Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Infonka

Po co ludzie kupuja mieszkania? Nie lepiej wybudowac dom

Polecane posty

Gość maziaaaaaaa
Oj widze sami miastowi się wypowiadają :D zapewne w dupie byli poza swoją 'wielką' aglomeracją :D

Gość no jest zasadnicza różnica
a potem człowiek się zastanawia czemu te mieszkania takie drogie.. Jak każdy pracownik bierze co chce, to nic dziwnego, że trzeba 10 razy drożej płacić niż wynoszą koszty :(

Gość żona swojego męża od roku
Owszem :) biorąc z budowy materiały na własny uzytek można powiedzieć złodziej :)-tylko nikomu krzywdy tym nie robi-jak ktoś kradnie krzywdząc to róznica-takie mam zdanie na ten temat

Mąż pracuje przy centrum handlowym a nie przy mieszkaniówce.

Gość ala1298tt5t45
a ty co robisz? oprocz bycia zona swojego meza? podejrzewam ze nic...

Każda kradzież krzywdzi dlatego nazywa się "kradzież" a nie "pożyczanie". Jeśli twój mąż nie zamierza zwrócić tych cegiełek lub równowartości w kasie to jest złodziejem, sorry:P Nie ma to jak wybielanie na siłę. Ale na ten tema nie będę się kłócić bo nie znam się na budowie.

Pracuje w firmie budowlanej bo też mam takie wykształcenie. Kosztorysuje, wysyłam pisma i zamawiam materiały, negocjuje ceny jesli ci o to chodzi.... przeciez napisałam że wiem że kradnie i dobrze-panstwo nas okrada pracodawcy nas okradają to i my kradniemy :)

Gość no jest zasadnicza różnica
obojetnie co buduje, złodziejska firma i tyle. Namierzymy IP i dojdziemy co buduje twój mąż i cała ta banda złodziei

buachacha :D ta firma jest z innego województwa :P buachacha na kafe każdy straszy ip a jeszcze nie znam przypadku zeby policja sie takimi oszołomami jak wy zainteresowała :D

odpowiedz jest prosta dom jest w większości przypadków droższy od mieszkania ,chyba ze jakieś wypasione mieszkanie w centrum dużego miasta ,nie kazdego stac na utrzymanie domu,remonty itp.

jenni masz fajne zdjęcie w stopce :) my też budujemy dom :) no faza projektu narazie i pozwolenia na budowe ale powolutku :)

Gość żono cwaniaka złodzieja
Nie ciesz się tak bardzo z zaradności twojego męża, bo następna będziesz ty. Wycwaniakuje cię tak, że nawet nie zdążysz się zorientować i też będzie miał dobre wytłumaczenie dla swojego postępowania. On pozostanie czysty jak łza, a ty zalana łzami.

Projekt...dom ma 100m2 -bo garaż oddzielnie piętrowy bo mamy wąską działke. Widziałam twój-mi też podobają sie parterowe ale działke mamy akurat taką. Na dole jadalnie z kuchnią i salonem otwarta przestrzen łazienka i kotłownia. Na górze 3 pokoje i łazienka. Starczy.