Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaasiepyta

jaki prezent dostałyscie od faceta na rocznicę związku (bycia ze sobą)

Polecane posty

Gość onaasiepyta

jw

Gość gola strzelił
:P

Gość Pseudonimierz
Jestem za glupi na związek ale gdyby jakimś cudem do tego doszło to najlepszym prezentem byłoby złożenie mojego chorego debilistycznego łba na tory i delektowanie się chwilą kiedy przejedzie go pociąg .

Gość CrK
Rok z kolesiem a Ty już tylko na prezenty wyglądasz :O Lepiej się pochwal co Ty mu kupiłaś.

Gość pierścionek zaręczynowy:)
:)

Gość rowerektatusia
my mamy 2 lata niedlugo też się zastanawiam co mi kupi a sama nie mam pomyslu

my też mamy niedługo 2 lata i postanowiłam zrobić taki album ze zdjęciami, bo trochę się ich nazbierało i do tego dołączyć różne rzeczy, pamiątki, które zbierałam przez te 2 lata, np. bilety do filmy, na których byliśmy razem, bilety z wakacji, ususzone kwiatki, które dostawałam od niego. Co myślicie?

Gość onaasiepyta
ja mu kupiłam elektryczna ramke na zdjecia i włożyłam tam nasze najładniejsze foty :)

Gość alabala
kochaj siebie- więcej frajdy z tego prezentu będziesz miała Ty. TO JEST FACET, obejrzy i rzuci w kąt, nie będzie się nad tym jakoś specjalnie rozczulał. Facetom trzeba kupować praktyczne rzeczy, ramki na zdjęcia, kubki z misiami, albumy- to dobre dla babek.

Gość gjghjghj
mój nawet nie wie kiedy mamy rocznice

Gość ja mam na imie luiza
My też nie robimy sobie prezentów, to dobre dla dzieciaków. Miło spędzony wieczór przy winku jest wystarczający a kwiaty otrzymuje od niego zawsze na urodziny czy dzień kobiet, o rocznicy to pewnie nawet nie pamięta bo to tylko facet :) A kubki, albumy itp to graty niepotrzebne do niczego facetowi. Stoją i się kurzą bo oni nie mają sentymentów do takich rzeczy.

Gość onaasiepyta
up

o kurde to teraz nie wiem co zrobić :/ bo koleżanka mi to podpowiedziała, ale mój facet kiedyś mi powiedziała to samo, co było napisane, że albumiki i kubeczki to dla bab, ale nie dla facetów. Poprostu ja na rocznicę chciałabym coś innego mu podarować, takiego związanego z nami, wiadomo na święta czy urodziny kupuję ubrania i takie praktyczne prezenty, no ale na rocznicę przecież swetra mu nie kupię. to co radzicie? Bo tak czy tak będę musiała coś kupić

Gość ksennaaaa
Jestesmy ze soba 3 lata i do dzis jeszcze zadnego. Dodam tylko, ze oboje jestesmy po 30-tc :P

Gość my bez prezentów
Najwyżej wspólna kolacja, jakiś weekendowy wypad za miasto. Najważniejsze żeby było miło i inaczej niż na co dzień.

"Poprostu ja na rocznicę chciałabym coś innego mu podarować, takiego związanego z nami, wiadomo na święta czy urodziny kupuję ubrania i takie praktyczne prezenty, no ale na rocznicę przecież swetra mu nie kupię. to co radzicie?" Kup koronkową bieliznę. Damską. I podaruj mu ją na sobie.

Gość gość
my na rocznicę mieliśmy weekend w fajnym hotelu ze SPA. To jest okazja do spędzenia czasu razem, a nie okazja do wyrwania prezentu ;)

Gość gość
i racja- pamiątkowy album to frajda dla bab, nie facetów :)

Gość moniczka90
liczy się pomysł:D

Gość gość
cieszcie sie cieszcie tymi rocznicami bo to tylko na poczatek potem po nastu latach dostaniecie ewentualnie tylko smierdzacego pierda z rana

Gość pomarańczowy kwiatek
my na rocznicę bycia razem zawsze wybieraliśmy się do knajpki, w której jedliśmy obiad, gdy zaczęliśmy być razem - żadnego szaleństwa, po prostu miła pierogarnia, potem jakiś przyjemny wieczór razem. a na pierwszą rocznicę ślubu wyjechaliśmy na weekend do małego hoteliku ze SPA i dostałam śliczną zawieszkę z topazem i brylancikami oprawionymi w białe złoto (idealnie pasującą do pierścionka, który kupiliśmy podczas naszej podróży poślubnej do Tajlandii).

Na rocznicę nie kupujemy sobie prezentów tylko dajemy własnoręcznie zrobione i spędzamy dzień jakoś miło ;) I pomysł nie był mój żeby nie było ;) P.S. tam wyżej ktoś napisał, że po kilkunastu latach małżeństwa to co najwyżej pierd rano - współczuję. Moi rodzice 30 lat po ślubie a ciągle rocznice bardzo fajnie spędzają :) I rocznicę poznania i rocznicę ślubu ;) Także zależy od ludzi ;)

Gość iwonaburgunda
ja swojemu facetowi na 2 rocznice dalam recznie wykonany album ze wspolnymi zdjeciami, biletem do kina z naszej randki, rysunkami itp, wszystko poprzyklejałam, powpinałam. Mój facet bardzo się wzruszył i powiedzial ze to najlepszy prezent jaki mógł dostać. ***Ja od niego na rocznicę dostaję perfumy, czekoladki, kwiaty, a z takich DIY to namalował raz dla mnie obraz (studiowałam na ASP)

Gość gość
Ja uważam, że nazywanie 'albumu kronikowego związku' śmiechem i frajdą tylko dla dziewczyny to bujda. Miałam chłopaka, który był bardzo wzruszony i ucieszony prezentem tego typu właśnie, sam potem dokładał nowe zdjęcia, bilety tam. Faceci też bywają wrażliwi, sentymentalni, czasem mocniej niż babki. Tak samo jak są też babki, która są twarde, oschłe i niewzruszone na takie 'romantyczne steki bzdur' ;)

Gość gość K
Teraz dostałam 'merciego' C220, od innych klasycznie - biżuterie, od jeszcze innych futerka, oraz coś do domu (okna, remont, tv i in.)

Gość gość
Nie robiliśmy sobie prezentów z okazji rocznicy bycia razem,ale dostawałam prezenty za to że jestem przy nim bez okazji,po ślubie jakiś miły wieczór z wyjściem do kina,teatru zależy gdzie coś ciekawszego,i" mąż gotuje"-czyli jemy na mieście

Gość gość
Ja nic nigdy nie dostałam ciekawego, tylko wyrób czekoladopodobny, lata temu od rodziców. Moje życie to poraszka.

Gość gość
My nie robimy sobie prezentów z okazji rocznicy bycia razem. Samo z siebie to wyszło, ani ja ani on nawet nie zwróciliśmy uwagi, że pewnego dnia minął rok (byliśmy zawaleni pracą, ja się zorientowałam dzień później) i już tak zostało. Może rocznice ślubów będziemy jakoś celebrować, chociaż oboje nie jesteśmy jakoś specjalnie sentymentalni...