Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek z warszawyyyy

prezent na dzien dziecka POMOCY

Polecane posty

Potrzebuje Waszej pomocy, wybieram sie do brata i chcialabym kupic jego 7 miesiecznej corce jakies prezent z okazji dnia dziecka. Tylko nie mam pojecia co... Moze Wy mamy pomozecie? Z czego taka dziewczynka bedzie najbardziej zadowolona? Tak aby jej starczylo na dluzej. Kwota to tak do 150 zlotych. prosze pomozcie

z perspektywy czasu u nas kula w ogóle się nie sprawdziła ( zero zainteresowania ), za to pchaczem ( a raczej tym panelem ) bawi się do teraz ( ma 15 miesięcy ) :)

a ten misiaczek uczniaczek (czy jakos tak) badz z fisher price taki krokodyl z klockami czy gasienica? co o tym myslicie? przyda sie?

wlasnie chodzi mi o cos przydatnego ale sam nie mam dzieci, jestem jeszcze dosc mlody i nie mam zielonego pojecia co sie moze przydac

U mnie cała trójka lubi szczeniaczka, także mogę polecić. Natomiast żyrafa na klocki się nie sprawdziła przy zadnym. Fajne są jeździki, ale to już dla straszego dziecka. Dla takiego malucha to szczeniak moze być ciekawym pomysłem, albo taki świecący konik morski też z FP, stolik edukacyjny (ja mam chicco na którym można później ukladać klocki. Zocha średnio zainteresowana, ale niektóre dzieci lubią) albo taki pchacz z FP- wózeczek dla lali. Co prawda jako pchacz to średnio fajne ale jak się chodzić nauczy to będzie miala super pierwszy wózeczek.

stolik raczej nie zyrafka zbyt tania moze faktycznie ten uczniaczek? tylko czy sie to dziecku nei znudzi? takie dzieci lubia jednak kolory (w tym wieku - tak mi sie wydaje) dotykac, no i nadal jestem w kropce

Lubią brać rzeczy do buzi ;) Na pewno po jakimś czasie się znudzi. To może jakiś basenik z kolorowymi piłeczkami i do tego fontanna z piłkami? Potem jak dziecko podrośnie można dokupić zjeżdżalnię. Prawda jest taka ze jakąkolwiek zabawke się kupi to ona się znudzi po jakimś czasie, zwlaszcza takiemu maluchowi.