Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambasadorkaeli

CZEMU LUDZIE NIE DBACIE O SIEBIE, SZCZEGÓLNIE KOBIETY???

Polecane posty

wczoraj jechałam autobusem, gorąco, duszno a baby grube, poubierane deptacją po innych, dyszą ( niekoniecznie te stare) zajmują 2 siedzenia w autobusie, że jest niby miejsce, ale ja ważąc troche ponad 50 nie zmieszcze się tam ... nie mowcie , ze nie da sie schudnąc. sama wazyłam kiedys prawie 70 kg, troche wyrzeczeń, motywacji i wszystko sie da... !!!!!!!! nie chce nikogo obrażac, ale to jest obrzydzające, kiedy kobieta ma ponad dwadziescia lat, a wyglada jak czterdzistka ze sporą nadwagą. maj piekny a te w szalach, kurtkach ,poca się ehhh

Gość g v c x x x
fascynujące 🖐️

pierdeolisz, pewnie sama wazysz ponad tone, widac to po twoich wypowiedziach.sprona swinia z ciebie i tyle

Gość znalezione_nie_kradzione
życie czasem weryfikuje to obrzydzenie do tych grubszych... nie znasz ich życia ;) kto wie jak będziesz czuła się w ich wieku i jak wtedy będziesz myślała :)

daj zyc innym kobieto, moze im wcale nie jest latwo patrzec codziennie w lustro na swoje cialo ale nie maja motywacji do tego by to zmienic, bo czuja na sobie caly czas wzrok innych wrednych ludzi i je to doluje? zamiast pierdolic 3 po 3, bys doradzila kolezance z nadwaga co moglaby zrobic by wygladac lepiej i pomoc jej w motywacji

Gość znalezione_nie_kradzione
i wyglądała :P

Gość x57
teresa ty chyba bredzisz

ladylove :D bo pamietam cie kiedys z tego nicka.. znam mase osób, które tylko sie uzalaja.. i jasne ja moge powiedziec, co ja sotsowalam aby zrzucic, ale ja nie wazyłam 80.90 a 67 i czulam sie z tym zle i to zmienialam... irytuja mnie te wpisy na kafe " jak schudnąc, nie dam rady".. nie, ze nie dasz rady tylko NIE CHCESZ.