Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssskkkaaa

Przy moim facecie wszystko mi sie odechciewa.

Polecane posty

Gość kassssskkkaaa

cZY ON TAk zle wplywa na mnie. Dzis go nie ma w domu i dobrze sie czuje. A gdy on jest drazni mnie jego obencosc, nie moge na niego patrzec.,Nie chce zeby mnie przytulal i calowal.

Gość kassssskkkaaa
tak jagby wysysal ze mnie cala energie.

Gość kassssskkkaaa
chyba przestalam go kochac.

Więc zostaje Ci tylko zerwać z nim. Ja w takiej sytuacji znajdowałam się jakiś czas temu i uwierz mi, że nic się nie zmieni, a jeśli już to tylko na gorsze.

Gość kassssskkkaaa
tak tylko ze on przeprowadzil sie do mnie. A i moja corka jest bardzo za nim. Bo wczesniej bylamsamotna maatka.

Gość mam dokładnie to samo.........
tyle ,że to mój mąż doprowadza mnie do takiego stanu....i nic zrobic nie mogę bo mamy 2 dzieci. A gdy ja odejdę on nie da sobie rady! w co ja się wpierdzieliłam

Gość kassssskkkaaa
moj juz sie nie zmieni. Jest powolny , spokojny bez zycia i energii w sobie. Wszystko na mojej glowie.Bo on o niczym nie potrafi zdecydowac. Mam wrazenie ze jest przedmadrzaly. Mieszka u mnie pol roku a juz 4 raz wyrzucili z pracy a teraz od 2 tyg. szuka pracy i nie moze znalesc.

A jak się z nim wiązałaś był cudownym, energicznym i zaradnym facetem?

Gość kassssskkkaaa
Moj teraz robi prawko i wczoraj mial h bylo super jak go nie bylo. Spokoj cisza A jak przyjechal odrazu nerwy. Dziala na mnie jak plachta na byka. Mielismy dzis jechac razem do innego miasta szukac pray dla niego. Nastawilam budzik.A on co go wylaczyl.I wiadomo przysnelam na pociag. On pojechal pozniejszym a ja juz nie chcialam jechac. Nie potrafiniczego upilnoiwac, Kazdy dzien z nim jest taki sam, nudno.

sukienka- nie uwierzysz jak to napiszę ale ten facet nie nadaje sie do niczego! nie potrafi sam o siebie zadbać. Jak mu skarpety nie podam to sam nie weźmie. W razie rozwodu nawet nie bedzie miał gdzie mieszkać bo nie bedzie go na to stać. Alimentów też mi nie zapłaci bo brak kasy. Nie wspomnę juz o tym ,że nawet jedzenia nie potrafi przygotować .Jak ja nie uszykuję to chodzi głodny cały dzień. Dzieci? wychowuję sama. on ich niczego nie uczy nie rozmawia z nimi. Ze mną też nie rozmawia.Nie ma żadnych tematów. Jak usiądziemy przy kawie i ja sie nie odezwę to siedzimy w milczeniu . Trudno w to uwierzyć ale tak jest!!!! Wczoraj zaproponował ,że odprowadzi córkę ,żebym mogła odpocząć. Przygotowałam wszystkie ubrania i to co potrzebne! I co? nawet tego nie potrafił zrobić. Córka nie chciała sie ubierać a on zamiast stanowczo przekomarzał się z nią jak sam miałby 5 lat .... Musiałam oczywiscie wstać.... My nigdzie razem nie byliśmy przez 8 lat!!! Nie mam partnera w domu tylko dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZOK

Skoro cię drażni to po co z nim jesteś? Lubisz się umartwiać? Bycie cierpiętnicą cie kręci czy co?

Gość GAMEstein aka HORRORsztajn 666
Zmień faceta! Już czas go rzucić!

Gość kassssskkkaaa
cvaly czas byl taki tylko z poczatku mi to nie przeszkadzalo.

Gość następczyni tronu belgijskiego
czekasz aż zacznie Cie bić, wtedy już będziesz wiedziała, że to koniec? :)

'sukienka- nie uwierzysz jak to napiszę ale ten facet nie nadaje sie do niczego! nie potrafi sam o siebie zadbać' Jakby musiał to by zadbał. Nie musi bo wszystko za niego robisz. 'Nie mam partnera w domu tylko dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZOK' Nooo SZOK. Szok, że się na to godzisz :)

'cvaly czas byl taki tylko z poczatku mi to nie przeszkadzalo' Ano właśnie :) Przemyśl sprawę, podejmij decyzję i działaj.

Gość Ady
A widziały gały co brały ... :P

Gość kassssskkkaaa
pizda nie facet nawet w pracy nie potrafi sie utrzymac. Pamietam jak sie zawsze staralam jak do mnie przyjezdzal na weekend zawsze zrobilam pyszny obiadek , ciasto upieklam. I w domu mi pomaga, corka go uwielbia. aLE JEST TAKI WOLNY, BEZ ZYCIA.rADOSCI W SOBIE. nIE OKAZUJE EMOCJI.nIC. To mnie wkurza.

Gość gjgkgkgkg
Porozmawiaj z nim o tym.

autorko.Ten Twój jest taki jak mój. Tylko mi wydaje sie ,że masz szansę odejsc zostawić go! Póki nie jesteś z nim niczym związana. Ja tej szansy nie mam jestem skazana na tego nieudacznika juz zawsze. Nawet gdy się rozwiodę to bedę musiała myśleć o tym gdzie on zamieszka i co ze sobą zrobi... Ty masz masz lepszą sytuację wiec uciekaj kobieto!!!!

Gość kassssskkkaaa
mowilam wiele razy . On ze taki jest i sie nie zmieni.

Gość kassssskkkaaa
Moj ze sobie wokol siuebnie zrobi wszystko. I jedzenie zrobi, i posptzata i nawet majtki czy skarpetki upierze. I w domu duzo robi- typu- smieci, mycie naczyn. Ale np. juz chcialam zrobi malowanie a on co nic. Materialy sa kupione a on nic nie ronbi. Nie potrafi sam z siebie.

Rozmowa nic tu nie pomoże. Wiem po sobie. Ja mówię swojemu śrdnio co drugi dzień to samo! I co zabawne! O co drugi dzień mówi. Juz wiem o co ci chodzi poprawię się. A za dwa dni znowu to samo i znowu jego obietnice zmienię się !!!i tak od 8 lat! Albo co tydzień pyta się ...MAM jeszcze szansę by się zmienić? nosz...!

Gość gjgkgkgkg
Skoro nie czujesz sie szczesliwa, to zosfaw go. Po co sie meczyc. Meczylas sie tak bedac samotna matka?

Nie kochasz go, nie podnieca Cię, nie wzbudzacie w sobie troski. Więc zrób przysługę i sobie, i jemu. Rozstań się z nim, a dasz wam obydwojgu szansę na poznanie kogoś, z kim stworzycie szczęśliwe związki.

Gość kassssskkkaaa
Bylo mi zle jak bylam sama ale bylo mi lepeij tak psychicznie. Wecej chcei na wszystko mialam.A teraz nawet mnie nic nie cieszy.

Luna.. ależ ona go nie zostawi.. bo umartwianie się podtrzymuje ją przy życiu.. no i jest temat do popisania na forum:)

Gość gjgkgkgkg
Wiec jaki sens to ciagnac???? Co z wami? Boicie sie byc same? Przeciez bylas sama i dawalas rade, nikt cie do tego nie dolowal i nie odbieral checi i radosci.