Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

No ale co ja takiego zrobilam :D Serducho... ;p nie moja wina przeciez ze sie nie douczyles :P

Jaka Ty jesteś bezwzględna! Ja już dawno o tym zapomniałem a Ty nadal wytykasz mi błedy PALUCHAMI!:D

Jezu no... Już nie pamiętam...:D Ale pamiętam, że mam się zemścić:P

A to nie mam czym sie martwic... Jak masz taka slaba pamiec to o zemscie tez zapomnisz :D i nie licz na to ze Ci przypomne kiedys ;p

I wychodzi kto tu wredny jest! ;p A Serducho... Nie masz wrazenia ze zrobilismy sobie z tego tematu jakis hm... czat? Cos w tym stylu? :P

Czat to mało powiedziane:P Już wcześniej mówiłem, że baardzo wybiegamy poza temat:P I to juz nie jest tylko wrażenie...:D haha może to będzie śmieszne porównanie ale to bardziej mi wygląda na portal randkowy:D

To trzeba z tym skonczyc :D przeciez nie bedziemy zasmiecali tematu naszymi rozmowami :D bo tak chyba jest ze zasmiecamy troche co? :P

Rozumiem, że chcesz skończyć pisanie ze mna?:P Powiedz otwarcie i spokój, przecież nie strzelę focha jak co niektórzy tutaj:D

Nie chce Ci tematu zasmiecac! A rozmawiac z Toba lubie, przeciez wiesz :> i co ma niby znaczyc ze jak co niektorzy tutaj? Czyzby jakis podtekst do mnie ?:D

Oj no... Bo juz za duuuzo :D a my to ciagniemy i konca nie widac ;p nie pomyslales ze niektorym moze takie cos przeszkadzac? :>

A zreszta... To Twoja wina bo to Ty robisz sobie tutaj portal randkowy :D Z Margarynka to samo bylo tylko krocej, czyli wychodzi na to ze Ty wszystko zaczynasz :D co ja sie bede przejmowala ;p

Do dobra jak chcesz...:) W takim razie tak... Jeśli będziesz miała osobiście jakiś interes do mnie napisać, to pisz na pocztę:) Gdzieś tam podawałem...:P a jak nie, to pisz na forum:P A dlaczego tylko ja?:P Przecież sam ze sobą nie piszę, ani niczego nie prowokuję;p

Serducho na co Ty liczysz... ;p ja do ludzi pierwsza nie pisze, blokada :D I z tym ze nie prowokujesz to ja bym sie nie zgodzila :P

Dooobra!:) Jak sobie chcesz:) Od dziś służę tylko pomocą i udzielam odpowiedzi TYLKO na temat:) I wszystkich to dotyczy:) Dziękuję, dobranoc. :)

No nie pisz tak, bo w koncu bedziemy musieli sie dogadac w sprawie lodow nie? :D to juz nie bedzie na temat ;p

Dobra, to ja poczekam teraz az nie wytrzymasz i znow wrocimy do rozmowy :D

Nie no nie będę robił tu przecież portalu randkowego:)

I co? I kto prowokuje? No chyba nie ja:) Ja tu apeluję, że udzielam odpowiedzi tylko i wyłaącznie na temat a Ty dalej mnie za język ciągniesz:P

No co Ty wymyslasz ;p pretekst chyba zeby przestac tu pisac do mnie :p

Ja sie tylko juz wkrecilam w to. Tak, teraz sobie wmawiaj ze to niby ja ;p ale ja tego nei zaczelam! :D

"To trzeba z tym skonczyc przeciez nie bedziemy zasmiecali tematu naszymi rozmowami bo tak chyba jest ze zasmiecamy troche co? " Dalej chcesz mi mówić, że Ci to nie przeszkadza?:)

No mi nie przeszkadza, ale potencjalnemu "czytelnikowi" moze :P a wiesz ze to wszystko tylko z dobrego serca, martwie sie o innych, nie o siebie :>

A ja przez cały czas właśnie mam wrażenie, że martwisz się o siebie:D Jeszcze mi mówisz, że niczego nie prowokujesz;) A kto niby ciągle powtarza, że czeka na mnie?:D kto dopatruje się zbiegów okoliczności?:)