Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia1507

wózek- parasolka

Polecane posty

Gość kamcia1507

Drogie Mamy, Czy możecie mi polecić wózek-parasolkę, która będzie lekka i będzie łatwo składała się i rozkładała? Kwota jaką mogę przeznaczyć to 500-600 zł, będę ją użytkowała na przemian z innym wózkiem, głównie na krótkie wypady. Dziecko ma 7 miesięcy. Wpadł mi w oko quinny zapp xtra: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2172&

Gość Jak masz już jeden porządny
wózek, to po co ci taki wydatek? W Tesco są ważące 4 kg parasolki niemieckiej firmy Hauck, kosztują 100 zeta z kawałkiem. Mocne, porządne, składają się w rulonik.

Gość kamcia1507
Ten, który mam jest ciężki i myślę, że po zimie się go pozbędę i zostawię tylko tą parasolkę, więc chciałabym żeby była dobrej jakości

Gość kamcia1507
up

Gość matka dziecka....
za te cene mozna dostac maclarena quest. ja tez mialam duzy i ciezki i pozniej kupilam maclareana lekkiego. uzywalam od 1 roku do 2 roku zycia dziecka. teraz juz bez wozka. nie jest jakis super mocny, ale nic nie odpadlo, nie zlamalo sie, jest lekki, ale nie rozklada sie calkiem na plasko.

Gość kamcia1507
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Niuniulkai
ja tam kupiłam zwykłą parasolke coś około 200 zł kosztowała i jest super ( no może kółka mogły by być troche większe)

Ja mam za 300 zł. Mamas&Papas trip, leciutki, wygodny, waga 5,2 kg. Jedynym minusem jest to że nie rozkłada się oparcie, ale z tej funkcji nie korzystamy. Za taką kwotę jaką podajesz zdecydowałabym się na MacLaren Triumph- oglądałam, ale używane, na nowe nie wystarczyło kasy, widziałam na żywo, super wózeczek.

do historynka ten wozek o ktorym piszesz jakie ma kolka?da sie prowadzic np 1 reka?jada prosto czy rozjezdzaja sie na wszystkie strony?

Gość kamcia1507
Historynka- właśnie obejrzałam sobie Maclarena Triumph i podoba mi się, nowy kosztuje 650 zl, więc w sumie mogłabym dolożyć parę groszy. A czy oparcie rozkłada się na płasko, bo w opisie jest tylko "płynna regulacja oparcia"

Gość tylko juupi tylko juupi :)
ja polecam CONECO JUUPI :) jestem z niego mega zadowolona nawet jeszcze bardziej :) ja za tą spacerówkę płaciłam na all 629 zł z przesyłką. jest super ma duże siedzisko i duże koła a ten co pokazała historynka do hamulców mu nie dorasta :)

Gość kamcia1507
juupi waży ponad 11 kg, a ja mam już jedną spacerówkę, teraz potrzebuję lekkiej parasolki Już doczytałam że maclaren triumph nie rozkłada się na płasko, więc odpada

Gość matka wspaniałej dziewczyny
coneco jupii się katastrofalnie podbija.

Ja polecam Peg Perego Si ale jest droższy.

no tak nie doczytałam że potrzebujecie lekkiej... soory ale za to rozkłada się na płasko :)

katastrofalnie ? trzeba umieć :] jednym jego minusem jest to że nie ma kieszonki na drobiazgi.. ale już się przyzwyczaiłam :)

O boże, podbijanie to nie kwestia umiejętności ale konstrukcji. Podbijałaś np. Maclarena? Trzeba mieć porównanie.

Gość mama ali
hej, ja kupiłam Espiro Metro za ok 500zł, bardzo fajny, zwinny, lekki, super sie składa, polecam, obejrzyj sobie na allegro

Gość mama ali
aha no i przede wszystkim rozkłada sie na płasko!!!

dzieki tylko pojedyncze kolka z przodu .jak dla mnie super!!a czy rozkladane siedzisko to jest na haczyki po bokach z tylu wozka czy na tasme z klamerka?

wiesz... ja problemu z podbijaniem nie mam :) i nie narzekam :) co z tego że może ten.... ..... lepiej się podbija jak jest ciasny i niewygodny ? dla mnie jest ważniejsza wygoda dziecka a ni emoja ;] ale i tak jest mi wygodnie :P

Gość mama ali
z tyłu jest taka tasiemka i tam regulujesz, jak dla mnie spoko, pozdrawiam

kurcze wlasnie mam inny z ta tasiemka i ciagle sie u mnie rozwiazuje,mala podskoczy i chlap spada do tylu.a jak u ciebie ?moze bardziej stabilnajest niz u mnie

autorko daj sobie spokój i zobacz coneco juupi :) tam nic nie opada :) i jest bardzo wygodny dla dziecka miękki duże siedzisko duża buda :) duże kółk... no tylko ta waga... ja mieszkam w domu nie w bloku więc mi na wadze nie zależy

Gość mama ali
hmmm wiesz moja mała ma dopiero 6 miesięcy i jeszcze az tak strasznie nie podskakuje, nigdy mi sie jeszcze nie opuścił i jak reguluję tam z tyłu to ta klamerka jest naprawde mocno docisnieta i dobrze trzyma. Zobaczymy za jakis czas jak mała bedzie silniejsza, ale teraz nie mam z oparciem zadnych problemów, a mam juz ten wózek kilka miesięcy

Gość ta od jupiego ma racje
też go bardzo polecam. mamo ali ty od kilku msc wozisz takie małe dziecko w spacerówce ? pogięło cię ?

Gość mama ali
w wózku jeżdziła o rok starsza córeczka mojej szwagierki, testowała go, więc spokojnie, nie pogięło mnie :)

Gość iljKKL
Haucka nie polecam - totalne dno, grat! Miałam tego city, dałam ponad 500zł i na śmietnik się nadaje klamot (http://www.google.pl/imgres?q=hauc+city&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1024&bih=572&tbm=isch&tbnid=UUFtQvZH0XEaNM:&imgrefurl=http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/category/wozki-dzieciece-producenci/wozki-hauck-wozki-dzieciece-producenci/&docid=HCEWtG5iLVVIoM&imgurl=http://dino.sklep.pl/nowy/images/wozki_spacerowe/hauck_city_11_d.jpg&w=424&h=600&ei=4a0DUOmFHYrAswaRiLjwBg&zoom=1&iact=hc&vpx=244&vpy=171&dur=534&hovh=267&hovw=189&tx=95&ty=162&sig=107586836431321091851&page=1&tbnh=168&tbnw=115&start=0&ndsp=9&ved=1t:429,r:1,s:0,i:76)! Teraz mam zappa xtra (http://www.google.pl/imgres?q=quinny+zapp+xtra+2012&um=1&hl=pl&lr=&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&biw=1024&bih=572&tbm=isch&tbnid=DRTFK3tJeQPLdM:&imgrefurl=http://www.ebaby.co.uk/quinny-1/zapp-xtra-stroller-2012-quinny.html&docid=SNXmOR423ERtnM&imgurl=http://www.ebaby.it/images/detailed_images/ZappXtra3.jpg&w=402&h=402&ei=ua4DUOeeCo7tsgacstET&zoom=1&iact=rc&dur=370&sig=107586836431321091851&page=2&tbnh=128&tbnw=128&start=21&ndsp=24&ved=1t:429,r:17,s:21,i:192&tx=42&ty=105) i jest super - ta wersja xtra różni się od starszej tym, że się rozkłada do pozycji leżącej. Przydatne dla małego dziecka. No i trochę inaczej się składa - na necie znajdziesz wiele info na ten temat