Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona103

pomocy niech ktos doradzi

Polecane posty

Gość zmeczona103

hej od jakis 2 lat ciagle jestem zmeczona, spac mi sie chce, gdzy przychodzilam ze szkoly caly czas spalam nawet jak wstalam o 11 to wraz usypialam :( ciagle czuje sie zmeczona gdy nawet nic nie robie. wiecie moze co mi jest?

Gość ojsjncasdhb
ja tak miałam od dłuższego czasu, zmęczenie przekształciło się wręcz w niemal usypianie/ odpływanie na zajęciach kiedy przychodziło siedzieć kilka godzin potem doszły mdłosci i zawroty głowy... kolejne bóle stawów dopiero niedawno okazało się że przyczyna prawdopodobnie tkwi w kręgach szyjnych :/ ale ćwiczenia pomagają

Ja też tak miałam gdy chodziłam do szkoły. Wiecznie zmęczona i wory pod oczami

Gość ŁYNA UND GANGES AND NIL
wicej śpijcie i mniej się wysilajcie! NIE RÓBCIE SE MORDĘGI Z ŻYCIA! POLSKA TO NIE USA! TUTAJ LENIWIE UND BŁOGO TRZEBA ŻYĆ! NIE WYSILAJCIE SIĘ! I TAK W TYM KRAJU NIC KONKRETNEGO JUŻ NIE ZBUDUHEMY! CHEK IT OUT! FULL TIME UND CHILL OUT AND RELAX ALL!

Gość zmeczona103
moze to jakas powazna choroba?

Gość zmeczona103
odrzywiam sie dobrze, nie pale nie pije , ale czasami czuje jak mi sie serce trzesie ;O straszne uczucie

Gość zmeczona103
w tej chwili nie biore ale bralam i tez nic nie pomoglo

Gość zmeczona103
mam nadzieje bo nie chce byc na nic chora ;/

Gość ojsjncasdhb
zmęczona jeli się utrzyma /pogorszy to morfologia - czy nie anemia jeli zaczniesz mieć takie odpłynięcia jak ja miałam a potrafiły trwać cały dzień (po prostu permanentne niewyspanie pomimo min 8h snu) to - RTG kręgów szyjnych. a jeszcze wczeniej możesz popilnować się zeby cały czas siedziec i chodzić prosto bez żadnego garbienia oraz spać z wałkiem (np zwinięty ręcznik) pod szyją , bo to na pewno nie zaszkodzi a może pomoże;) mi na razie pomaga ;)

Gość zmeczona103
ok zrobie badania, i zobaczymy co mi jest