Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzucona :.......

Wyrzucili mnie ze studiów, nie mam pieniędzy, boje się wracać do domu

Polecane posty

Gość wyrzucona :.......

Nie wiem co mam robić, udało mi się dostać na dobrą uczelnie, studiowałam b.dobry kierunek , niestety byłam głupia i poszłam jednoczesnie do pracy , żądza pieniądza ..i mam za swoje Opuszczałam wykłady , nie uczyłam sie , myslalam sobie : Aaaa jakos to bedzie, naucze sie potem ( jak w LO) , poprawiałam ,błagałam , płakalam i niestety ale od kilku miesięcy nie jestem już studentką UW :( Dostawałam stypendium , kończą mi się juz pieniądze, z pracy nic nie wyszło - byłam zatrudniona tylko dorywczo , wiedzialam od poczatku ze prędzej czy pozniej bede musiala czekac na kolejne zlecenia jesien/wiosna zalegam z czynszem ,kolezanka za mnie załozyła , moja mama na mnie liczyla , moj ojciec tez , bo niestety moja mlodsza siostra w ogole sie nie uczy Gdy dzwonilam i mowilam ze mam jakis trudny egzamin ojciec powtarzał ,ze mam zaliczyc bo nie wie co by mi zrobil gdyby mnie wyrzucili z uczelni Co mam teraz robic? Nie wroce przeciez do domu , wyrzuci mnie za drzwi , poza tym mowlam kiedys ze pozycze 1000zl na remont z kasy ktorą niby zbieralam ze stypendium... matka czeka az przyjade w weekend i jej dam a ja nie mam nic

Gość andreła garcija
musisz powiedzieć prawdę, innego wyjścia nie masz. Możesz ewentualnie postarać się o kredyt studencki i zacząć ponownie studia w październiku.

Gość gfdgggggggggg
J.w albo powiesz prawde albo zaczniesz od nowa studia , teraz bedziesz siedziala cicho a powiesz im gdy dostaniesz sie na nowy rok.

Gość dfghjkjhgfds
powiedz prawde, im szybciej tym lepiej, ja krecilam przez 1,5 roku az wszystko wyszlo na jaw :(

Gość Łooooo
no, od października staraj się dostać na studia. A teraz jak nie studiujesz to możesz pracować. I powiedz rodzicom prawdę, ale powiedz też, że dalej będziesz studiować dalej to co zaczęłaś itp. 3maj się.

Gość andreła garcija
Praca teraz to dobry pomysł. Będziesz mogła pożyczyć rodzicom obiecane 1000 zł. Masz 4 miesiące, żeby coś zarobić na następny rok. Jeżeli boisz się ich reakcji to zwyczajnie nic nie mów tylko próbuj w październiku.

Gość andreła garcija
a jaki kierunek studiowałaś?

Gość powiedz prawde jak
bedziesz brnac w to klamstwo to bedzie coraz gorzej

Gość Pani dziunia
zacząć studiowac od nowego roku to nie problem. Ja się dziwię, że nie składałaś podania o przedłuzenie sesji lub zaliczenie warunkowe. Dopiero pierwszy rok studiowałaś, mozesz znowu wrócic na ten kierunek. tylko nie wiem czy nie bedziesz musiała złozyc podania o powtarzanie roku. Wiem , że takie trzeba składać przy chęci potarzania semestru..... nie martw się bedzie dobrze a teraz masz nauczke i rozważniej bedziesz podchodziła do studiowania

Gość kkkmnmn
Sesja poprawkowa dopiero we wrześniu.. nie płacz tylko weź się za naukę ... ;)