Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia99999

Dziewica=kłopot.

Polecane posty

Gość gminiminimt
Szkoda, bo bym Cie zaliczył.

Gość amczoies
Wiec trak , ja mam 29 lat jestem prawiczkiem i jestem innego zdania . W zyciu najwazniejsze jest uczucie . Jesli jest uczucie to jest łózko . I nawet nie chodzi o łózko . Tylko by spedzic ze soba fajnie czas. Nie ?

Gość Oaaidkgminio
To był podszyw, no mniej więcej o to mi chodziło, pewnie czekasz na księcia z bajki dlatego nikogo nie masz

Gość Oaaidkgminio
amczo ale mamy wyczucie czasu :D

Gość amczoies
spotkałem w zyciu dziewczyne ktora była we mnie zakochana , ja rowniez w niej i szczerze mówiąc Bardziej mi zależało być blisko, niż na tym by z nią pojsc do łózka . Oczywiscie nie jestesmy razem z mojej winy .

Gość amczoies
wolałbym zatem sie zakochac i nie stracic prawictwa.Siedziec z nią na tej samej ławce,czuć jej oddech niz stracic prawictwo z kim do kogo nic nie czuje .

Ja nie jestem aż taką romantyczką. Po prostu chciałabym mieć faceta, który będzie mnie lubił, akceptował i będzie chciał się ze mną spotykać. Wtedy się zdecyduje na seks. No, ale jak dotąd nie spotkałam takiego, który chciałby się ze mną spotykać i do tego uprawiać seks :)

problem jest następujący - seks jest ważny , Sen jest wazny, posiłki są ważne. Czynności fizjo które mają na celu utrzymanie organizmu w dobrej kondycji, zdrowego, silnego, są ważne. I teraz- jesli ktos jest prawikiem czy dziewicą w poznym wieku, oznacza to, że źle się za przeproszeniem piep..rzy. Czyli jedna gałąź tj seks jest klapą. Nikt nie chce by tak było, uprawiac seks trzeba się nauczyć. To jest sztuka. Jasne mozna odwalic numerek i lezek jak kłoda, ale życie smakuje lepiej jesli sfere seksualności traktuje się bardzo poważnie i rozwija się ją. To dlatego nikt nie chce niedoswiadczonych z ktorymi zycie seksualne bedzie nudne. :P

Gość jeanyjeanyjeany
Tez jestem dziewica i mam 21 lat... Nie przeszkadza mi moje dziewictwo, tylko spoleczne postrzeganie jego, przeciez majac 21 lat jestem jeszcze bardzo mloda...

Gość gość
up