Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOLNA251

poradzcie gdzie jechać na wakacje za granicę!!

Polecane posty

Gość gość
zawsze wybierałam polskę, ale teraz chce wyjechać gdzieś sama, żeby pomyślec i wypoczac i już 22.06 jade na wyprawe żywioły madery. nie moge sie doczekać!

Gość desass
Jestem wielkim fanem Pienin i jeśli jadę w tamte rejony to się zatrzymują głównie w schronisku Orlica. Niedaleko jest końcowa przystać Flisacka, ogólnie okolica jest rewelacyjna. Świeże powietrze, góry, Dunajec – czego chcieć więcej?

Gość alicjasee
Jedną z ciekawszych ofert voucherów pobytowych w apartamentach hotelowych na Wyspach kanaryjskich znajdziesz na stronie pod adresem www.holidayresorts.com.pl . Ze sprawdzonej i naprawdę profesjonalnej usługi firmy Holiday Resorts skorzystałam w zeszłym roku i nie miałam żadnych zastrzeżeń dlatego ją polecam!

Gość Ryndo90
Chorwacja, Bułgaria, Estonia - wydają mi się to bardzo fajne kierunki, którymi można się zainteresować. Na tej stronie http://www.domsupelek.pl znajdziesz dokładne informacje na temat tych państw oraz wielu innych.

Gość margagreta
Hiszpania, Portugalia - ja zawsze szukam promocji na loty kilka miesięcy wcześniej, a potem rezerwuję noclegi na Bookaparcie :)

Gość litrrr
Warto, a nawet trzeba zobaczyć Namibię jeśli chodzi o Afrykę. To zupełnie co innego niż wymuskane kurorty w Kenii czy Etiopii, że już o północnej część lądu nie wspomnę. Bardzo mnie fajnie oprowadzili po tym regionie ludzie z biura Wild Wind Safaris (http://wildwindsafaris.com). Mają dobre ceny i uczciwe warunki.

Gość sabiina6
u mnie króluje Chorwacja, bo nie dość, że piękna to można jeszcze tanio sobie tam wakacje zorganizować, wystarczy poszperać na bookaparcie czy trivago i znaleźć odpowiedni nocleg i można pojechać autem

Gość diamondd44
Weekend majowy spędzałem w marynabialka.pl. 80 złotych płaciłem za dobę od dorosłego, a 60 złotych od syna. Zrobiliśmy sobie męski wypoczynek. W tej cenie jeszcze doszło wyżywienie, więc człowiek skupia się tylko na wybranych aktywnościach. Jak na Podhale to ceny niskie uważam. Byliśmy na spływie kajakowym i na quadach. Świetny klimat. Całkiem sporo ludzi było, jak na ten okres. No i jeszcze zaznaczę, że nic za parking nie płaciłem.

Gość gość
Dla mnie osobiście najlepszym miejscem do nurkowania jest ocean Spokojny a zwłaszcza w poblizu Australii. Byłem tam już dwukrotnie, pierwszy raz biurem a drugi raz już samodzielnie. Biuro było z Wroca, Feel Active, tu ich stronę masz – http://feelactive.pl. Powiem że cenowo to mi tak naprawdę wyszło tak samo jak jechałem sam, biuro więcej niż operator na miejscu nie wzięło, co się rzadko zdarza przy takich zorganizowanych wyprawach, także tym bardziej ich polecam.

Gość gość
Póki co to zwiedzam Europę, później będzie czas na inne kontynenty. Ostatnia moja wycieczka była na Kanary. Nie orgaznizowałam jej na własną rękę tylko z biura. Przynajmniej leciałam wygodnym samolotem enter air. Jednak loty czarterowe są wygodniejsze niż te proponowane przez tanie linie lotnicze.

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://logostour.pl/kraje/etiopia Co o tym sądzicie? Właśnie takie kraje są naszym celem. Czyli coś zupełnie innego niż klasyczne kierunku turystyczne. Tutaj nie tylko chodzi nam o podziwianie widoków, co bardziej o poznanie tych wszystkich plemion. To jest dopiero coś zaskakującego, z czym jednak nie miało się do czynienia...

Gość nina

Mąż zabrał mnie w rejs statkiem ku fiordom norweskim i mogę z czystym sumieniem polecić. Organizatorem był Travelinc i spisali się również na medal. 

Gość Zilka

W Coral Travel można znaleźć fajne wyjazdy, i to nawet na ostatnią chwilę. Szczerze mówiąc jest to jak dla mnie sprawdzone biuro i widzę zebezpieczne. Tak to można podróżować.