Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość pęknięteserce
Dobra Jezu!:P Zobaczymy:D Podważyłaś mój autorytet:P

Gość ocalwe
Dobrze wiesz ze jedynie moj ma byc niepodwazalny :D jak ja lubie sie z Toba droczyc :D

Gość pęknięteserce
To się jeszcze okaże czy Twój będzie niepodważalny czy nie:P Zapowiadam, że nic nie umknie mojej uwadze:P Jak narazie to ja tu rozdaję karty!:D Uczeń zagiął mistrza?:D

Gość ocalwe
Mozesz juz sobie odpuscic. Moj autorytet jest z gory niepodwazalny, czego bys sie nie przyczepil :D Niestety Serduszko ;p

Gość pęknięteserce
To się jeszcze okaże:P Zemsta może być słodka:D A Ty jak na razie naruszyłaś gwarancję mojej nietykalności:D Masz szczęście, że jestem łaskawy i nie poniesiesz tego konsekwencji:P

Gość ocalwe
Ja jestem kobieta Serce... Co Ty myslisz, ze moglbys podwazyc moj autorytet kiedykolwiek? :D Zawsze moge napisac ze jako kobieta jestem roztrzepana i to dlatego :P nie masz szans, przykro mi ;p

Gość pęknięteserce
Nie wiem do czego to doszło... Równouprawnienia im się zachciało!:P Jeszcze śmie się wymądrzać!:D

Gość ocalwe
Teraz rownouprawnienie... Jeszcze troche i zobaczysz ze to kobiety beda gora :D a nie takie Serducho ktore nawet nie wie co znaczy wchodzic dwa razy do tej samej rzeki :P

Gość pęknięteserce
Zgłoszę do usunięcia i nikt nawet nie będzie wiedział o co chodzi:P A jak narazie to wam jeszcze duuuzo brakuje. Ba powiem więcej. To nigdy się nie stanie:) Takie rzeczy to tylko w Seksmisji:P Z reszta... Z naturą nie wygrasz:D

Gość pęknięteserce
na razie* O mowie od razu, że literówka!

Gość ocalwe
Co Ty Serducho wypisujesz :D my bez Was bysmy sobie swietnie wszystkie poradzily, a co Wy byscie zrobili bez nas? :D No ale dobra, sam sie przekonasz ze to kobietki zasluguja na pierwsze miejsce ;p

Gość pęknięteserce
Nie rób sobie żartów:P Wyginęłybyście jak dinozaury bez nas:PNigdy nie damy sobie wejść na głowę:P Na pewno nie wam:P

Gość ocalwe
No dziwne bo ja juz potrafie wejsc na glowe takiemu Tomkowi ktory mieszka 30km ode mnie :D Ha!

Gość pęknięteserce
Tak wmawiaj sobie, wmawiaj:) Masz fantazję:P To tylko pozory:) Cały czas kontroluję sytuację:P

Gość ocalwe
Wmawiasz mi ze ja sobie cos wmawiam? Takie gierki to nie ze mna Serce ;p A w ogole to wiesz co? Dzis wstalam rano, wlaczylam kompa... Zamiast isc umyc wlosy, twarz itp to ja do kompa. I na forum. Do brata jakis znajomy przyszedl, ja myslalam ze to rodzice i wyszlam taka z okropnymi wlosami, nieumalowana nawet, nieubrana w ciuchy normalne... Wstyd jaki no :( a wszystko przez forum i ten Twoj temat :(

Gość pęknięteserce
Umówmy się... Nie wstałaś rano:D To taka drobna uwaga...;P No ja wiem, wiem chcesz się podobać no:) Ale nie obwiniaj mnie za to, że sama chcesz wchodzić na to forum:P To nie moja wina:P A tak w ogole to nie wiem dlaczego to was nazywa sie płcią piekną. No nie rozumiem:D Facet nie musi się malować zeby dobrze wygladac:D Przez to chcecie nam dorownac wdziekiem?:p Natura to inaczej napisała... Spojrz na osobniki rodzaju męskiego u zwierząt:P Zawsze ładniejsze, bardziej ubarwione:P

Gość ocalwe
Pewnie ze Twoja wina, juz nie pamietasz na kogo tu czekam? :( Serce chamie jeden no... Co to ma byc :D haha, zobaczymy jak sie prezentujesz a pozniej mozesz takie rzeczy pisac! phi... Jak Wy tacy piekni jestescie to po co Wam kobiety co? ;p

Gość pęknięteserce prawdziwe
Ale cyrk... "Użyty przez Ciebie pseudonim jest już zabezpieczony hasłem. Jeśli to ty jesteś posiadaczem tego pseudonimu, to do formularza poniżej wpisz hasło. Jeśli nie, to wróć do poprzedniej strony i wybierz inny pseudonim." Zaraz ktoś się będzie podszywał.

Gość ocalwe
Ale niektorzy ludzie sa wredni... I glupi. No nic, czekamy co wymysli ta osoba

Albo ktoś zrobił to złośliwie... A może dlatego, że wybiegamy poza temat?;/

Gość ocalwe
Przeciez tutaj nikt tego nie kontroluje Serce. A jak juz to zajecie nicku nie jest sposobem na "ukaranie" kogos. Po prostu zlosliwosc chyba. Albo ktos przypadkiem sobie taki sam nick wybral :D

Ciekawe... Ale nie ma takiego drugiego jak ja:D:P hah nie no zartuje.

Gość ocalwe
Dobra Serducho, to ja sie zaczernie teraz zeby ktos nie zrobil tego za mnie

Szkoda ze ktos Ci nicka zabral bo lubie pisac do Ciebie Serducho :(

No dobra, dobra.

No i co ja na to poradzę?;p teraz jestem podróbą samego siebe;] Ale ktoś mi psikus wyciął:)

Gdybym mogl to przewidziec to pewnie bym tak zrobil. Ale trudno sie mowi...

Gość sercepęknięte
Nie śmiej się:P I nie próbuj mi mówić, że całkiem straciłem wiarygodność i autorytet:P No kurwa. To na pewno nie zbieg okolicznosci bo ten ktorego uzywalem przed chwila tez nie dziala.