Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilikikikoko

OTO IDEAŁ FACETA!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lilikikikoko
frajerzy i patałachy z polski nie siegaja mu do pięt jest on a potem dłuuuuuuuuugggggggggggggooooooooooo dłuuuuuuuuuuuuuuuuggggggggoooooooooooo nic

lilikikikoko Masz zgodę mojego menago ,na używanie mojego wizerunku na kafeteri ??Wyobraź sobie że jestem Polakiem ,zajebisty peszek "frajerzy i patałachy z polski nie siegaja mu do pięt" zatkało kakao? :p

Gość lilikikikoko
Gość aniuania
ja wolę neala

Gość aniuania
oczywiście Neal Caffrey :D ale w serialu, na zdjęciach nie jest taki sexowny, a ten głos :D mmhmm cudo. i ten uśmieszek :D ah, rozmarzyłam się.

Gość aniuania
a co to za serial z collinem? ;)

Gość lilikikikoko
jebany buraku nawet nie potrafisz stwierdzic jak ten aktor sie nazywa brzydalu nie schlebiaj sobie możesz zlizywac psie kupy w jego podeszwy weź sie w łeb pierdolnij

lilikikikoko I po co wyzywasz, lepiej Ci ? Pewne jest to że prędzej Ty z jego podeszwy będziesz zlizywać psie kupy(zafascynowana) niźli ja ,mi to nie grozi.Napewno taką chamką jak TY,to by się taki men zainteresował.Poziom rynsztoka dziewczyno prezentujesz, jesteś wulgarna,więc weź za pewnik że nawet marzyć o nim nie możesz ,bo za wysokie progi jak dla ciebie i nogi sobie połamiesz.Urody Twojej nie będę oceniał bo me oczęta Ciebie nie widziały,schlebiać sobie nie muszę bo paszczurem nie jestem ,zresztą nie widziałaś mnie więc wychamuj.Bystra jednak nie jesteś ,by nie zrozumieć mego wcześniejszego żartu ,słaba samoocena ???

Gość lilikikikoko
ja moge ieć każdego tak sie składa jego pewnie eż ale za daleko mieszka a ja jestem zajęta twój żart chyba tylko ciebie smieszy bucu nikt ci nie kazał tu farmazonów pierdolic a to że się porównujesz do kogoś takiego to skandal i wstyd bo w polsce nie ma takich mężczyzn wypisując swoje brednie obrażasz mój ideał a wtedy odzywa sie we mnie instynkt drapieżcy

w polsce nie ma takich mężczyzn Bredzisz dziewczyno(bez urazy ) wszędzie żyją piękni faceci i piękne kobiety ,idę o zakład że bardzo podobny men do Twojego ideału mieszka w Polsce i zwyczajnie go obrażasz.Ostatnia uwaga piszesz na PUBLICZNYM forum więc licz się z tym ,że nie każdy będzie ci tu klaskał,zrozumiała ? Przestań tyle przeklinać ,bo to świadczy tylko o twoim chamstwie wulgarna dziewucho.

Gość lilikikikoko
nie wiesz co to ideał?? on dla mnie ma wszystko idealne nawet paznokcie u stóp i żyły na czole jak sie spina jego twarz śni mi sie po nocach albo on albo żaden ja nie chce marnej podróby chce jego,jego twarz,ciało,głos kazdy inny może się wypchac w życiu nie podobał mi sie żaden facet żaden tak na mnie nie działal nie czułam chemii pożądania byl bo był a on jest moim marzeniem,ideałem moja polówką jabłka mam 23 lata i przez całe życie nie widziałam faceta który zadziałałby na mnie choć w 1% tak jak on żaden ja sie nie gapie na innych facetów nie poluje niezwracam uwagi kompletnie na innych mężczyzn dla mnie to milośc od pierwszego wejrzenia choć nigdy nie zostanie spełniona

Gość ojejojej
pomarzyc wolno, mozesz wszystko, ale po cholere wyzywasz ludzi autorko. Kogo w ogole interesuje twoj ideal, no chyba, ze szukasz osob ktore beda ci przyklaskiwac i wrzucac wszystkim Polakom. Poczytaj troche historii dziecko(...)

Gość śląski_laps
ten facet z filmiku to przecież jakaś ciota :O

Gość marrrrika
sam jesteś ciota prawikiem brzuchatym wąsaczem na którego laski leją jesteś taki sam jek te wszystkie kobiety z kafeterii które jadą po sexi laskach zazdrość zawiść i hektolitry jadu

oglądam ten serial i w pełni zgadzam sie z autorką

Gość lilikikikoko
poniosło mnie sory ale zrozumcie ja usycham z milosci odbiło mi gapie się na niego i słucham take a bow madonny źle ze mną:(

Gość BIZON1234
znam go z kądś