innymi. Lepsza jest tylko taka która ma porównania fatalne. Cytując klasyka liczą się emocje, a reszta jest bez znaczenia.

To nie jest romantyzm. Po prostu chciałabym pójść do łóżka z kimś, komu zaufam i nie będę się wstydziła przed nim rozebrać. Z kimś, kto będzie mnie lubił i komu się spodobam. Nie marzę o miłości aż po grób. Po prostu chciałabym to zrobić z partnerem, z moim facetem, a nie z kolesiem z neta, czy kimś, komu za to zapłacę.

Gość Piotruś B. król kafeterii
:D rozpieerdala mnie ten topik

Gość statystyczny frajer
Ludu mój ludu, są ludzie ktorzy pieprza sie od małego i tak sa kiepscy, to nie w tym rzecz. Głównie chodzi o akceptowanie sie w zwiazku siebie nawzajem czy to dotyczy wygladu, temperamentu czy tez charakteru, wielu ludzi upraiwa seks ale bardzo mało jest osob na tyle przekornych zeby o tym rozmawiac jeszcze, a to jest colernie wazne, bo nikt sie nie rodzi alfa i omega, guru seksualnych szczytow :D

Gość dawca z Hokaido...
Moja poprzednia dziewczyna była dziewicą miała 25 lat. Była bardzo ładna i wręcz prowokacyjna. Nie wiem jak dała radę zwłaszcza że sama podrywała facetów. I żeby było smieszniej nie spałem z nią. Wiedziałem że chociaż jest super dziewczyną to nie było chemii z mojej strony. Mam nadzieję że spodka kogoś z kim będzie zawsze i kto zasłuży na nią bardziej niż ja. ( a ładna była ojj ładna).

Gość prawda prawda prawda ale w sum
z kazdej kobiety zrobisz kur.... ale z zadnej kur.... nie zrobis z juz kobiety, zatem dziwice to zajebista rzecz, tylko szkoda ze podkradane przez tych ktorzy nawet jeza w parku wychrobotaja

Nie wiedziałem że musi być chemia żeby sie przespać z laską, ale to nic, nie czułeś chemii a była twoją dziewczyną? O czym ty rozmawiasz

Gość Kinia99999
dawca z Hokaido- to ile z nia byles, ze nie zdazylo miedzy wami zaiskrzyc?

piotrus bo ty widizsz tylko cipke u kobiety :D

Gość dawca z Hokaido...
Znałem ją długo ale byliśmy razem krótko. Natomiast raczej nie miała oporów.Lubiłem ją nawet bardzo miałem nadzieję że się zakocham ale nie wyszło. A Ravinion to luzuj troszkę ktosie z neta też potrafią kochać.Nie rób melodramatu.

on tego nie zrozumie, kozy bacy pchał pod ogon bez milosci, bezczelnie, twardo, głeboko :D

Chodzi mi o to, że nie chcę się umawiać na seks z kolesiem z neta, tylko po to, żeby mieć 1 raz za sobą. Nie neguję faktu, że ludzie się przez neta poznają i są ze sobą szczęśliwi. To, że ja mam złe doświadczenia z takimi, to nie znaczy, że każda będzie tak miała.

Gość Kinia99999
W sumie to ciężko uwierzyć, że są faceci którzy nie skorzystali by z "okazji"...

Gość dawca z Hokaido...
Statystyczny rajer - właśnie seks to raczej uwarunkowanie genetyczne i wpływ na nie jest dość ograniczony ( w dzisiejszych czsach większy między innymi dzięki chemii ). Jednak raczej właśnie ludzie rodzą się alfą i omego w sprawach seksu. Tak jak inni mają talent do sportu.

Kinia99999 - są. Mnie facet wprost odmówił. Mimo że umówił się ze mną w wiadomym celu.

Gość Kinia99999
Rhovannion- aż niewiarygodne...Skoro spotkaliście się w wiadomym celu, to czemu do niczego nie doszło?

Rhovannion ma racje, kolesie z neta to raczej odpadaja, Kinia poszukaj w realu kogos

Gość Kinia99999
Nigdzie nie szukam:) Jak kogoś poznam to poznam, jak nie to nie..poczekam:) Nie spieszy mi się.

Gość dawca z Hokaido...
Oj Kinia Kinia.. Ręce opadają... Zawsze dziwiły mnie takie teorie, tak naprawdę to raczej kobiety mają takie zdanie o facetach a wcale tak nie jest. Nie znam wielu którzy dla sportu korzystają z okazji,są tacy ale raczej mniejszość. Jest tak że określony typ ludzi obraca się w kręgu określonych osób. Wiele jest lasek które zawsze są zdradzane, ale jest tak dla tego że podświadomie wybierają gości ( na ogół maczo) którzy w naturze mają zdradę. A porządnych zawsze będą miały za frajerów. Zycie. Są laski które zawsze trafiają na tych którzy mają ciężką rękę. Może Ciebie pociągają tacy troszkę pozerzy po prostu i w tym cały sekret...

Kinia99999 - widocznie mu się nie spodobałam aż do tego stopnia, że uciekł. Oficjalnym powodem był mój absolutny brak doświadczenia w "tych sprawach", ale... chyba uznał, że nie podoła. No cóż, zdarza się.

Gość Ania milllła
A gdzie go poznalas, gdzie się spotkaliście, przystojny był ?

Gość Kinia99999
dawca z Hokaido- ani troche nie pociągają mnie pozeryz lub macho, a raczej śmieszą i dziwi mnie to wysokie zainteresowanie nimi. Jak zauważyłeś tych z którymi się spotykałam spławiłam, gdyż nie chcę próbować tworzyć związku z kimś kto zachowuje się infantylnie i szydzi z tak glupich powodów. Dlatego wciąż jestem sama,gdyż szukam faceta, który będzie w końcu normalny:)

Gość dawca z Hokaido...
Rhovanion - bądź dobrej myśli może był impotentem albo skończył zanim zaczął :) Doświadczenie to bzdura. Jakiś jebnienty był typ.

Gość Ania milllła
Pytania do rho :) nie rozumiem czemu uciekł masz nadwage ;) ?

Moja teoria jest taka że Rhovannion to paszteciara, dlatego nie ma chętnych na akcje

Gość exekutor
w kilka tygodni mozna przerobic wiekszosc pozycji seksualnych :D jak sie chce