BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Lucy Windsor Blu, czy Ty przypadkiem nie za rycerski jesteś, nie dość Ci okazji do bronienia mnie przed szczerym? Oj moja wirtualna żonka się na kafe pojawiła,co cię kochana tak ostatnio absorbuje ?Późno już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 29, 2012 Tzw proza życia mnie ekscytuje, Blu, niestety rycerzy w niej brak ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 29, 2012 tzn absorbuje, ekscytuje w żadnym razie pomyłka freudowska, widać ekscytacji za mało ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Lucy Windsor tzn absorbuje, ekscytuje w żadnym razie pomyłka freudowska, widać ekscytacji za mało Tak ekscytacji za mało ,bo szczerego dzisiaj z kafe pogoniłem ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 na kafe nie ma nikogo kto by mógł wprowadizć w stan ekscytacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 29, 2012 e nie, Blu, kafeteria to tylko dodatek do prawdziwego życia, szczery też potrafi wyjść bokiem, uwierz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Lucy Windsor e nie, Blu, kafeteria to tylko dodatek do prawdziwego życia, szczery też potrafi wyjść bokiem, uwierz To że ZS wychodzi bokiem to ja wiem najlepiej ,uwierz mi Lusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Maj 29, 2012 w trzy tygodnie takie piętno na Tobie odbił? no no, oby się o tym nie dowiedział, bo z dumy pęknie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach