Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba-nie-podoba

Pytanie do facetów! Prawdziwych!

Polecane posty

Gość Podoba-nie-podoba

jak okazujecie zainteresowanie kobiecie, która robi na Was wrażenie? Jek reagujecie, gdy ją widzicie, z nią rozmawiacie?

Gość dolujace
nie okazujemy, my nie kobiety i mówimy wszystko wsport. Tylko kobiety robią głupie zagrywki s tylu bawienie się włosami.

Gość Podoba-nie-podoba
no dobra a co gdy jestescie zonaci???? tez wprost?

"jak okazujecie zainteresowanie kobiecie, która robi na Was wrażenie? Jek reagujecie, gdy ją widzicie, z nią rozmawiacie?" Na pewno szybszy puls:) Generalnie staram sie o niej jak najwiecej dowiedziec i jednoczesnie zainteresowac ja moja osoba.

Gość dolujace
Hmm, jak są żonaci to albo się "narzucają" albo kręcą się koło kobiet tak by odczytała jego zaloty, aaa nie czekaj też wprost tylko bardziej beszczelnie.

Gość dolujace
A co nie wiesz cczy komuś się podobasz?

Gość Podoba-nie-podoba
dolujace - -- dokladnie nie wiem czy wpadlam mu w oko czy nie zonaty, gapi sie jak ja sie nie patrze a jak patrze - udaje ze nie widzi

[zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie "jak okazujecie zainteresowanie kobiecie, która robi na Was wrażenie? Jek reagujecie, gdy ją widzicie, z nią rozmawiacie?" Na pewno szybszy puls ale kobieta Ci pulsu nei mierzy wzrokiem np;/

Gość Podoba-nie-podoba
dokladnie!!!! jak ja widze faceta, ktory mi sie podoba, serce mam w gardle i gadam glupoty zazwyczaj jednak nic nie mowie, albo niezbyt blyskotliwie

"Na pewno szybszy puls Generalnie staram sie o niej jak najwiecej dowiedziec i jednoczesnie zainteresowac ja moja osoba. " no ja pierdolę, rudolf valentino normalnie :D zadziałało to kiedyś?

Gość dolujace
To różnie bywa ja się czasem tak po prostu bawie. Nie którzy mogą mieć już tak naturalnie bez jakichkolwiek zamarów.

Gość Podoba-nie-podoba
no to jak sie zachowujecie jak macie szybszy puls?

dziwne, bo brzmi to jakbyś się o pracę starał a nie laskę podrywał :D normalnie nie wierzę: "Generalnie staram sie o niej jak najwiecej dowiedziec i jednoczesnie zainteresowac ja moja osoba. "

Jedni maja przyslowiowe scisniete gardlo, a inni staraja sie aktywnie cos robic, np. jak napisalem wyzej: dowiedziec sie czegos o danej osobie, wypasc w jak najlepszym swietle itd. Zalezy od smialosci/niesmialosci. Jeszcze inni prawia tandentne komplementy, lub sa zwyczajnie nachalni, ale chyba nie o takie osoby chodzilo autorce:)

Gość Podoba-nie-podoba
No to jak facet prawi mi komplementy, jest błyskotliwy, żartuje, zagaja mnie o moje sprawy, spogląda ukradkiem, to mogę mysleć, że mu się podobam?

"Jesli chcesz zdobyc naprawde wartosciowa kobiete, to tak, trzeba sie troche postarac. Zdobycie zwyklej kobiety to akurat nie jest jakas wielka sztuka. " weź się kolego opamiętaj i daruj mi te teksty bo coraz bardziej sprawiasz wrażenie że o podrywaniu lasek to wiesz tyle ile ci mama powiedziała. :D

Gość knbksdb
kobiecie trzeba pokazac w odpowiedni sposób ze ma sie na nią ochote i by odczuła ze w naszych oczach jest piekna , kazda sie odda , ta z libodo , bo te bez i tak nie warte zachodu

Gość Podoba-nie-podoba
najmadrzejszy - tak myślałam, ale nigdy wprost nic nie powiedział

Podoba-nie-podoba No to jak facet prawi mi komplementy, jest błyskotliwy, żartuje, zagaja mnie o moje sprawy, spogląda ukradkiem, to mogę mysleć, że mu się podobam Tak na 99,9% podobasz się facetowi .Bez urazy ale sobie pomagierów znalazłaś hihi pomogli? :D

wiem że nie jesteś moim kolegą, jesteś leszczem ale chciałem być uprzejmy. a to kim ja jestem nie zmniejsza w żaden sposób groteskowości tych twoich "sposobów na podryw".

Gość Podoba-nie-podoba
hihi pomogli :) czyli mogę myśleć, że wpadłam mu w oko tylko nie robi nic dalej

Gość Podoba-nie-podoba
to jak przejsc do etapuII?