Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka22

Wyprawka z hipermarketu

Polecane posty

Gość ciężarówka22

Kompletuję wyprawkę dla dziecka, ponieważ taki niemowlak szybko rośnie postanowiłam zaopatrzyć się w niezbędne rzeczy w hipermarkecie. Wychodzi bardzo tanio, ciuszki za 5 zł, pieluchy takie robione dla sieci, butelki, nawet wózek tam będę kupować. Koleżanki się dziwią ale nie rozumiem, po co mam przepłacać za jakieś kaftaniki, które po 2 miesiacach będa do wyrzucenia. Owszem są to proste rzeczy, jednokolorowe bez nadruków ale ładne. A wy gdzie się zaopatrywałyście?

Gość Pamela Andersen
w oszonie, podczas wyprzedaży na dziale niemowlęcym. Nie uważam, że niemowlęca kupa spierana z markowych ciuchów pachnie jakoś lepiej ;)

Gość marika...
ja nie robilam wyprawki w supermarkecie, bo do 3 miesiaca wszystko dostalam uzywane, ale jak podrosl i musialam dokupic pajace do spania, to wlasnie kupowalam w markecie. Normalnie kupuje ubranka w H&M (mieszkam za granica - sa tanie jak marketowe), ale jakosciowo wcale nie sa lepsze od marketowych. Czasem kupiec cos w 'drozszym' sklepie tym esprit i widze, ze sa lepsze, ale nie stac mnie, zeby kupowac tam wszystko. Moim zdaniem do wyprawki jak najbardziej supermarket ok, wazne zeby bylo 100% bawelny.

ja dostalam sporo ciuszków od koleżanki po jej córeczce ;) niektóre od rodziny firmowe, a sama kupiłam kilka w markecie i nie uważam, że dziecko będzie miało źle ;) kosmetyki i wózek dokupię póżniej ( kosmetyki pewnie w markecie, a wózek przez internet )