Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estetyczna Edyta

Czy mogę zostawić psa na 3 dni samego w mieszkaniu? Nasypać karmy i nalać wody?

Polecane posty

Gość Estetyczna Edyta

Mieszka na balkonie więc z załatwianiem tez nie będzie większych problemów. Zostawiałam go np. na noc samego jak wychodziłam na jaką imprezę. Co sądzicie o takim długim zostawianiu? Ok?

Gość gfggfgfg
pojebalo cie?? w zimie tez spi na balkonie ?? :O

Gość manio ciekawski=)
jeśli to na serio to lepiej poszukaj kogoś, kto będzie umiał się nim zająć i daj sobie spokój ze zwierzętami to jest absolutnie niedopuszczalne z wielu względów pies może to ciężko znieść możesz mu zrypać psychikę może wyć całe trzy dni czym doprowadzi sąsiadów do szału ciekawe czy on będzie taki mądry, żeby wiedzieć, że ma sikać na balkonie? ciekawe czy jego mocz nie spłynie komuś na głowę? idź zrób sobie kąpiel i przemyśl to jeszcze raz

Gość Estetyczna Edyta
Tak w zimie też śpi. Ma koc a ściana balkonu to ściana gdzie z naszej strony jest kaloryfer więc ma ciepło

Gość Kochanie Ty NIE moje
Pojebalo Cie 3 dni samego psa zostawic? A kto mu da wody jesc? Myslisz ze przy takich upalach jedzenie z puszki sie nie zepsuje, co jesli wody mu zabraknie? A dziecko zostawilabys 3 dni samo? Wrrrrrrr.....

Gość pies na balkonie heh
w Zime :D:D no to teraz sie modl zeby ci nie zabraklo dachu nad glowa niewdzieczna psychopatko. nigdy nie lubilam edyt .wiedzialam ze to kurfyy

Gość yullina
nasypiesz karmy to piesj ją zje piewszego dnia, będize leżał chory z przejedzenia, a jak wypije wodę to zdechnie z przeżarcia. nie żartuje, pies siostry rozerwał worek z żarciej i zjadł przez dzień chyba z 7 kg karmy, potem leżał chory i trzeba było wozić do weterynarza na płukanie żołądka. psy sa niestety głupie i jedzą tak długo jak coś jest w misce.

"Mieszka na balkonie więc z załatwianiem tez nie będzie większych problemów." Ok, załóżmy, że na świecie jednak są takie idiotki i temat nie jest prowo. A więc po jaką cholerę w ogóle Ci ten pies? I jak to mieszka na balkonie i nie ma problemów załatwianiem? Ma sikać i srać na balkonie, żeby siki spływały ludziom na głowy i kupy po 3 dniach zalegania na balkonie łaskawie sprzątniesz po powrocie? O tym, że to może skrzywić psu psychikę już nie wspominam, bo wyżej ludzie to napisali. Zresztą - jeśli pies MIESZKA NA BALKONIE , to prawdopodobnie już ma problemy z łebkiem.

Gość Estetyczna Edyta
lubie się z nim pukać i lubie jak swoim ozorem penetruje moja waginę