Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoja12

tabletki poronne na 3-4 tydzień pomocy

Polecane posty

Gość zoja12

mam 16 lat potrzebuję pomocy a nie umoralniania , plis.....

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
ale jakiej pomocy potrzebujesz, bo nie rozumiem? ktos ma ci kupic i poczta wyslac?

Gość zoja12
nie , potrzebuję lekarza, który mi pomoże, a nie przez pocztę

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
tutaj raczej nie znajdziesz, aborcja jest nielegalna tak w ogole.

Gość trollix\
mam tabletki poronne ru .... albo za kase albo dajesz poruchac.we wszystkie dziory i dostajesz komplet.

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość taka prawda i juz
Takim bezmózgim istotom to raczej arszenik a nie tabletki poronne. Wypij piwo któego nawarzyłaś.

Gość Polecam Eskulap Clinik

Diewczyny jesli szukacie sprawdzone i pewne zrodlo to polecam wam Eskulap Klinik i doktora Jakuba. Zadzwonilam do p,Jakuba powiedzialam o swojej trudnej sytuacji i o niechcianej ciaży. Po 3 dniach otrzymałam wysyłke z tabletkami ktore bardzo mi pomogły w przystepnej cenie (250zł plus 30zł wysyłka) Leki orginalne bezpieczne a przede wszystkim skuteczne. Wszystko orginalnie zapakowane oraz dyskretna wysyłka. Jestem po udanym zabiegu i czuje wielka ulge ze mi sie udało. Jesli ktora z was jest w podobnej sytuacji to polecam dr,Jakuba ktory rozumie kobietew trudnej sytuacji na pewno wam pomoze. Dr.Jakub Żrebiec 506-801-433.

Ps. Proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek z dowolnym napisem obok.

poniewaz roi sie tu od oszustow

Gość Aborcja? Masz pytania?

Zadzwoń lub napisz na darmowy chat dla osób w nieplanowanej ciąży i po aborcji.

http://www.kobietawpigulce.pl/

Gość Eliza _wojda

Kupiłam  od Pani Eweliny

Świetny kontakt, szybka wysyłka

pomoc w trakcie, jeśli musisz podjąć ten krok to tylko z Panią Eweliną

Gość E_welina

Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne

Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%)

Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%)

Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii)

Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%)

WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474

Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą (najpierw otwierasz-sprawdzasz co zawiera przesyłka i dopiero płacisz) Wszystkie leki są w oryginalnych blistrach z datami ważności.

Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim

GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu

Tel ☎ 577_405_474 Ewelina

Udzielam także wsparcia w trakcie kuracji - Masz pytania dzwoń lub napisz