Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

jakie dodatki do sukienki o kolorze eskluzywnego rurzu, na bogato.

Polecane posty

Witam, nie pisze tutej po to co zawsze tylko dzisiej chce powarznej I prawdziwej rady. Oturz we sobote mam wesele I kupilam sobie rurzowo sukienkie za 430 zl, ten rurz to nie jest taki lambadziarski tylko bardziej esklusiwe, no wiecie. I tera jake dodatki? Czy czarne boty mogo byc? A jake kolczyki? I naszyje cos zakladac? I branzoletka? I na nogie terz lancuch uwionzac? Poraccie.

a ta sÓkienka nie korztowała morze 450????bo 430 to mało, hahahahaah słownik ortograficzny sobie lepiej kup a nie za sukienkę tyle dajesz hahahah

Eskluzywny rurz to nie jest taki wyblakly jak biedaczki noszo tylko taki mocny, drogi. Pochoccie po sklepach dla boiznesmenek. a co tego lancucha na nogie nie wiopnzac?

każda nowa sukienka z byle jakiego sklepu, nawet z targu made in china kupiona u rumunów jest na początku "ekskluziw" ha ha ha. pokaż jej zdjęcie to uwierzę...

Wlasnie co do rozmniarui to tutej jest porblem bo pzyciasna, ale do soboty schudne ze dwa kilo I kopilam sobie podobny material to pujde do szwaczki to mi jutro powienkszy I wydlurzy bo trohcie krutka jest. to jak z tymi dodatkami? Rurzowe korale to chyba raczej nie? Nie za. Rurzowo?

taaa kurfa kupić sukienkę za przeszło 4 stówy i iść do krawca żeby ją przerobił.... marne prowo kretynko. za tyle kasy to sie sukienke kupuje ideaalna

Gość rozalka olaboga
bardziej od wyśmiewanych przez autorkę topiku postów irytuje, ze niewiele osób zauważa szyderstwo :(

Nie jestem frela, jestem fiel I moja kolerzanka, a co? Znamy sie?

no to laska nie wiem, jak mo byc na bogato to musisz sie diamentami obwiesic, mogesz se taki dupny znaczek 50centa zalozyc, wiesz wtedy bydziesz nie dosc ze ekskluzywno to jeszcze zadziorno z pazurym

Kuba ale ty jestes nieinteligetny! Sokienkie kopuje sie tako, jaka sie podoba, a nie idealno, nie ma idealnych rzeczy! A ze 4 stuwki to co? Jak mie stac to sobie kupuje, tutej chodzi o to, zeby sie dobrze prezetowac, to ja mam na tym weselu zrobic furore!

Gość gfhfghg
Nie ubieraj pżypadkiem fielko białyh kozakuw, bo to już nie bedzie eksklusiw tylko wiejska moda. Jak rurz jest mocny to ja myśle że najlepiej czarne albo szare dodadki bedo pasować. :)

Gość gfhfghg
Kjuba pewno ma problemy z identyfikacjo płciowo :) hehe

A ten znaczek fiftin senta to nie jest bardziej na sportowo? Bo wiecie, ja bym chciala raczej ze klaso wyglondac, a nie jak jakas menelka, czy rzebraczka. mam jusz czarne buty, ale nie do konca jestem pewna czy mogo byc, jak cos to se kopie druge, bo te jakies z wypzedarzy za dwie stuwki wzielam na szybkiego.

no trocha se je, ale to bydzie takie oryginalne i napewno wszyscy Cie byda podziwiac

fjel na litosc boska ! slownika nie masz? czytac sie nie da!

Nie bialych kozakuw nie zalorze, bo nie lubie bialych butuw, ale druga fiel jest taka glupia, ze zaklada bialo sukienkie I biale kozaki. Ja uwarzam, ze to brak szacunku, zeby isc na wesele terz w bialej kiecce, ale jusz nie mam na nio sil, nie mogie pzetlumaczyc. A wy co myslicie o tym? Tak jak ja czy tak jak ona? sory kjubo, skond ja moglam wiedziec, ze jestes dziewczyno? Tzeba bylo sie nazwac po damsku.

fiel wez se złote albo srebrne i szalej...korali, broszke jako i torebke z cekinami

Gość jakie ciemnoty tu są
przecież ona tak specjalnie pisze, a ty się podniecasz:D

Buu zamniast soie mondrzyc to zrub zbiurkie I kup mi ten slownik bo jusz nie wytzymie! A slyszalas o czyms takim jak choroba ortodoksyjna?

Zwiazdo a jaki korol korali? Ja mam czarno torebkie blyszczonco ze znaczkiem szanel za pare stuwek I mam naszyjnik z ala diamencikami I do tego mam pierscionek I kolczyki I branzoletkie.

korali to zielone, tak zeby kontrast btł. i jaką ladna spinke we wlosy. i bolerko

Powiem Wam tak, jestescie bezndziejni, jeszcze nigdy nie uzyskalam od was powarznej odpowiedzi. Czy dodiabla uzyskam kiedys odpowiec na zadane pytanie? Chce tylko wiedziec jaki koror dodatkuw do rurzu, mocny, drogi rurz!?!

Gość do rozowej sukienki
zaluz srebrne dodatki Buciki też srebrne i baw sie dobrze .

Gość asadasdasd
Nie ubieraj bolerka bo bolerka so bżytkie :( A dodatki już nie rurzowe, bo bydzie za rurzowo! Ja myśle, że granatowe bedo pasować :)

oj fiel fiel jak róz mozny to dodatki bezowe jasne jak róz delikatnu to hmmm...nie wiem czy czarne buty nie veda do tego za ciezki...bardziej brąż, musztardowe