Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu wybrać....

Takie głupie pytanie na temat wkładki domacicznej...

Polecane posty

Gość i co tu wybrać....

Dziewczyny mam pytanie. Zastanawiam się nad wyborem metody antykoncepcji. Tabletki czy spirala? Tabletki brałam już kiedyś przez kilka lat, potem zrobilam przerwę. Jestem już grubo po trzydziestce, więc zalecają spiralę. Ale mam jakiś opór przed ciałem obcym w sobie :D Chyba wybiorę tabletki. Czy jest tu jakaś kobietka po 35 roku życia biorąca tabletki??? A moje głupie pytanie jest takie: po założeniu spirali miedzianej zmienia się śluz, tak? Co więc w takim razie z seksem oralnym? :) Czy nie jest przypadkiem tak, że partner to czuje i jest to dla niego dyskomfort? Tak się zastanawiam.

Gość d bdgbwvwr
przy wkładce domacicznej wskazane jest lizanie odbytu a nie pochwy trzeba zmienic nawyki partnera po prostu :)

Gość i co tu wybrać....
super. ja jednak pozostanę przy swoich nawykach. jakieś serio odpowiedzi, porady? :)

wszystko jest normalnie, tylko jak zakladasz spirale to lekarz zostawia w pochwie takie krociutkie zylki zeby moc pozniej ja wyciagnac, moze sie zdarzyc ze beda za dlugie to wtedy idziesz zeby ci je przycial. a facet nie powinien czuc zadnego dyskomfortu. ja nie zauwazylam zeby sluz mi sie zmienil..

Gość i co tu wybrać....
bardzo dziękuję ;) czytałam o tych żyłkach i też zastanawiałam się czy facet tego nie czuje. właściwie to chyba trzeba byłoby facetów spytać :D tak samo jeśli chodzi o śluz, a raczej jego smak/zapach, bo to miałam na myśli. pozdrawiam :)

Gość hjhldhfhrf
moj własnie czul na poczatku i 2 razy mi skracala je, ale potem bylo juz ok dlugiE lata. Tabletki natomiast to jedno wielkie gowno i hormony w ogole powoduja raka wiec l;epiej nie brac, a w mirenie np jest go znacznie mniej- mniejsze zlo

Gość hjhldhfhrf
w smaku bylo tak samo jak przed wkladka ;)

Gość i co tu wybrać....
o, to pozytywna wiadomosc :) dzieki