Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladowa broszka--a ty szkieletem chcesz straszyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Duchu nie poznajesz fiku miku Napisano Maj 29, 2012 najpiękniejsza i najmądrzejsza = fiku miku wszyscy to wiedza na uczuciowym :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 adonis, jakby był bez okularów, to go nei "zepsuję" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Fajnie gęgasz tylko krótko pomarańczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adonis= najmadrzejszy na swiec Napisano Maj 29, 2012 biedaku idz na dziwki to ci ulzy a nie latach za fikusna jakbys mial cieczke :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 pękam ze śmiechu jak potrafisz zmobilizować wszystkich lepiej wiedzących :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 tego 3. nei poznaję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 adonisie, tlyko napisać o sobie coś pochlebnego, np. jestem fajna, ladna i madra, to już znajdzie się stado krytykantów, którzy chcą udowodnić, że to niemożliwe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Juz mówiłem że przypominasz mi kogoś innego a nie fikuśka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 nie wiem kogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 jestem tylko skromnym fikuśkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adonis= najmadrzejszy na swiec Napisano Maj 29, 2012 "jestem fajna, ladna i madra" Taka osoba nie siedzi przeszlo od wakacji po parenascie godzin na kafe, ma faceta z ktorym spedza czas i tuziny znajomych. Wiec skoncz uzywac slow ktore cie nie opisuja bo jestes w tym momencie zalosna a zarazem smieszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Nawet Cię nie poznałem widać jak mało już tutaj bywam.Piszesz tak jak setunia takim slangiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 nie mam szczęścia, by spotkac odpowiedniego faceta, a też jestem ciut nieśmiała względem mężczyzn :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmita_ma_swój_nick 0 Napisano Maj 29, 2012 proekozielona, gratuluję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adonis= najmadrzejszy na swiec Napisano Maj 29, 2012 setunia dalej ma status "starej panny" ale fakt cos malo ja tu widac moze zmienila forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Przecież jeszcze młodziutka jesteś .Dziś w wieku 27-30 się pobierają więc spoko wodza.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 nie chcę się jeszcze pobierać tlyko wtulić w ramiona przystojnego bruneta, który opowie mi bajeczkę na dobranoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeby sie pobrac to trzeba Napisano Maj 29, 2012 miec z kim a w ogole to watpie by istanial facet ktory mialby w sobie tyle cierpliwosci dla ciebie poza tym musialby byc slepy by nie dostrzec twojej brzydoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 faceci dzisiaj sa fajtłapami i to wyjatkowymi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 fakt, musi być to facet cierpliwy i wytrwały :) ale na co mi chłopiec w goracej wodize kąpany, który nie potrafi doprowadzić spraw do konca czy walczyć o to co ważne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 W nie właściwych czasach się urodziłaś.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sie zapytaj mamy Napisano Maj 29, 2012 bo tu siedza normalni ludzie a nie "normalni inaczej" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Jakie są możliwosci poznania sie i siedzą jak ośla pały i dogadują na cafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 i fakt faktem jestem uparta i ciut zawzięta, faceci czasem zbyt szybko odpuszczali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Tym bardziej bym się starał,przecież byłaby to ujma dla mnie.Ech szkoda słów na te sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 Adonis szkielet to ja będę za ok. 5 kilo mniej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i przez takich jak adonis Napisano Maj 29, 2012 fikusna bedzie tu siedziec do usranej smierci , bo temu sie na zarty zebralo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 A jaki masz wzrost ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 i przez takich jak adonis-- mówię o realu "kochasiu" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach