Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

London Tipton

Mam ochotę poznać starszego faceta...

Polecane posty

Gość samotny 30 latek
i szuka faceta na kafe.no błagam.

Gość samotny 30 latek
w 100% zgadzam się z - znowu 10 osob pisze

Gość Łukasz29.5
mozesz mi odp na pytanie bo pisalem to w mailu facet w tym wieku zaczyna juz myslec o dziecku i co zrobisz urodzisz mu w wieku 19 lat ?? fakt czujesz sie dojrzala i napewno jak na swoj wiek jestes i szukasz kogos na swoim poziomie ale co z innymi sprawami ??

Gość znowu 10 osob pisze
boi się odpowiedzialności, związku - Piotruś Pan? - juz to kiedys slyszalem az musialem googlowac aby wiedziec co to znaczy :D teraz juz wiem i powiem jedno te durne kobiece teorie. kobieta musi znalezc na wszystko jakies durne wyjasnienie mimo ze pewnych rzeczy nie da sie uniwersalnie wyjasnic.

Gość samotny 30 latek
Piotruś Pan - myślałam, ze to nie jest trudne. wystarczy czytać literaturę :D

Gość Łukasz29.5
tak tu jest pelno dewiantów i jej pomysl to w pewnym sensie dewiacja i zwiazek z 18 latka 30 latka to tez w pewnym sensie dewiacja miedzy 17 latka a 30 latkiem sa roznice ona chce sie bawic a on zakladac rodzine jak jeszcze nie zalozyl no chyba ze beda sie bawic do 40 jego wtedy juz na wiele rzeczy bedzie za pozno a ona go zostawi !! dlatego znajac zycie 30 latki nie powinny brac sie za nastki jak juz to 20 latkowie maja jeszcze to prawo :D ale to tez dewiacja chodz trudno jest przewidziec reakcje serca

Gość znowu 10 osob pisze
jak bylem dzieckiem to czytalem maya,bahdaja,nienackiego i paru inncyh a za bajkami nigdy nie przepadalem wiec nie znam.poza tym kobieta moze miec jakas chora teorie nawet na cos co ma oczywista nazwe :D czego dowodzi wlasnie to okreslenie i kontekst w ktorym sama go uzylas.

Kurcze, napisałam takiego dlugiego maila i sie skasował, zaraz napisze jeszcze raz ... Nie zapominajcie że miłość nie wyklucza,

Jeśli ktoś w tym wieku nie ma jeszcze żony to raczej coś z nim jest nie tak. Może fizycznie, może psychicznie, moze jeszcze coś innego. Chyba że rozwodnik albo wdowiec. Na 99% jednak znajdziesz tylko takich co chcą cie wykorzystać.

Gość znowu 10 osob pisze
Jeśli ktoś w tym wieku nie ma jeszcze żony to raczej coś z nim jest nie tak. Może fizycznie, może psychicznie, moze jeszcze coś innego - na pewno tak wlasnie jest :D tak samo kazdy na tym forum jest nienormalny :D bo odsetek nienormalnych tu bedzie nawet wiekszy niz odsetek samotnych 30 latkow z ktorymi jets cos nie tak.

Gość samotny 30 latek
ja też nie przepadam za bajkami ! Nie lubię też Tycjana, co nie znaczy, że nie chwytam, o co mu chodziło i nie doceniam.

Gość znowu 10 osob pisze
widocznei ja nie chwytam nie kazdy musi byc bystry i inteligentny :D

Gość samotny 30 latek
no dobre, przyznaję :D

Gość samotny 30 latek
i spadam, bo przyznaję, że wkręciłam się w wątek tak głupi, że az wstydzę się sama przed sobą.

Gość znowu 10 osob pisze
a o malarzach to jzu w ogole nie mam bladego pojecie. jak wiec pisalem wyzej nie kazdy jest rozgarniety i niektorzy potrzebuja googla aby zrozumiec jakies chore aluzje . kobiety zawsze musza sobei w wygodny dla siebei sposob wszystko wyjasnic i stad mnoza te rozne bzdury. podszywie ja mam inny styl.

Gość desperatka....................
ja mam 23 lata i tez poznam faceta po 30

Dajcie jej spokój, debile! Ja mam niecałe 18 lat, i jestem z 37-letnim facetem. Mamy oboje świadomość, że ten związek nie będzie stały, ale nam to odpowiada. Facet może nawet w wieku 50 lat mieć dziecko, więc taki 30-latek ma ponad 20 lat na założenie rodziny, znalezienie tej jedynej i na spłodzenie dzieci.

Gość gość
Mam 34 własny pusty dom na wsi dalej szukasz pisz

Gość gość
Niektórzy starsi mężczyźni sami pierwsi rozpoczną znajomość! Ja tak przynajmniej robiłem!