Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden spoko koeś

poznałem laskę

Polecane posty

Gość taki jeden spoko koeś

ale ma 19 lat, a ja 36 i ona strasznie chce pojechać ze mną na wakacje, śliczniutka jest sympatyczna, miła, dobrze sie z nią rozmawia, ale mam wątpliwości. Sam ją zaczepiłem, ale do był taki żart, pchać sie w to (bez podtekstów proszę)?

cześć Dama, w sumie nic, niby moja siostra ma prawie 20 lat starszego męża, ale to przecież dziecko.

Gość ...mastes...
BIERZ JĄ ALBO TY JĄ WYRUCHASZ ALBO KTOŚ INNY BO JA RACZEJ NIE WIĘC CO ZA RÓŻNICA

zakręciłem się jak tampon w pi***ie, mailem dostałem jedno foto, na MMS inne i jakieś mało zrozumiałe teksty, chyba ktoś mnie wkręca :D

Gość ŁYNA UND GANGES AND NIL
ROOCHAJ MAŁOLATĘ, BO ZARAZ SPJERDOLI DO INNEGO Z TWOJEGO POLA WIDZENIA!

Gość Błyskotka w żelu
Ja osobiście nie widziałabym nic przeciwko takiemu związkowi. W końcu ona jest dorosłą osobą a Ty jakimś dziadkiem też nie jesteś.

spoko juz nie ma zadymy, laska nie odbiera telefonu:D tak mam głoda, zdziwionego głoda :D Niby oddzwoniła, ale szybciutko się rozłączyła jak mnie usłyszała, niebawem będzie ciąg dalszy, koniecznie obserwujcie ten temat, bo będzie się działo :D

Gość zależy od wzrostu i wyglądu
Polskie prawo pozwala na związek starszego kolesia (pow 25 lat) z młodziutką kobietą (do 22 lat) pod warunkiem że facet JEST CONAJMNIEJ NIENAGANNEGO WZROSTU I WYGLĄDU! Jeśli ma np 170 cm (niski, ale w normie) to się łapie, do tego dochodzi pzrystojna buzia i mięśnie. Jeśli natomiast ma mniej niż 170 cm, zakola, jest słaby fizycznie i niezbyt fajny z wyglądu to NIE MA PRAWA mieć AŻ TAK młodszej kobiety, gdyż grozi mu za to prokurator i nawet więzienie!!

To, że pojedziesz z nią na wakacje nie oznacza, że musisz brać z nią ślub. Spróbuj, wtedy właśnie będziesz wiedział, czy warto, czy nie warto dalej w to wchodzić. Najpewniej ona ma obecnie podobny dylemat. Jeśli dobrze Ci się z nią rozmawia, być może pomimo wieku jest rozsądną osobą na której można polegać? A być może młodą panną paplającą bez ładu i składu o drobnostkach. Ale tego nie wiesz. I my też nie wiemy. Jedyny sposób by to wiedzieć - sprawdzić :) Pozdrawiam.

Gość fvfvfvfvfvfv
ja pierdziu sekswakacje wiesz ile za to sie placi