Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

London Tipton

Mam ochotę poznać starszego faceta...

Polecane posty

Takiego żeby w miare młodo wyglądał...max 35 lat, fajnie byłoby też razem zamieszkać. Mieć wspólne plany... marzenia :[ mam dopiero 17 lat...gdzie takiego znajde? Haha, o ile to w ogóle realne...a może lepiej poczekać do 18? Rówieśnicy mnie wkurzają...

Gość pikulliśa
poczekaj do 18,wtedy bez ograniczeń możesz sie bzykać

Gość facet.po.30
podaj maila albo gg

Gość facet.po.30
ok, napisze :)

Gość facet dla ciebie
ja tez mogę ?

Z czystej ciekawości, dlaczego akurat musi być facet tak dużo starszy od Ciebie? Sam jestem po 30 i raczej nie wyobrażałbym sobie związku z 17-latką. Sam seks może tak, ale związek raczej juz nie.

Jasne, możecie pisać na tego maila :] Ciekawość to pierwszy stopień do piekła kolego :] nie no, tak poważnie to może i jest to troche szalone ale ja po prostu wolę starszych, lepiej się z nimi dogaduję i są tacy doświadczeni bardziej

Gość facet.po.30
już napisałem do Ciebie :)

Gość cogito ergo sum.......
fajne prowo :)

Nie pochwalam, nie potępiam, tak tylko pytałem. O, jeden napaleniac już się chwali że napisał.

Dlaczego musicie od razu wymieniać słowo 'kasa', ja nic takiego nie napisałam..ech, mężczyzni... Nie wierzycie w miłość?

Gość samotny 30 latek
to trochę dziwne.Dlaczego samotny w tym wieku?

Gość samotny 30 latek
gdzie ty chcesz znaleźć takiego samotnego w tym wieku?

Gość znowu 10 osob pisze
dziecko jeszcze do szkoly chodzisz z tornistrem pewnie a chcesz z facetem zamieszkac :D pedofila szukasz czy jak ? a rodzice co na to ? ogarnij sie :O

Gość samotny 30 latek
wyjątki?żart? starszy gostek samotny?a jeżeli tak, to dlaczego?czy to nie dziwne?

Gość Łukasz29.5
napisalem do Ciebie ;) nie sluchaj ich warto miec swoje marzenia ja w twoim wieku marzylem o 30 latce :)

Gość znowu 10 osob pisze
wyjątki?żart? starszy gostek samotny?a jeżeli tak, to dlaczego?czy to nie dziwne? - zawsze musi byc jakis powod :D ? 30 latek to musi byc bez rak , nog, szpetny,alkoholik itd. aby byl sam :D ? te forumowe teorie sa naprawde zabawne :D

Gość Łukasz29.5
poznamy sie pogadamy co ty na to po co masz tracic czas na tych dupków ktorzy chca tylko dobrac sie do twoich majteczek zrobic dziecko i zostawic !!

Gość samotny 30 latek
jeżeli z nikim się nie spotyka i jest samotny - dlaczego?nie brakuje mu kogoś?

Gość znowu 10 osob pisze
napisalem do Ciebie nie sluchaj ich warto miec swoje marzenia ja w twoim wieku marzylem o 30 latce - teraz zapewne marzysz o ruchaniu latwej i durnej 17 latki :D zgadlem ? dziewczyno jeslii to faktycznie twoj mail to zlikwiduj go jak najszybciej bo an dobre cie na pewno to ogloszenie nie wyjdzie. co moze chciec 30 latek od 17 latki :D ? na pewno nie zakochal sie w tobie po przeczytaniu dwoch zdan a tym bardziej nie mysli aby cie do domu sprowadzac i sie toba opiekowac bo malo ktory mysli o opiekowaniu sie cudzymi dziecmi.

A może po prostu ktoś kto w tym wieku jeszcze nie ma żony, to nie znalazł tej jedynej? Albo boi się odpowiedzialności, związku? Też tak może być...

Gość Brunet196cm
... hej nie mozesz wyklucza ze 30 latek nie zakocha sie w 17 latce roznie to w zyciu bywa mysle ze autorka jest urocza i zasluguje na kogos kto ja doceni a nie na jakiegos 30 latka co sie napala na nastki

Gość samotny 30 latek
boi się odpowiedzialności, związku - Piotruś Pan?no właśnie. masz 17 lat.jesteś dzieckiem. skasuj tego mail'a serio.

Gość znowu 10 osob pisze
A może po prostu ktoś kto w tym wieku jeszcze nie ma żony, to nie znalazł tej jedynej? Albo boi się odpowiedzialności, związku? Też tak może być... - oczywiscie ze tak moze byc ALE nie szuka wtedy dziecka. dziecka bedzie szukal dewiant a tu takich pelno. siano masz w glowie czy co ?