Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

Wpadlam:(jestem w ciazy..

Polecane posty

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
A wy głupi jesteście, przecież to wszystko fikcja barany :o

Gość Czakirson
Nienawidzisz facetów? A cóż oni Ci zrobili? Dawałaś to brali, taka samcza natura.

Gość tgftjhrf
tak to jest jak szkoda 5 zł na gumy i jak sie pigół nie łyka

OK linki do fotek

A tak trochę z boku tematu wkurza mnie jak kobiety są katalogowane. Czakirson napisal że 3/4 kobiet się w sumie szmaci, tylko ciekawe z iloma tak jest naprawdę. Są kurde takie przypadki jak ta tu, ale no bez przesady.

No to faktycznie rozpacz...Zachowaj ten post dla dziecka i pokaż mu, jak będzie miało 16 lat. Tak dla podniesienia samooceny. Przestań histeryzować. Macierzyństwo to nie koniec świata. A jeśli naprawdę tak uważasz, oznacza to że też jesteś przyczyną podobnego Armagedonu.

Gość yyyyyyyyy.
Niebiesko zielona pokaż cycki

No właśnie, nie zawracaj duupy tylko pokazuj cycki :classic_cool:

Gość Czakirson
madziowa, dlatego napisałem 3/4 żeby nie wrzucać do jednego worka. Napisałem to z autopsji i tyle. Nie oceniam czy to dobrze, czy źle. Może to dobrze, że trzeba porządnie się naszukać, zeby znaleźć tą jedną jedyną którą będzie się szanowało i ufało, a ona tego nie zawiedzie? Tak czy inaczej ja straciłem nadzieję, że znajdę taką, a może po prostu dojrzałem i przejrzałem na oczy jaki jest świat. Żyję trochę inaczej. Każdemu facetowi życzę tego, aby jego wybranka była od początku do końca tylko jego, jeśli wiesz co mam na myśli, ale to raczej sf. Sama zresztą zdajesz sobie pewnie sprawę z tego jak jest.

Czakirson, a Ty jestes prawik?... No właśnie. Bo ja też życzę każdej kobiecie żeby jej wybranek był od początku do konca tylko jej, jesli wiesz co mam na mysli :p "trochę" zaleciało hipokryzją

Gość llalallala
Mam 21 lat, rozpaczałabym gdybym zaszła w ciąże w Twoim wieku. Dobrze, że Ty się cieszysz, że będziesz mieć dziecko. Ale to jeszcze nie jest chyba pewne prawda? Z testem może być rożnie. Może to dziecko jest po to byś własnie zdała sprawę sobie z tego co robiłaś źle, żebyś się zmieniła. Może własnie to sie dzieje. Nie znam Cię ale trzymam kciuki żeby Ci się wszystko udało. Powodzenia

[Nie rozpaczam ciesze sie ze mam dziecko rozpaczam nad tym jaka bylam] Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem :D Było, minęło. Teraz czekasz na największy cud natury- cud narodzin. I ciesz się tym. Nie zabarwiaj własnego szczęścia wyrzutami sumienia. Wnioski są o wiele cenniejsze od zadręczania się próbą cofnięcia czasu.