Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo żałuje, idiotka ze mnie

Przespałam się z jego kolegą

Polecane posty

po pijaku, on się o tym dowiedział i powiedział mi tylko że wie o tym i że źle zrobiłam, że czemu musiało się tak stać, że nie powinniśmy itd..ale nie powiedział że to koniec i się więcej nie spotkamy nie muszę chyba pisać jak się wtedy czułam, dalej się czuje fatalnie, nie moge sobie darować że do tego doszło, nie jesteśmy w sumie razem, spotykamy się od niedawna czy to że nie zerwał ze mną kontaktu znaczy że nie traktuje mnie poważnie i ma to w nosie co zrobiłam czy może wręcz przeciwnie zależy mu i nie chce tego przekreślać przez taki incydent? po tej rozmowie atmosfera była napięta i mimo że byliśmy "blisko" to czułam jakiś chłód i dystans chyba że to biło ode mnie

zostawi Cię jak znajdzie porządną dziewczynę. Z drugiej strony, jeśli nie jestescie oficjalnie ze sobą, to przynajmniej ma gdzie spuscic z krzyża.

też bym się zastanawiała, dlaczego tak zareagował.

no wlasnie zastanawiam sie ale nie ukrywam ze ciesze sie ze dalej sie ze mną spotyka, chociaz jeszcze moze to przemysli i zakonczy to ;/ mam caly czas obawy bo naprawde podoba mi sie, mam wrazenie ze wszystko zepsułam:( może chce dać mi szanse? uznał to za błąd?

on sprawia wrażenie niezbyt uczuciowego chłopaka, jest taki spokojny, niewylewny, nie mówi o uczuciach, gdy rozmawialiśmy o tym był taki spokojny, jest troche starszy wiec moze przezył w życiu troche i jest zdystansowany?

gratuluje, kolejna kurwa w naszym coraz mniej pieknym kraju :) w sumie dziewczyna i kolejna zdrada ? czemu mialo by mnie to znow zdziwic :D

Gość
autorko, dziwisz się? :)

Gość łotewer
Czy kogoś to ku*wa jeszcze dziwi, że większość dziewczyn to dzi*ki? Chłopaka autorki tematu najwyraźniej nie

A jeśli kocha cię i nie chce niczym cię zranić, ale sam jest zraniony i nieszczęśliwy? W sumie to bardzo dziwne... Ledwo przespałaś się z jednym tylko z jego kolegów, a on już okazuje ci chłód i dystans... Swoją drogą dobrze że nie upiłaś się w stajni! Gdyby to zrobił mężczyzna - rozpętałoby się tu piekło na ziemi! :

:(((((