Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

jaką wartość ma facet, który ucieka od problemów

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

Mój narzeczony uciekł, kiedy w naszym związku pojawiły się problemy. Pierwsze w alkohol, później zostawił wszystko dla chętnej koleżanki z pracy. Mam pytanie. Jaką wartość ma facet, który w momencie kryzysu w związku korzysta z pierwszej lepszej okazji i odchodzi. Czy warto zanim płakać?

żadną ciesz się, że natura twojego anrzeczonego wysżła za wczasu, a nei za x alt, gdy bylibyście małzenstwem mieli dizeci etc

o jego wartości wypowiadać się nie będę, ale myślę, że na partnera taki człowiek się nie nadaje. Uciekać w ten sam sposób będzie zawsze i od wszystkiego, a "bliscy" staną się ludźmi od wyciągania go z kłopotów.

Gość powiedzcie mi
niestety przez 6 lat było super, ale jak to w życiu pojawiły się kłopoty, cieszę się, że to tylko 6 lat a nie 10

Gość Philo Zofia AA
ależ możesz się tylko cieszyć... zawsze mógłby ci wzorem mojego ex wytłumaczyć że "on się wyprowadza tylko żeby to nie była JEGO WINA" :D albo też że panna o istnieniu której zapomniał cie poinformować a którą bzyka będąc twoim mężem "jest aniołem w porównaniu z tobą" :D