Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaasiepyta

jaki prezent dostałyscie od faceta na rocznicę związku (bycia ze sobą)

Polecane posty

Gość gość
Na urodziny i imieniny tez sobie nic nie dajecie??

Gość gość
Ja Bym chcial aby Moja kobieta przewiazala sie kokardka i stanela przedemna :P

Gość gość
perfumy z www.kwiatolinia.pl/Perfumy/ i bukiet kwiatow. Dostarczono mi prezent podczas romantyczne kolacji. Bylam naprawde mile zaskoczona

Gość inewa
Mój mąż na 25 rocznicę zabrał mnie do Świeradowa Zdroju. Akurat mieliśmy wtedy urlop więc udało się przedłużyć pobyt. Pochodziliśmy po górach, piliśmy pyszne piwko malinowe patrząc na gwiazdy i wgl spędziliśmy miło czas w pensjonacie Malwa. Takie prezenty lubię najbardziej. ;)

Gość gość
Nigdy od żadnego faceta nic nie dostałam na rocznicę. A to trzeba ?

Gość Sachar
Ja tam chciałbym zobaczyć Moją Niunię w rajstopkach związaną na wyrku :) Ahh ;).!. Ale Zobaczymy to już jutro.!! <3

Gość gość
JA TULIPANA DOSTAŁAM I DOSTAJĘ CO NOC HEHE

Gość gość
Ja mojemu nic nie kupuje. On mi przeważnie kwiaty i idziemy na kolacje. Tak zwyczajnie ale miło jest, bo na codzień to rutyna. Praca, dziecko do przedszkola, powrót z pracy, obiad, kolacja, film, lozko. I tak w kolko.

Pojechałam do niego i po prostu poszliśmy na kolację. Nie świętowaliśmy jakoś szalenie.

Gość MarekI
ja dla swojej Narzeczonej już, planuje kupić złoty zestaw, wiem, że jej się marzy jej się taki a znalazłem korzystną cenowo ofertę i na dodatek z grawerem, mam nadzieję że będzie zadowolona. taki komplet https://eprezenty.pl/bizuteria,c,4042 - może poproszę o zdanie obecne tutaj Kobiety, co o nim sądzicie? same taki chciałyście dostać ?

Gość morelkaa25
Raz tylko pamiętał, dwa lata temu, bo to była nasza pierwsza rocznica i chciał się postarać i to zabrał mnie do tunelu aerodynamicznego w Wielkopolsce. A teraz musze mu zapisywać w telefonie przypomnienie. Tacy są Ci faceci. Eh.

Gość gość
Prezent powinien być jakoś tak dopasowany do danej osoby. NIe uważam że musi symbolizować związek, liczy się gest i fajnie jakby prezent był dobrany do zainteresowań. Ja dużo na avans.pl kupuję, jak chcesz to zajrzyj.

Gość gość
jesteście dziecinni.

Gość gość
Jako że nie mieliśmy sesji ślubnej to kilka lat po ślubie, w zeszłym roku dostałam na prezent rocznicowy sesję zdjęciową z moim mężem. Fotografował Wojtek Grabowski http://grabowski-foto.pl/ współpracuje z wizażystką, więc wszystko było profesjonalnie. Efekt super a pamiątka jeszcze lepsza :)

Gość Agusta1
Ja dostalam zegarek od Jordan Kerr, bardzo elegancki, teraz mogę go codziennie nosić i myśleć o ukochanym ;3

Gość gość
Ja dostałam super prezent, mi się podobał, bo był nietypowy. A było to latanie w tunelu aerodynamicznym. W Mirosławicach, bo tam mamy najbliżej. Było mega super i chętnie to powtórzę!