Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...... On ......

Co jest ze mna nie tak? Nie mam na koncie zadnego zwiazku

Polecane posty

Gość ...... On ......

Nawet nie wiem od czego zaczac... Mam 30 lat, pracuje, niezle zarabiam, rozwijam swoje pasje, staram sie byc lepszym czlowiekiem, doskonale swoje umiejetnosci. Nie mam problemow z nawiazywaniem kontaktow interpersonalnych z plcia przeciwna, jednak nigdy nie bylem w zwiazku. Do tej pory wszystko opieralo sie na przelotnych znajomosciach. Kobiety czesto mnie zagaduja, umawiaja sie na spotkania, randki, jednak nic z tego powaznego nie wychodzi. Jak tylko widza moje zaangazowanie (nie jestem desperatem, staram sie stopniowo budowac wiez emocjonalna, jesli ktoras przypadnie mi do gustu), odchodza w sina dal. Zdarzaja sie rowniez takie przypadki, ze nawet nie probuja mnie lepiej poznac. Rezygnuja po pierwszym spotkaniu, jesli w ogole do niego dochodzi. Spora rzesza kobiet mysli, ze moge miec kazda, ze jestem typem faceta, ktory nie moze byc sam. A prawda jest taka, ze nie mam nikogo bliskiego. Jestem w prozni od kilku ladnych lat. Co jest ze mna nie tak, ze samotnie stawiam kroki?

Gość ...... On ......
Raz tylko zdarzyło mi się miesięczne randewu z dżentelmenem spod monopolowego. Z nim mógłbym wiązać swą przyszłość, jednakże w chwili obecnej jest dosłownie rozchwytywany.:o

Gość ...... On ......
Coz, malo oryginalne, ale przynajmniej ktos poprawil mi humor. Widac, ze na tym forum podszywy nie proznuja i dobrze sie bawia.

Gość hehe :D
nie dawaj za dużo do gara bo jak sie zagotuje to wykipi. nic na siłę, musisz to poczuć czy ta osoba też tego chce - nie próbuj robić tego z każda tak samo ( liniowo ) zawsze pokazuj sie z wielu stron i niczego nie pokazuj, nie chwal sie, nie rób z siebie kogoś kim nie jesteś. A i powodzenia.

jak czytam Twoją wypowiedź to bardzo mi kogoś przypominasz.. kiedyś poznałam mężczyznę z takim nastawieniem i na tym przykładzie mogę Ci powiedzieć, że on był zbyt zaborczy i 'za bardzo się starał' - tzn. od początku jak tylko uznał, że coś może z tego być, to mówił mi o wszystkim (aż za wiele), prosił mnie bym się otworzyła emocjonalnie. To było zbyt na siłę. Może masz podobnie? Bo z Twojej wypowiedzi trudno wywnioskować o co chodzi.

Gość po prostu strzelam....
a moze masz za malego?