Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

mam etet mogę dać partnertce całkiem wporządku i spokojny byd

Polecane posty

Gość to tylko ja 1
to ma byc oferta matrymonialna?

chodzi mi o partnerkę która by też pracowała albo chciała zacząć chodzić do pracy. Nie interesóją mnie paniusie z długimi klipsami co cały czas je pilują. Ja pracuję w durzym sklepie i mam etat pełen, jestem z okolic Wejherowa.

Gość Demolad
Jak Durzy jest tes sklep?

Gość łotewer
co z tego skoro nie znasz ortografii? *w porządku ** byt *** Andrzej (!) **** na prawdę P.S. Interpunkcji też nie znasz! Wiesz, że istnieje coś takiego jak kropka?

Gość Demolad
Jezeli jest wystarczajaco durzy to morze ja sie przylacze i dorobie do swojej juz itak nie malej pensji?

Gość łotewer
* interesują ** dużym

Gość łotewer
Kolejny polonista! OMG! Ludzie opanujcie się! moRZe to jest Bałtyckie ;)

sklep jest durzy, wielopowierzchniowy, bo to Lidl. A jesli chodzi o mnie to jestem po trzydziestce, mówią że przystojny. Bladyn wysoki ponad metr siedemdziesiąt wzrostu, prawie metr osiemdziesiąt, trzy cm brakuje, całkiem szczupły.

Gość Demolad
Jak tu sie opanowac jak tak super nam sie rzycie uklada?

Gość Demolad
Czy w tym sklepie sa wolne etaty, mosi byc spoko pracowac w tym Lidlu?

Gość to tylko ja 1
mi sie rzycie nie układa dlatego tu wstapiłam, ale ustapie miejsca komus innemu czuje.

Jesli chodzi o nałogi to niemam no chyba że by chodzilo o śmnianie, śmiać to się lubię. Jestem uważany za dość pogodnego ale adpowiedzialnego pracownika. Pracy się nie boję jakiej kolwiek . W życi pracowałem już niera fizycznie i nie płakalem teraz pracuję w sklepie i nie nażekam. Pieniąszki są na czas.

Gość Demolad
Ja szukam tylko dodatkowej pracy aby dorobic troszke

Pytań kilka.... Co to jest byd? Czy ma coś wspólnego z bydlęciem? Po co piłować klipsy? Teraz nosi się kolczyki. Co to za przymiotnik dur-zy? Czy bladyn oznacza że jesteś blady? :) A szczerze - jeśli chcesz poznać panienkę która będzie pracowała na pełen etat, to nie szukaj w internecie w nocy, bo to nie są okoliczności dla osób pracujących, ale dla tych które mają na to czas. Bezsenność nie jest domeną osób zapracowanych. A najlepiej - poznaj ją w pracy :)

Kurna, ja jeszcze wczoraj widzialem ogłoszenie że potrzebują do malowania okarynek.Chodziło im by malować na nich ptaszki , na tych ceramicznych okarynkach. To taka dodatkowa praca , tylko nie pamiętam kto to chciał zlecić. ale chyba w trójmieście pl to było musisz wybadać, bo chyba to tam na tym portalu było. W lidlu na dorubki nie da rady bynajmniej na ten czas, bo jakby byla taka możliwość to bym wiedział

Gość Demolad
a co to karynka jakies ptaszki ceramiczne co to znaczy ja nie boje sie rzadnej pracy ale w tym lidlu musi byc fajnie wiec dlatego zapytalem dziki za rade juz sprawdzam na trujmiasto

Gość Demolad
instrument z ptaszkami nie sluszlem a nie wiesz czy innych lidlach w trojmiescie przyjmoja do pracy

pewnie w jakichś tam to napewno, jest jescze wiele markietów.

Gość Demolad
ja kazda prace hwale i jak ciezko prauje to kazdy placi i w lidlu nie pracowalem jeszcze a to cvo napisales jest zachecajace zeby prace tam miec