Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyć się odniechcewa

Ciche dni...

Polecane posty

Gość zeby tylko nie przyszlo ci
haha,masz widocznie sorry, ale głupią żonę, skoro uprawia z Tobą seks w czasie cichych dni:D przecież to żadna kara, jak facet ma seksik na zawołanie uciekam

Gość zeby tylko nie przyszlo ci
przed okresem = PRZED MIESIĄCZKA

ja bym jechała, odstrzeliła bym się jak cholera i bawiła w najlepsze, a ty bucu patrz i niech cię coś trafi. Nie pokazuj mu, że cię to gryzie. Obtańcuj wszystkich na tym weselu, w końcu zmięknie. Ja myślę, że jak facet taki hardy to nie należy mu pokazywać słabości, to najlepiej na nich działa ... widzą co tracą. Pozdrawiam :)

Gość bfdsdsada
zeby tylko nie przyszlo ci To raczej ona ma seks na zawolanie, ma wiekszy poped ode mnie, a ze ja ja kocham, to nei robie jej na zlosc

Gość UWAGA!! PYTAJACY
pytający dżentelmanie vel bfdsdsada... oferma z ciebie.

...no to życzę powodzenia z takimi radami. Siedźcie sobie osobno i nie rozmawiajcie :) mnie by tam szkoda było każdego dnia spędzonego na fochach. Ciekawa tez jest filozofia w myśl której wszelkie kłopoty wynikają z rozmów !!!! Jakoś nie wyobrażam sobie relacji z drugą osobą bez rozmów, w końcu od czasów kiedy zeszliśmy z drzew to podstawowa forma komunikacji, jak można być z kimś i z nim nie rozmawiać bo rozmowa to kłopoty .... Widać niektórym zamiast partnera potrzebny obiekt seksualny w życiu i może jeszcze jakaś gospodyni coby poprała posprzątała i ugotowała :)

Gość bfdsdsada
Ciekawa tez jest filozofia w myśl której wszelkie kłopoty wynikają z rozmów !!!! Przeciez to jest oczywiste! Wszelkie klotnie to nic innego jak wynik rozmow, sama klotnia to przeciez tez rozmowa!

Gość UWAGA!! PYTAJACY
pytający, nie zapomnij się przelogować na topiku o męskiej psychice! :D

'"a poszlo o ... obiady" jak dla mnie wygrywacie w kategorii "najglupszy problem roku".

bfdsdsada - w takim razie zapisz się do kamedułów co za bzdury, jeżeli dla kogoś z rozmów biorą się kłopoty to powinien się izolować od społeczeństwa dla własnego zdrowia psychicznego. A zawsze mi tłumaczono ze człowiek to istota stadna i do komunikacji z innymi stworzona.