Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjdnsjuenbxsbsh

jak latwo znalezc byle jaka prace w uk teraz?

Polecane posty

Gość niki ki
jak tylko na wakacje to lec, ale najpierw poszukaj jakiegos pokoju, najlepeij na gumtree, tam tez moesz szukac pracy a gdy juz sie zainstalujesz w londynie to zacznij swa wedrowke z cv od baru do baru

Gość niki ki
na stale z kanady do uk niewrto, sama sie przekonasz, kasa gorsza, utrzymanie drosrzsze, pogoda gorsza, ale warto zobaczyc jak gdzie indziej ludzie zyja

Gość do guchulondaaa
Jesli ty narzekasz na Kanade (lub USA, jesli juz sie zdecydujesz gdzie mieszkasz), to do UK w ogole sie nie wybieraj. Zwlaszcza, ze kultura ani bystroscia nie grzeszysz.

Gość Hanka Pakosianka
tez tak mysle ze na stale zostawiac Kanade dla Anglii niewarto ale sama sie przekonaj !!

Gość do niki ki
POPIERAM!

Gość Proszę o rade....
Jak w temacie proszę o rade jak szukac pracy za granica. Jestem facetem powiedzmy że wchodzi w grę praca w fabryce, sprzątanie w hotelu, na budowie, kelner, praca w marketach, magazynach. A więc jak mam szukać pracy ? Wysyłać CV przez neta czy też latać po restauracjach itp. ? Jak jest z agencjami ? Naprawdę proszę o porady.

Gość koteczq
Hamalahata "w YN łatwo znajdziesz prace lepiej płatną" to dlaczego siedzisz w Londynie w ktorym mniej zarabiasz?XD

Gość Revivale
Wiele jest ogłoszeń na serwisach dla polaków w GB. Jedno z lepszych forów: http://www.polorama.com/ tam chyba znajdziesz wszystkie informacje dot. pracy w Wielkiej Brytanii, i różne inne ogłoszenia również :)

Gość gość
Ja skorzystałam z usług biura pośrednictwa pracy Cekal Recruitment. Ofertę pracy znalazłam na ich stronie internetowej www.cekal.pl Dom opieki, w którym pracuję od kiedy tu przyleciałam zwrócił mi pieniądze za podróż. Panuje tu bardzo przyjazna atmosfera. Jestem zadowolona z wyboru jakiego dokonałam.