Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia_malutka89

opuchniecie miejsc intymnych

Polecane posty

Gość ewcia_malutka89

Witam 7 dni przed okresem mam spuchnieta pochwe co to moze znaczyc, biore tabletki antykoncepcyjne regularnie. a boje sie ze to moze byc objaw ciazy poniewaz na niektorych forach tak pisza. okres jak najbardziej regularny. co to moze byc?

Gość agula8
nie wiem jakie są reakcje po tabletkach, bo nie biorę ale u mnie spuchnięcie plus często swędzenie to objawy grzybicy-smaruję się wtedy clotrimazolum i zakładam na noc lactovaginal-tak przez 10 dni.Jak nie przechodzi to idę do lekarza.Co do ciąży to pierwszym objawem były u mnie nabrzmiałe i powiększone piersi, ale to nie wcześniej niż w 4 tc.

Gość mziba
skoro bierzesz tabletki to masz małe prawdopodobieństwo zajscia w ciążę. ale za to często przy tabletkach zwieksza sie ryzyko infekcji intymnych. tak jak pisze agula weź przez pare dni lactovaginal, kup sobie maść clotrimazolum i smaruj zewnetrznie, no i wizyta u ginekologa.

Gość lady bronka
zrób sobie test ciązowy skoro boisz się, że zaszłas w ciążę. to proste i szybkie. a podczas brania tabletek antykoncepcyjnych kobiety sa częściej narażone na infekcje. spróbuj stosować provag, to doustny probiotyk ginekologiczny, przywraca prawidłowy poziom flory bakteryjnej w pochwie. może właśnie tego ci trzeba. poza tym jeśli to cie bardzo martwi idz do ginekologa, na pewno cos poradzi.