Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj byl glowka do dolu do 6 mc

czy to mozliwe, by skaza albo AZS pojawilo sie dopiero w 7 miesiacu zycia?

Polecane posty

maly od jakiegos tygodnia ma cale policzki czerwone, pod brodka az wyzarte mu sie robi, myslalam ze to moze od slinienia albo od lyzeczki, ale zauwazylam, ze brzuszek tez ma taki szorstki... czy to mozliwe, ze teraz przypałętała sie skaza albo AZS? mlody dostaje enfamil 2, no i sloiczki

Gość z coneco polecam
daj spokój z tymi słoiczkami i sama gotuj a nie faszerujesz go takim można powiedzieć że syfem ;/ ale wracając do tematu natłuszczaj tą suchą skórę komp w emolium może coś innego go uczuliło ? coś nowego mu podawałaś przez ostatni czas ? najlepiej idz do laboratorium i zrób badania KONIECZNIE BADANIA moja teraz ma 10 msc e 3-4 tyg życia powiedział lekarz że to AZS potem ze skaza biłkowa i co dałam córce w 6 msc życia normalne mleko i nic jej nie było nic jej nie uczuliło do tej pory więc wyszło na to że lekarz się pomylił chciałam robić testy ale ten genialny lekarz powiedział mi że tak małym dzieciom ich się nie robi i głupia uwierzyłam i teraz już lekarzom do koca nie wierzę. teraz jedynie jak jej buzi nie posmaruję min 1 raz dziennie to ma suchą kompie ją w nivea sensitive wgl mam tą całą białą serię kosmetyków i jest ok

Możliwe, mojemu AZS zaczęło się jak miał 5 miesięcy. Polecam emolium.

kupic emolium krem i smarowac, patrzac czy jest poprawa?

Tak, emolium płyn do kąpieli i krem do smarowania. No i pomyśl czy może zjadł coś nowego? Może proszek do prania inny? No i na pewno lepiej jakbyś sama mu gotowała.

ok kupię jutro gotowac moge jakies jarzyny, ale np śliwki czy jagody czy tego typu posilki to ze sloiczka

a nie przyszło ci do głowy, że to może właśnie przez te słoiczki??? kilka moich koleżanek miało z dziećmi kłopoty po słoiczkach dlatego ja w życiu nie dawałam ani nie daje dziecku tego świństwa!