Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASTANWIAM SIEEEEhhhhhhhhhhh

facet mi powedział że utyłam

Polecane posty

waże 57 wzrost 166 mam figure gruszki zawsze taka mialam i bede miala moze troche przybralam przed okresem chyba juz mu sie przestaje podobac

Gość ghghghgh
ale jestes zdrowa! a jak chce taka co ma wymiary katalogowe to niech sobie taka wypisze na zamowienie powiedz mu, że za 15 lat twoja figura zmieni sie diametralnie i co wtedy zrobi? ma problemy z akcpetacja fizjologii? jak podniecaja go tylko chude to cos z nim nie tak bo faceta powinny podniecac ogolnie kobiety nie mowie ze takie 120kg ale poprostu kobieta, anie nie jewstem gruba ani nic

Sprawa jest prosta,jesli naprawde utylas to facet mowi prawde,jesli nie to facet klamie. Na to pytanie odpowiedz zna tylko WAGA.

utylam maks 2 kg bo spuchlam przed okresem mam plaski brzuch bo 68 cm w biodrach mam jakies 98 a w udzie u samej gory 57cm-tu wiem ze duzo cwicze 3 x w tyg i od 10 lat inna nie bede a mam 23 chyba juz mu sie znudzilam albo jestem za gruba faktycznie w kazdym razie postaram sie zbic 5 kg

Gość ghghghgh
a on nie utył nic a nic? nadal jesttaki trakcyjny jak wczesniej?

zrobil mu sie brzyszek, ale ja go kocham takim jakim jest czuje sie taka brzydka, nieatrakcyjna, glupia i powinien miec lepsza ode mnie :(

chyba kocham go za bardzo mam tego dosc jak pozbyc sie takiej zabijajace zaborczej milosci, wszystko dla niego

ale skrytykował Cię mówiąc to, czy Ty sobie wbijasz do głowy, że na pewno on uważa, że to źle?

Gość dqewdwddwdewd
to schudnij proste