Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotanie

mam 19 lat i chce miec starszego faceta

Polecane posty

Gość Zaklopotanie

a dlaczego ? bo znam chlopakow w moim wieku . Chcialabym miec mezczyzne w wieku okolo 30 lat. z moimi rowiesnikami mozna z nimi powaznie porozmawiac , ciagle mysla o imprezach o zaliczaniu nowych panienek , oczywiscie sa wyjatki , zawsze sie trafi wyjatek od reguły ale to rzadkosc , moze to takie czasy? mniejsza o to. Ja mialam krotkie dziecinstwo (sytuacja rodzinna) musialam szybko dorosnac i jestem bardzo dojrzala jak na swoj wiek. Potrzebuje ciepla , poczucia bezpieczenstwa , musze czuc ze ktos mnie kocha. Moze to dlatego ze wychowywalam sie bez ojca? Taka psychologia ale ja nigdy tego nie rozumialam , bo nigdy nie chcialam zeby do nas wrocil , nie brakowalo mi go. Czy cos ze mna nie tak?

Gość dissolved girl
Facet ok 30stki też może myśleć tylko o imprezach i zaliczaniu panienek - znam takich sporo...więc żebyś się nie przejechała :>

Gość TakeYouToMyPlace
chcesz mnie poznać

Gość zziziz top
dissolved girl -skąd wiesz o czym myśli facet po 30?? Jak nie masz o tym pojęcia to lepiej daj sobie spokój z takimi komentarzami

w psychologii chyba jest na to jakieś określenie :D

Gość bxc
aczkolwiek z ta 30tka troche przesadzilas chyba :) wystarczy 25 :) tez zawsze bylam b.dojrzala na swoj wiek ale jak przypomne sobie siebie w wieku 19 lat i dostawie do tego mojego faceta ktory ma obecnie 28... dziwny obrazek :/

Gość dissolved girl
zziziz top - znam sporo facetów ok 30tki, którzy się nie kryją z tym, że ich ulubioną rozrywką są imprezy i zaliczanie, więc piszę co widzę. A ci dojrzali w tym wieku zwykle mają już swoje rodziny. Ok, NIE WSZYSCY. Ale wiek to żaden wyznacznik...

to juz jest lekka przesada zeby miec 30-letniego faceta..aj sama jestem w twoim wieku i znam duzo takich.jeden zalozyl rodzine,drugi madziewczyne,trzeci imprezuje,czwrty zalicza to wiesz..ja sama mam problem bo ja trafiam na starszych facetow...a szczegolnie na 30-latkow..radze dobrze sie nad tym zastanowic..

Gość alguien aqui
Znasz lepiej jakiegoś faceta w takim wieku, że tak sądzisz, czy tak po prostu Ci się wydaje?