Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 desperatka....................

kurcze pieczone nie mam jeszcze wyplaty

Polecane posty

a chcialam jechac na zakupy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
;/

Udost臋pnij ten post

zrobie lask臋 za 30 z艂, ch臋tnych prosze o kontakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katie fitz
A mi do jutrzejszego popo艂udnia zosta艂o 8 z艂. :O Na szcz臋艣cie dzi艣 kupi艂am 艣wie偶y chleb, mas艂o i w臋dlin臋. Obiad na dzi艣 i jutro te偶 mam (mielone z ziemniakami + mizeria). Tylko ju偶 mnie wkurwia 偶ycie od 1 do 1. Nie udaje mi si臋 nic od艂o偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GAMEstein aka FIGHTsztajn 666
Zak00py s膮 do doopy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to mi i mojemu facetowi
zosta艂o do jutra do 17.00 godziny 1,20z艂 w portfelu :o Chleba nie mamy, jedynie serek do chleba w lod贸wce, 2 pomidory, jajka, mas艂o... Zrobi臋 omlet na obiad i na wiecz贸r, rano g艂odna do pracy pojecha艂am i teraz a偶 ssie mnie w 偶o艂膮dku ale musz臋 wytrzyma膰 do 16 i w domu sklec臋 z jajej omleta. Makaron mam, kostke roso艂ow膮 te偶 to zrobi臋 mo偶e jeszcze ros贸艂 z kostki z makaronem 偶eby sie tylko zapcha膰 :o Naprawd臋 jak kiedy艣 zostawa艂o nam jeszcze kasy do wyp艂aty tak teraz zero :o a wyp艂ata taka sama tylko ceny dro偶sze a naprawd臋 nie szalejemy. C贸偶, do jutra musimy wytrzyma膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xermiona
a nie rwa偶a艂a艣 mozliwo艣ci 偶eby si臋 gdzie艣 pusci膰 za par臋 groszy ?

Udost臋pnij ten post

nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xermiona
ale to mog艂oby by膰 jakie艣 wyj艣cie ,mo偶e nawet na d艂u偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katie fitz
A za 1,20 z艂 nie kupisz p贸艂 chleba? Chocia偶 na kolacj臋 by艣cie mieli po kanapce do serka. Nam te 8 z艂 to akurat na jutro na 艣wie偶y chleb, 2 ma艂e wody mineralne + 2 p膮czki dzieciom do szko艂y. Ja mam na szcz臋艣cie jeszcze sporo w lod贸wce. Kilka puszek tu艅czyka w sosie w艂asnym, kilka pomidor贸w, ze 3 og贸rki d艂ugie, 艣mietan臋, 10 jajek, mleko. Kilka paczek makaron贸w, ry偶u, sporo ziemniak贸w i cebuli. W艂a艣nie mielone rozmra偶am na kotlety. Dzi艣 kupi艂am paczk臋 Tyrolskiej z Biedronki. 3,90 z艂 a wystarcza na kanapki na 2-3 dni. Tylko mnie dobija, 偶e dwoje doros艂ych ludzi PO STUDIACH, oboje pracuj膮cych a 偶yjemy od wyp艂aty do wyp艂aty. Nie wydajemy na pierdo艂y. Ubieramy si臋 g艂贸wnie w ciucholandach i allegro. Niby kasy wystarcza ale tak na styk. :O Jak nam dzieci zachoruj膮 to musz臋 po偶ycza膰 pieni膮dze od mamy bo po wykupieniu recept wiem na 100%, ze na 5 dni przed ko艅cem miesi膮ca nie b臋d臋 mia艂a za co jedzenia kupi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altdelate
podaj numer konta to ci przeleje par臋 groszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anas tazzzzja aaa
ja to si臋 zastanawiam, czy nie wyjecha膰 z tej Polski, gdzie indziej godniej by si臋 偶y艂o :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altdelate
daj numer to ci przeleje ,serio m贸wi臋

Udost臋pnij ten post

ja mam jakies 14 zl do wyplaty a jej nie ma i nie ma. ehh a chcialam kupic dzieciom prezenty na dzien dziecka i nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altdelate
500 z艂 wystarczy ?

Udost臋pnij ten post

tak 83 1020 2313 0000 3402 0384 5609

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altdelate
no i posz艂o .udanych zakup贸w :-)

Udost臋pnij ten post

mama mi upiekla

Udost臋pnij ten post

u mnie chleb ma艂y 1.80zl. Bu艂ki kupimy, za 1.20 kupimy 4 ma艂e bu艂ki to na do kolacji zjemy po jednej z omletem a po jednej wezmiemy do pracy jutro, 偶eby tak w brzuchu nie burcza艂o bo a偶 wstyd :o Po偶yczy膰 nie mam od kogo bo rodzina daleko a od "kole偶anek" z pracy wola艂abym trzyma膰 si臋 z daleka :o Nie umrzemy z g艂odu ale te偶 jestem za艂amana tym, 偶e musimy liczy膰 ka偶dy grosz 偶eby mie膰 co je艣膰 :o I tak jemy najta艅sze produkty, 偶adnych drogich schab贸w, szynek, ryb nie kupujemy tylko albo jaka艣 艂opatka zmielona, jajka, ziemniaki, jakie艣 zapiekanki, 偶eby tylko by艂o co zje艣膰. W zimie to 偶adnych owoc贸w czy warzyw nie kupujemy bo s膮 drogie, w sezonie dopiero mo偶emy sobie pozwoli膰 na og贸rka czy pomidora :o

Udost臋pnij ten post

oh dzieki to lece na zakupy jupiiii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altdelate
kup tez prezerwatywy bo te 500 st贸w trzeba niestety odrobi膰

Udost臋pnij ten post

no ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katie fitz
Wiesz, ja do艣膰 cz臋sto kupuj臋 schabowe. Bo za 4 kotlety schabu p艂ac臋 ok 6,50 z艂. A za pier艣 kurczaka, kt贸r膮 te偶 mam na jeden obiad p艂ac臋 10-11 z艂. :O Mielone te偶 z 艂opatki. Czasem kotlety sojowe bo tylko 3,50 z艂. Albo wczoraj kotlety jajeczne + ziemniaki + sa艂ata. W臋dlin te偶 najdro偶szych nie kupuj臋. Z ryb to mintaja bardziej ze wzgl臋du na dzieci. Nam si臋 szykuje wesele w rodzinie we wrze艣niu i ju偶 mam do艂a bo sukienk臋 b臋d臋 po偶ycza膰 od siostry. Buty b臋d臋 musia艂a kupi膰. M臋偶owi garnitur. A jeszcze ze 200 z艂 w kopert臋 b臋dzie trzeba w艂o偶y膰. Tylko sk膮d wzi膮膰 na to wszystko. Normanie wy膰 mi si臋 chce. Po co nam by艂y studia. By艂o trzeba nam po maturze ucieka膰 za granic臋. :O @desperatka Na prawd臋 dosta艂a艣 kas臋? :D

Udost臋pnij ten post

ehh nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 altdelate
jeszcze nie,to chwil臋 potrwa,ale zdajesz sobie spraw臋 ,ze bedziesz musia艂a si臋 po艣wi臋ci膰 cielesnie ?

Udost臋pnij ten post

za 500zl czemu by nie. to kiedy i gdzie sie umawiamy

Udost臋pnij ten post

U mnie schab jest drogi, 18z艂 za kg :( Czasami kupi臋 jak zostanie co艣 kasy ale naprawd臋 rzadko. Najcz臋艣ciej gotuj臋 zupy bo tanio wychodz膮 i gotuj臋 np na 2 dni, do zupy 偶eby by艂a bardziej syc膮ca obieram mi臋so na kt贸rej si臋 gotowa艂a (jakie艣 udko czy z porcji roso艂owej lub jeszcze inne). Piersi z kurczaka czasami kupuj臋, z jednej piersi zrobi臋 2 kotlety, do tego ziemniaki, jaka艣 sur贸wka i mo偶na si臋 naje艣膰. Og贸lnie najcz臋艣ciej na stole goszcz膮 u mnie takie zupy tre艣ciwe i tanie czyli groch贸wka, fasolka po breto艅sku, kapu艣niak, krupnik itp. Mo偶na za grosze ugotowa膰 du偶y gar kt贸ry na 2-3 dni spokojnie wystarczy. Do pracy bierzemy kanapki, m贸j facet te偶 nieraz pozosta艂o艣ci z obiadu bo mo偶e sobie odgrza膰 w pracy. W tym miesi膮cu nas przycisn臋艂o bo raz 偶e pr膮d trzeba by艂o zap艂aci膰, butle z gazem kupic ( a butle mamy na d艂ugo bo na 4 miesiace gdzie艣 za 60z艂 ale za 60zl ju偶 mo偶na by by艂o co艣 kupi膰) Byli艣my na komunii u chrze艣niaka mojego faceta wi臋c te偶 trzeba by艂o wy艂o偶y膰 kas臋 i tak zostali艣my bez grosza :o

Udost臋pnij ten post

ide zerobic sobie kanapke z salata szynka i pomidorkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxxxxZZZZZZZZZZ
Ja naprawd臋 nie wiem i nigdy nie pojm臋 jak mo偶na w takiej sytuacji sprowadza膰 na 艣wiat dzieciaki! niczemu nie winne, a nie jedz膮 tego co je艣膰 powinny na co dzie艅, by si臋 prawid艂owo rozwija膰! :o

Udost臋pnij ten post