Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza i najmądrzejsza

spotkałm w swym życiu ideał mężczyzny

Polecane posty

Gość student olał fiku miku
wybrał piękną Derę

Śmieszny Student A gdzie można obaczyć zdjęcie najpiękniejszej i najmądrzejszej vel fikumiku ? Bom ciekawy.

Pizza wyszła taka dobra, ze chooj staje :classic_cool: Staram Ci sie udowodnić, osmieszasz sie zaląc sie w internecie na facetów. Tudziez Pośmiewisko robisz z siebie, bo ty taka piękna i wspaniała i żaden facet nie spelna Twoich standardów. Śmieszna jesteś, bo zaraz założyła kolejne 10 tematów, ze taki piękny był, No ale nie spełniał moich wymagań = nie zwrócił na mnie uwagii.

Gość reserved+ban
Śmieszny Student A gdzie można obaczyć zdjęcie najpiękniejszej i najmądrzejszej vel fikumiku ? Bom ciekawy. a potem będziesz walil konia ? hahaha

Adonis cudnych Pań jestem na kafe jakieś 3 tygodnie za bardzo nie jestem w temacie chyba trochę zamieszałem :o,Luśki od Windsorów nie rozumiem wcale i już od wczoraj nawet nie usiłuję, już lepsza jest ike bo szczerego opierdzieli .Ogólnie ze szczerym się nie lubimy i raczej się to nie zmieni.

Gość ale student napisał prawdę o
wyglądzie zjeba czyli fiku miku. zapomniał dodać że to obrzydliwe dziewuszysko jest okularnicą :D

Gość ale student napisał prawdę o
biedna dziewczyna przynajmniej na kafe może poczuć się ładna :D zawsze to coś..

Gość Fiku jest ślepa jak kret :D
piękna kobieta nie może być okularnicą :D

Śmieszny Student O zdjęcie spytałem się w żartach, dziewczyna ma 23 lata jest poza moim zasięgiem.Jesteś dupkiem kretynie! ktoś ci ZAUFAŁ (wiesz co to słowo znaczy studenciku??)wysyłając swoje foto .Żałosny jesteś ,Nigdy nie rób czegoś ,czego sam byś nie chciał by ci zrobiono .Jesteś pusty jak bęben.

Blu, czy Ty przypadkiem nie za rycerski jesteś, nie dość Ci okazji do bronienia mnie przed szczerym? ;-)

najpiękniejsza i najmądrzejsza blue - śmieszny nigdy mojego zdjecia nie widizal No to fiku, tym gorzej o nim to świadczy Śmieszny Student Wysłałaś mi zdjęcie. Niedość, że karlica, ruda i przy sobie. Nie no pięknie ją opisałeś, niestety chyba nikt na kafe tego nie może potwierdzić .Zresztą nic ciebie nie tłumaczy, ktoś ci zaufał(nie jestem w stanie stwierdzić kto mówi prawdę) i pary z ust nie powinieneś puścić.